I de blide yogavideoer vil du møde en blid og rolig yoga. De fleste kan være med.

Hvis du ikke er vant til at bruge kroppen – eller hvis du bare elsker at tage det langsomt (eller kunne tænke dig at lære at tage det langsomt), så er disse videoer for dig.

Du kan møde: Yin yoga, Kundalini yoga, Hatha yoga – og andre yogaudtryk – guidet blidt. Her har vi fokus på ro, nærvær og kropsfornemmelser.

Indre ro yogarejse Grækenland

Yin, Hatha og Kundalini videoer guidet blidt

I disse videoer guider Helene Lysekilde dig i Hatha yoga, Yin yoga og Kundalini yoga praktiseret på en ekstra blid måde. Her kan de fleste være med. Det er et godt sted at starte her, hvis du er helt ny yogi eller yogini.

Blide Yin yoga videoer

I disse Yin videoer bruger vi stillingerne til at komme ind i koppen og være med det, der er. Vi aktiverer det parasympatiske nervesystem, hvilket øger ro og giver mulighed for healing og restitution. Med andre ord, de blide Yin videoer hjælper dig ned i gear og genoplader batterierne.

Blide Hatha yoga videoer 

Her guides du i klassisk blid Hatha yoga, som skaber ro i krop, sind og ånd. Det er yoga, der skaber nærvær ved hjælp af både aktive og passive stillinger samt arbejde med åndedrættet og opmærksomheden.

Blide Kundalini yoga videoer

Det er Kundalini yoga for dig, der vil mærke din essens og opleve din egen visdom og sjæl. I disse videoer vil du møde de dybe og blide sider af Kundalinien. Kundalini kan også anvendes som en spirituel praksis, hvis du ønsker det.

Er du vil med yoga og meditation og vil du mere og dybere? Velkommen med på yoga retreat med Indre ro og Helene Lysekilde som guide.

Blid yoga

Log ind for at se hele videoer. Er du medlem endnu? Bliv medlem her. Eller læs mere og prøv gratis Blid yoga med Helene Her.