GENRE

Blid Kundalini Yoga

SPILLETID

23.22

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Hold ryggen fri – Kundalini

Hold ryggen fri – Ryg, sund ryg

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Vil du føle dig rask, fri og levende? Så er denne yogavideo til dig.

Når du holder ryggen fri, vil du føle dig rask og levende. Du styrker og strækker rygsøjlen med dette program.

OBS: Indeholder musik

Hold ryggen fri

Emne: Ryg, sund ryg

Hvorfor lave Kundalini yoga?

Kundalini yoga er yoga for visdom og styrke. Og det er yoga, som forbinder dig med din inderste essens. Du har allerede alt det, du skal bruge inden i dig selv. Med Kundalini yoga får du klarhed og ro. Kundalini yoga styrker dig og vækker din egen visdom. Her møder du et blidt Kundalini yogaprogram, hvor de fleste kan være med. Selv om det er blidt, virker det meget dybt.

Mere om programmet

Hold ryggen fri fordi: Rigtig mange mennesker døjer med problemer i ryg og lænd. Fra rygsøjlens hvirvler udspringer nerver, som løber ud i store dele af kroppen. Spændinger i ryggen og rygsøjlen kan derfor påvirke store dele af nervesystemet og de indre organer. Med denne kriya skaber du fornyet frihed i ryggen og rygsøjlen. Du skaber fornyet gennemstrømning og flow af rygsøjlevæsken og den store energikanal, Sushumna Nadi, som ifølge yogafilosofi løber gennem rygsøjlen. Programmet er et simpelt sæt med 8 øvelser, du kan lave så ofte du ønsker og når som helst på dagen, du ønsker.

Kom godt i gang

Lav en dejlig kop te, rul yogamåtten ud og tryk på play. Dette yogaprogram kan laves på alle tidspunkter af døgnet. God fornøjelse.

Vil du mere med yoga?

Velkommen på yoga retreat, yogarejse eller yogaweekend med Helene Lysekilde og Indre ro

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset