Yin yoga og healing i 1001 nats omgivelser –
Yogaretreat på berber slot i Atlasbjergene

Tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Tag med Indre ro & Bering Rejsers flyvende tæppe på 1001 nats eventyr og opnå dyb healing med Yin yoga i Marokko.

Atlasbjergene, Marokko 8 dage 1001 nats Yin yoga healing eventyr

På dette retreat er der lagt op til healing, fordybelse og nye indsigter. Til vores daglige undervisning dykker vi ind i Yin yogaen og en dyb healing-proces. Processen understøttes perfekt af Atlas Kasbah, et berberslot ved foden af Atlasbjergene, i eventyrlige 1001 nats omgivelser.

Her kan vi læne os tilbage, lade os forkæle og nyde processen.

Dagligt program:
(med forbehold for ændringer)

Kl. 7.00-8.00: Mulighed for ginger lemon eller te samt dadler med udsigt over bjergene (stilhed)

8.00 – 10.15: Morgen Yin yoga og meditation samt intro til dagens tema (i stilhed)

Kl. 10.15: Brunch (i stilhed)

Kl. 14.30: Snack

Kl. 16.00 – 18.00: Aften Yin yoga og healing workshop

Kl. 18.15: Aftensmad

Kl. 19.15: Aftenprogram, for de der ønsker nogle dage (se programmet dag for dag)

Datoer

NU ER DER ÅBENT FOR BOOKING!

9. november – 16. november 2024

Bemærk, at der kun er 13 værelser til rådighed – og at der er begrænset antal værelser i hver kategori!

OBS:
“Tranditionelt værelse: Få pladser ”
“Tårnværelse” udsolgt!

Yin yoga og healing understøttes perfekt af Atlas Kasbah, som har vundet flere internationale priser for økologi og bæredygtighed.

Stedet er en sjælden perle nøje udvalgt til formålet. Vores værter er ægteparret franske Hélene og marokkanske Hassan, som brænder for sagen og byder os velkommen fra hjerterne. Stedet, der har vundet flere internationale priser for bæredygtighed, økologi og miljøhensyn, er gennemført bæredygtigt med økologisk mad og rengøringsmidler. Der anvendes også solvarme og -energi.

Vi befinder os langt fra storbyens larm – og alligevel er der kun ca. 20 minutter til by, strand og lufthavn. Beliggenheden er det sydlige Marokko omgivet af den ældgamle UNESCO Argan urskov. Vi bliver således favnet af naturen og moder jord, som giver os plads til fordybelse, healing og ro med masser af frisk luft.

Retreatet

Faciliteter

Vi har adgang til udendørs og indendørs yogafaciliter, herunder en tagterrasse, hvor vi kan lave morgenyoga, mens vi nyder udsigten til Atlasbjergene.

Desuden har Atlas Kasbah en dejlig saltvandspool, en helt ny hammam af marmor (spaområde) samt Marokkos eneste saltgrotte med salt fra Atlasbjergene, hvor man kan lade sig heale af saltkrystallerne. Maden, som er inkluderet i kursusprisen, er nærende og understøtter processen.

Overnatning

Vi bor på fine store enkelt- eller dobbeltværelser eller suiter i bedste 1001 nats berber stil.

Mad

Maden (fuldpension) er vegetarisk og tilberedes af lokale råvarer med grøntsager og urter fra stedets store økologiske have.

Afslapning og fordybelse

Dagene nyder vi ved poolen, med en god bog eller i stilhed i en af stedets mange hyggekroge, eller måske på en vandretur på en af naturstierne i urskoven omkring borgen.

På turen får du både plads til at trække dig og at gå ind i din egen proces – ligesom der er rum til fællesskab og oplevelser i lige præcis det omfang, der passer til dig.

Selvforkælelse for krop, sind og ånd

Trænger du til endnu mere selvforkælelse, så gå ikke glip af stedets spafaciliteter, men book tid i hammamen, saltgrotten eller til massage. Se uddybende om massage under “øvrige aktiviteter”.

Uddybende dagligt program

Bemærk – programmet tilpasses ift. flytider m.v.

1. dag: Ankomst

Velkommen til eventyrlige Marokko. Efter transfer fra lufthavnen ankommer vi til Atlas Kasbah i favnen af moder jord omkranset af bjerge. Her har vi udsigt til at slappe af og nyde ugen med yoga, healing og fordybelse.

Når alle er ankommet, mødes vi i en velkomstcirkel, hvor Helene præsenterer ugen, vi har foran os. Hvis stemningen og energien er til det, laver vi evt. lidt nænsom yoga eller meditation.

2. dag: Jordforbindelse

I dag arbejder vi med healing og jordforbindelse. Jordforbindelse handler om at hvile i sig selv og i livet. Vi frisætter energi omkring fx gammel uro og bekymringer og arbejder blandt andet med mave- og milt-organerne. Dagen starter således med at skabe jordforbindelse via vores morgen Yin yoga og meditation.

Morgenens yogaklasse starter med en lille introduktion til dagens element og et spørgsmål til dig, du kan forholde dig til i dag, hvis du har lyst.

Efter morgenmaden mødes vi til en dybere introduktion til kursets elementer: Yin yoga, healing, hypnose og meditation.

Efterfølgende er der mulighed for at nyde stedet ved poolen eller i en hyggekrog i skyggen.

Vi har igen tid til at slappe af og nyde stedet, indtil vi mødes til vores aften Yin yoga, healing og fordybelse, hvor vi smelter ind i stillingerne, slår rødder og healer med meditation, hypnose eller visualiseringsøvelser.

Efter et nærende aftensmåltid byder vores gode værter os på en marokkansk te-ceremoni.

3. dag: Frygt

Efter en forhåbentlig god nattesøvn mødes vi til morgenens Yin yogaklasse. I dag arbejder vi med at slippe gammel frygt og at opnå dyb selvindsigt. Vi healer og udrenser bl.a. på blæren og nyreorganerne.

Efter morgenmaden er der igen mulighed for at nyde stedet ved poolen eller i en hyggekrog i skyggen. Du kan også tage med på vandretur i Atlasbjergene ca. 2-3 timer (inkluderet).

Eller måske er det i dag, du vil nyde et marokkansk hammamritual eller en oliemassage.

Vi har igen tid til at slappe af og nyde stedet, indtil vi mødes til vores aften Yin yoga med mere healing og fordybelse.

Efter endnu et nærende aftensmåltid byder stedet dem, der har lyst, til Berber skønhedsaften, hvor de viser traditionelle skønhedsprodukter.

4. dag: Forandring

En ting er vist: intet varer ved. I dag arbejder vi med temaet ”forandring”, og vores egen respons på dette. Morgenens Yin yogaklasse slutter med dagens spørgsmål, du kan fordybe dig i, hvis du har lyst.

Efter morgenmad har du igen mulighed for egne udflugter til stranden, byen, en kameltur mv. (se ”øvrige aktiviteter”). Eller vi kan arrangere en fælles udflugt, fx til markedsbyen Taroudant.

Eller du kan nyde poolen og fordybe dig i din dagbog og tune ind på, hvilke oplevelser, forløsninger og indsigter, du har haft indtil videre.

Efter frokost er der mulighed for at blive endnu mere blød og mør med en tur i hamammen (eller måske endnu en massage?) – eller bare slappe af og nyde stedet, indtil vi mødes til vores aften Yin yoga med mere healing og fordybelse.

Her går vi ind i en dyb lyd-healing meditation – og nyder effekten i stilhed resten af dagen. Efter aftensmaden kan du nyde aftenen og stilheden, eller måske har du brug for at gå ekstra tidligt i seng.

5. dag: Hjertets længsel

Vi nyder dagen i stilhed, du kan nyde poolen eller fordybe dig på lige præcis den måde, du har mest lyst til.

Vi bevæger os i dag ind i hjertet og hjertets længsel, så vi kan stråle og lyse fra hjerterne. I TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) siger man: har kejseren (hjertet) det godt, så har hele resten af riget (dvs. dig med alt det, du indeholder) det godt.

Vi ender vores døgn i stilhed ved aftenens workshop & Yin klasse.

6. dag: Forløsning af vrede

I dag forløser og healer vi på gammel vrede. Vrede er en følelse og energi, der kan bruges på mange måder – men hvis den sidder fast i kroppen som negativ energi, er det mindre hensigtsmæssigt. I vores morgen Yin praksis stimulerer vi nænsomt vredens organer, som er lever og galdeblære, hvilket kan føre til ny ro og klarhed.

Efter brunch er der mulighed for det, du har lyst til: måske at integrere og fordøje – eller til en udflugt til det lokale marked kun 20 min. fra stedet – eller en massage?

Vi ses igen til vores aften Yin yoga med endnu mere healing og fordybelse. Her slipper vi gammel vrede eller anden negativ energi i krop og energifelt via visualisering og guidet hypnose.

Efter aftensmad har du måske lyst til at nyde aftenen med hygge, læsning eller noget helt andet?

