Nytårs retreat: Hjertets vej 17. - 19. januar 2020
COLOURBOX3532651-2200x795-

Yogarejser, yogaretreats og yogaweekender

Har du brug for fornyet indre ro? Savner du et åndehul eller har du brug for nye redskaber, metoder eller teknikker?  Så tag med Indre ro på ophold eller yogaretreat i Danmark eller udlandet. Du er også velkommen til at besøge Indre ro i Odense på dit helt personlige, skræddersyede yogaretreat eller kurterapeutiske ophold.

Helene Lysekilde står klar til at guide dig på vej. Helene er uddannet yogalærer og terapeut i ind- og udland. Læs mere om Helene. Indimellem vil Helene udbyde kurser i samarbejde med andre kompetente undervisere og guider, hvilket vil fremgå under det enkelte ophold.

Du kan se frem til en berigende rejse – ind i dig selv – uanset, hvortil din yogarejse går.

Hvad er nyt?

Se hvad der sker hos Indre ro.

Tilmeld nyhedsbrevet

Få spændende information om vores forskellige ydelser, kurser og rejser før alle andre.

Vintermorgen på Nytårs yogaweekend og retreat med Indre ro

Nytårsretreat

Rejs ind i hjertets visdom på dette hjerteyoga nytårsretreat og gå hjertets vej. Denne yogaweekend, som foregår på kurstedet Villa Fjordhøj i Skælskør, finder vi nye dybder og kvaliteter gennem dyb hjerte Yin yoga, hjertemeditationer og hjerte flow-yoga. Vi forkæler vores hjerter med wellness, sauna og kolde og varme bade under stjernehimlen.

Få mere balance hos Indre ro yoga

Yogaophold

Tank op hos Indre ro med et yogaophold en eller flere dage. Du/I får morgenmad, yogaundervisning og kan benytte spa og sauna i Lotushaven.

Yoga retreat og yoga rejse med Indre ro, Fyn

Hvorfor tage på yogaretreat?

Hvad kan man få ud af at fordybe sig i yogaen på en yogarejese eller på et yogaretreat? I dette blogindlæg deler Helene Lysekilde sine personlige erfaringer og refleksioner.

8-web-

Privat kurterapeutisk ophold

Et kurterapeutisk ophold hos Indre ro tager afsæt i dig og dine behov. Du kan fordybe dig i Yogaterapi, Hormon Yoga Terapi eller almindelig yoga og meditation, og du kan modtage terapi (fx NLP coaching og hypnose) i det omfang, du ønsker. Du bor i vores hyggelige Lotus B&B værelse og har også mulighed for at benytte vores skønne spa og sauna.

Marokko yogaretreat Indre ro, Atlas Kasbah

Yin og healing i Atlasbjergene, Marokko

På dette retreat er der lagt op til healing, fordybelse og nye indsigter. Til vores daglige undervisning dykker vi ind i Yin yogaen og en dyb healing-proces. Processen understøttes perfekt af Atlas Kasbah, et berber slot ved foden af Atlasbjergene, i eventyrlige 1001 nats omgivelser. Her kan vi læne os tilbage, lade os forkæle og nyde processen.

yoga i lotushaven hos Indre ro

Indre ro og selvudvikling, Urban retreat

Tag på en personlig rejse og fordyb dig i dig selv og dine behov. På dette retreat får du fyldt din værktøjskasse med redskaber, der kan understøtte din indre ro i hverdagen. Til vores daglige undervisning og workshops lærer du konkrete yogaprogrammer og meditations- og åndedrætsteknikker, som understøttes af materiale, du får med hjem.