Nytårs retreat: Hjertets vej 17. - 19. januar 2020
Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

NLP coaching

Ønsker du at forandre dig?

Ønsker du at ændre en uhensigtsmæssig overbevisning eller vane, at reagere anderledes på følelser eller i specifikke situationer, så er NLP coaching måske vejen frem for dig. Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende for at drøfte dine muligheder via: KONTAKT.


NLP coaching i Odense:

Døjer du med uhensigtsmæssige vaner, tanker eller følelser? Har du reaktioner eller tanker, som du oplever, at du ikke kan styre? Har du prøvet at forandre dig ad logikkens vej uden at være nået i mål? Så kan NLP coaching, evt. i kombination med hypnose, måske være vejen videre frem for dig!

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er en psykologisk metode, hvor man bruger sproget og indre neurologiske programmeringer til at ændre sin indre tilstand (repræsentationer). Sagt på almindeligt dansk betyder det, at NLP er en terapeutisk metode, som kan ændre følelser, indre dialoger, umiddelbare reaktioner og meget mere.

I NLP’en arbejder vi med det ubevidste sind. Dette sker gennem terapeutiske samtaler, øvelser og metoder. En af de ting, der gør NLP´en så effektfuld er, at vi bruger mindre tid på at undersøge problemet og mere tid på at undersøge dit mål, dvs. dine ønsker og drømme, og at skabe strategier og handlemønstre, som får dig derhen. Dette i sig selv er for mange meget befriende og skaber ny motivation og mulighed for forandring. Filosofien bag dette er bl.a., at vi lettere kan nå målet, når vi kender det. Via NLP’en bliver du ikke bare bevidst om målet, du forestiller dig, at du er der med alle dine sanser (ser, hører, føler, smager, og dufter).

Mere om NLP coaching

NLP blev skabt af Richard Bandler og John Grinder. De var interesserede i at undersøge, hvorfor nogle terapeuter, sammen med deres klienter, havde meget større succes med at nå i mål og skabe dybe og vedvarende forandringer end andre. Derfor studerede de nogle af verdens dygtigste og mest succesfulde terapeuter. De analyserede terapeuternes arbejdsmetode og kortlagde på denne baggrund, hvad de havde til fælles, dvs. essensen af det, der virkede, eller den forskel, som gjorde en forskel. Denne essens er det, der blev til NLP-psykologien. NLP’en anvender sproget og de indre sansninger til at skabe en ubevidst om-programmering i retning af det ønskede mål. Idet en af terapeuterne, der blev studeret, var Milton Erikson, faderen til den moderne hypnoterapi, er der flere overlap mellem NLP-coaching og hypnoterapi. NLP har en række forskellige forandringsmetoder. Overordnet set bygger de på, at klienten bevæger sig væk fra problemet mod målet (den ønskede tilstand) ved at tilfører nye ressourcer.

NLP’en har en række ordsprog eller forudsætninger, fx:

  • Der er en positiv hensigt bag enhver adfærd
  • Det, du bliver bevidst om, kan du gøre noget ved
  • Hvis noget ikke virker, så gør noget andet

Se hvilke behandlinger vi tilbyder, her.


Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.


Priser:

Enkelt behandling eller første session i et forløb (ca. 1½-2 timer):
1100 kr.

Efterfølgende behandling med op til mellem 3 måneders mellemrum (ca. 1½ time):
990 kr.

Klippekort til 5 gange – (forudbetales første gang): 
4.300 kr. Gyldigt i 10 måneder.

Studerende

10% rabat.

Se også:
“Få det bedre-pakker” om “Smertelindring”, “”Styr på hormonerne”,  Øget selvværd”, “Bugt med overvægt” og “Pak selv”.


Betaling:

Kontant eller via MobilePay. Klippekort betales ved første fremmøde.


Afbud:

Senest 24 timer før.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde er certificeret Master Hypnoterapeut
& Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen,
en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Læs mere om Helene her
Medlem af foreningen FADP
Certificeret master Hypnoterapeut fra Hypnose Skolen
Certificeret master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen
RAB godkendt behandler hos Indre ro Odense