7. dag: Balance

I dag skaber vi den ultimative balance og healing i krop og sind ved balancerer kroppens fem elementer. Vi slutter morgenens Yinklasse med dagens spørgsmål, som vil forberede dig til at tage din fornyede balance med hjem.

Efter morgenmad og frokost har du mulighed for at nyde stedet, poolen, en gåtur eller en udflugt.

Vi ses igen til en dyb aften praksis og workshop som integrerer hele rejsen og processen.

8. dag: Hjemrejse

Efter en healende og oplevelsesrig rejse i eventyrlige Marokko er det blevet tid for os til hjemrejse. Transfer til lufthavnen.

Marokko yogaretreat Indre ro, Atlas Kasbah
Mad marokko

Andre oplevelser

Bliver der for stille for dig, kan du snuppe en taxa ind til Agadir eller nærmeste strand (det tager 20 min), eller markedet “Souk”, et af Nordafrikas største, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord.

Eller du kan tage på en af de mange spændende udflugter eller deltage i kurser, som stedet kan arrangere (vandretur med guide, kreative kurser, madlavning og meget mere).

Højdepunkter på turen:

 • Healende Yin yoga
 • Healing med meditation, hypnose, mantra og visualisering
 • Fordybelse, fordøjelse, forløsning og stilhed
 • Selvudvikling og ny indsigt
 • Blive omfavnet af moder jord
 • Bo som en sultan eller sultaninde

Healing for krop, sind og ånd

Den overordnede ramme for rejsen er healing. En proces, som understøttes af vores dybe Yin yoga praksis og øvrige healing-øvelser: healing-meditation, healende mantra, healing via hypnose mv.

Hver dag har et tema, som healingen er bygget op om, fx:

– Jordforbindelse
– Hjertets længsel
– Forandring

Vi praktiserer stilhed ved vores morgen yoga praksis til efter morgenmaden samt en enkelt dag som led i vores healingproces.

Morgenens yogaklasse byder også på en lille introduktion til dagens tema og et spørgsmål til dig, du kan fordybe dig i senere i løbet af dagen, hvis du har lyst. Eftermiddagens klasse eller workshop vil være en kombination af Yin yoga og healing-øvelser i tråd med dagens tema.

Vores Yin yoga og workshops foregår i yogasalen på stedet eller på den skønne overdækkede tagterrasse med udsigt over bjergene.

Hvis stemningen er til det vil vi evt. supplere vores Yin praksis med Kundalini yoga og / eller blid Hatha en eller to gange i løbet af ugen.

Priser & Booking

15.990 kr. i eneværelse med eget bad (traditionelt værelse):
Bemærk, at du kan være med billigere i andre værelseskategorier

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse direkte
 • Transfer til og fra hotellet
 • Undervisning (4- 4,5 timer dagligt)
 • Fuld vegetarisk pension (brunch, snack og aften)
 • Vand og te ad libitum
 • Behagelige økovenlige omgivelser
 • Brug af yogaudstyr
 • Overnatning i eneværelse (eller værelse i den ønskede kategori)
 • Berber skønhedsaften
 • Marokkansk te ceremoni

Ikke inkluderet:

 • Spa og hammam-behandlinger
 • Udflugter og aktiviteter der ikke fremgår.

Flyrejse og transfer

Flyrejsen er inkluderet i rejsens pris. Herunder kan du se flytiderne.

Flyrejsen fra København til Agadir er inkluderet i rejsens pris. Herunder kan du se flytiderne.

2024

Udrejse: 09.11.2024
København (08:35) – Agadir (13:20)
Rejsetid: 4t 45m (direkte)

Hjemrejse: 16.11.2024
Agadir (14:10) – København (18:55)
Rejsetid: 4t 45m (direkte)

Transfer fra og til lufthavnen er inkluderet i rejsens pris.

Type 1: Eget værelse i delt “junior suite” (3 suiter) med delt bad: Spar 700 kr. ift. traditionelt værelse.

Hver suite er på 55 m2 og rummer 2 værelser samt badeværelse i det ene af værelserne. Døren kan lukkes mellem værelserne. Man går igennem det ene værelse for at komme ud på gangen og det andet for at komme på toilettet.

Bemærk: Suiten kan kun bookes som deleværelse med en anden deltager. Suiten kan bookes uden egen rejsemakker. Junior-suiter ligger på 1. sal med udsigt (3 suiter med i alt 6 værelser).

Type 2: Traditionelt værelse (6 værelser) som eneværelse: 15.990 kr. Spar 1.500 kr, som dobbeltværelse.

24-35 m2 med eget badeværelse.

Bemærk: Traditionelt værelse, kan kun bookes som dobbeltværelse, når du deler det med din egen rejse-makker. Et af værelserne har udsigt ind i gårdspladsen. Dette værelse gives til sidst tilmeldte deltager.

Type 3: Tårnværelse – supervisor værelse (3 værelser) som eneværelse: Tillæg på 2500 kr. ift. traditionelt værelse. Som dobbeltværelse 15.990 kr.

Roof-top beliggende lidt for sig selv med sin egen store tagterrasse og solseng med udsigt over urskoven, 35 m2 med eget badeværelse.

Bemærk: Tårnværelse – supervisor værelse, kan kun bookes som dobbeltværelse, når du deler værelset med din egen rejse-makker.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Book din plads og indbetal samtidig depositum på 20 % af rejsens pris hos Bering Rejser. 

Bemærk:

I praksis er Bering Rejser rejsearrangør. Vi beder dig derfor venligst holde dig opdateret vedr. rejsen på Bering Rejsers hjemmeside (se herunder) ift. vilkår, detaljer og ændringer, da der kan ske opdateringer, som vi ikke får med på Indre ro’s Marokko-side.

1001 nats Indre ro eventyr - gruppe forår 23

Yin Yoga, Healing & Fordybelse
Uddybende om temaet

På kurset vil vi arbejde med Yin yoga. Du vil desuden møde healing og fordybelse

Kurset er baseret på

 • Fem elementer og Traditionel Kinesisk Medicin (TCM)
 • Yoga filosofi, tantra meditation (yoga Nidra), mantra meditation, øvrig meditation (blandt andet fra Kundalini yogatraditionen), og chakra fokus
 • Healing via visualiseringer, hypnose og NLP-øvelser
 • Rammer, der emmer af eventyr og selvforkælelse, så du bare kan slappe af og nyde processen

Healingproces

Vores healingproces er guidet af daglige temaer, som danner omdrejningspunkt for såvel Yin yoga som øvrig healing og fordybelse. Forventede temaer (med forbehold for ændringer):

– Jordforbindelse
– Forandring
– Fra frygt til dyb indsigt
– Forløsning af vrede
– Hjertets længsel
– Balance

Healende Yin yoga

Vi bruger Yin-yogastillingerne og kroppen til at være i nuet. I Yin yoga holdes yogastillingerne længere end ellers i lange passive stræk, hvor vi lader tyngdekraften trække i og modtage kroppen.

Det handler ikke om at komme ind i stillingerne eller opnå et bestemt resultat, men via stillingerne at komme ind i kroppen og dermed være til stede i nuet. Og så være med det, der er: Følelser, kropsfornemmelser, åndedræt osv. Fordi vi bliver længe i stillingerne, kan vi bedre nå at mærke, hvad der sker – og hvordan vi i øvrigt har det.

Bindevæv og energibaner

Vi stimulerer myofacia (bindevæv og led) og meridianbaner (energibaner), hvilket samtidig er dybt forløsende. Kroppen husker, hvor vi har været (svigt, traumer, gamle følelser og lignende).

Med vores dybe Yin yoga praksis guidet af dagens tema kan vi løsne op, slippe og heale. Yin yoga har også en dyb beroligende effekt på nervesystemet, og når vi er i ro, kan vi bedre heale og genopbygge.

4 timers daglig undervisning

Morgen Yin yoga og meditation ca. 2 timer, som afsluttes med intro til dagens tema. Eftermiddag Yin yoga, healing og fordybelse eller workshop ca. 2 timer. Desuden er der andre aktiviteter, se ugeprogrammet.

Øvrige aktiviteter

Spabehandlinger, massage, guidet vandring i Atlasbjergene, strandtur, lertøjskursus, madlavningskursus, bytur m.m. kan arrangeres på egen hånd eller i gruppen alt efter stemningen.

Stedet kan også arrangere andre hel- eller halvdagsudflugter mv.

Massage

Stedet kan arrangere en transfer til Agadir for dig/dem, der gerne vil have massage. I perioder vil der endvidere være en massør på selve stedet.

Mulighed for massage eller behandling med Bibi

 BONUS  / særligt om rejsen i april 2023: her kan du se frem til, at Bibi Koch fra ”Liv i hjertecentret” er med som massør/ individuel behandler. Bibi tilbyder healingmassage, afspændingsmassage og individuel behandling (en kombination af massage, kraniosakralterapi og healing).

Underviser

Helene Lysekilde

Helene Lysekilde, erfaren yogalærer og terapeut, guider dig, så du kan være helt tryg i processen. Helene er specialist i indre ro.

Hun er kendt for sine konceptuelle rejser og retreats med dybde, som ud over yoga omhandler et tema eller koncept med fx supplerende workshops. Der vil på denne måde være en rød tråd i rejsen og processen, som også afspejles i yogaen.

Hvad siger tidligere deltagere?

Kæreste Helene

Du kom til mig, som en smuk fugl med forløsning og indsigt ‍♀️

Aldrig har jeg mødt et menneske som dig, der med din nærmest hypnotiske stemme kan guide mig til at finde ro og selvindsigt.

Du er en fantastisk yogainstruktør, som formår at få tiden til at gå i stå og få mig til at ønske, at sessionen aldrig slutter.

Professionelt og super dygtigt inviterer du mig ind i din verden af viden og anvendelse af yoga… ‍♀️✨️

Jeg er fan ♥️ Tusinde tak for at møde dig og vide, at du er i verden. Håber jeg kommer til at møde dig igen på retreat og i min hverdagspraksis i Odense.. ‍♀️✨️

De bedste hilsner med kærlighed og fred

Dorthe
Marokko med Indre ro

Kære Helene

Tak for en dejlig uge i Marokko.

Jeg kunne mærke at min vejrtrækning blev mere og mere fri undervejs i forløbet.

Jeg holdt meget af din kyndige guiding i forbindelse med vores meditationer og afspændings seancer, hvor jeg virkelig kom langt ned i en dyb afslapning.

Din kobling af tema, element medianer og organer var ny for mig og gav en ekstra dimension til undervisningen og yogaen

Dine refleksionsspørgsmål virkede godt for mig. Jeg oplevede øget klarhed i løbet af ugen.

Tina

Kære skønne Helene

Tak for en dejligt yoga tur Det var et fantastisk program, Du have planlagt. Det er tydelig og mærke at Du er “yoga” Du er dejlig rolig og god til at guide. Jeg nød hvert minut.

Tak for dig Vender gerne tilbage en anden gang

Kærlig hilsen

Dorte

Yin yogaen var ny for mig og helt uventet var det præcis, hvad jeg havde brug for. Jeg ser mig selv som meget alternativ og meget skeptisk(rationel) på samme tid og kan tit føle mig lidt fanget derimellem, hvilket utilsigtet kan stille (urimelige) krav til en underviser.

Derfor er jeg fuld af beundring for den, du er og det, du kan. Jeg følte, der var plads til alle sider af mig ved din blotte tilstedeværelse. Jeg elsker, at du rummer både nye og erfarne deltagere, ligesom du evner at skabe et både jordnært, men også et himmelsk og magisk rum. Jeg vil SÅ GERNE med en anden gang.

Og så var det bare skønt at få lov til at møde både dig og Flemming, værterne på Atlas Kasbah og alle de andre deltagere. Det er en uge, jeg aldrig glemmer, og jeg håber, jeg får mulighed for at være med igen her eller der eller wherever :) 

Vi ses en dag!

De kærligste hilsner

Pernille

Pernille
Deltager på Indre ro's 1001 nats Yin yoga eventyr i Marokko

Jeg vil gerne rose et overraskende effektivt yoga retreat, jeg har været på i Marokko. Inden afgangen fra Danmark havde jeg været stresset i en længere periode. I toget mod København var min puls unaturligt høj uden anden grund end stress og i flyet blev det endnu værre.

Det ændrede sig, så snart jeg møde de andre deltagere på retreatet. Efter få timer i deres selskab var jeg fuldstændig afslappet, og de skønne omgivelser på vores helt eget berber slot, gjorde ikke oplevelsen af velvære mindre.

Det allerbedste var ikke desto mindre Helene Lysekilde og hendes powerfulde yoga samt ikke mindst de mange work shops, som hun forkælede os med igennem hele ugen. Tilsammen udgjorde det en cocktail, der har sendt stressen på så lang afstand, at den stadig ikke er kommet tilbage, selv om det næsten er tre måneder siden vi nød hinandens selskab i skønne Marokko :-)

Mig
Marokko gruppe yogarejse med Indre ro

For mig har det personligt gjort en stor forskel og jeg er blevet meget mere selvbevidst. Det gør en kæmpe forskel, meget mere end jeg havde forstillet mig . Jeg kan kun varmt anbefale alle andre den samme gode oplevelse.

Mange hilsner Malene

Malene
gruppe på yoga retreat Marokko