NLP-coaching

Ønsker du at ændre en uhensigtsmæssig overbevisning eller vane, at reagere anderledes på følelser eller i specifikke situationer, så er NLP coaching måske vejen frem for dig.

Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende for at drøfte dine muligheder.

NLP coaching i Odense

Døjer du med uhensigtsmæssige vaner, tanker eller følelser? Har du reaktioner eller tanker, som du oplever, at du ikke kan styre? Har du prøvet at forandre dig ad logikkens vej uden at være nået i mål? Så kan NLP coaching, evt. i kombination med hypnose, måske være vejen videre frem for dig!

Yoga og terapi hos Indre ro

Hvad er NLP?

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er en psykologisk metode, hvor man bruger sproget og indre neurologiske programmeringer til at ændre sin indre tilstand (repræsentationer). Sagt på almindeligt dansk betyder det, at NLP er en terapeutisk metode, som kan ændre følelser, indre dialoger, umiddelbare reaktioner og meget mere.

I NLP’en arbejder vi med det ubevidste sind.

Dette sker gennem terapeutiske samtaler, øvelser og metoder. En af de ting, der gør NLP´en så effektfuld er, at vi bruger mindre tid på at undersøge problemet og mere tid på at undersøge dit mål, dvs. dine ønsker og drømme, og at skabe strategier og handlemønstre, som får dig derhen. Dette i sig selv er for mange meget befriende og skaber ny motivation og mulighed for forandring.

Filosofien bag dette er bl.a., at vi lettere kan nå målet, når vi kender det. Via NLP’en bliver du ikke bare bevidst om målet, du forestiller dig, at du er der med alle dine sanser (ser, hører, føler, smager, og dufter).

Mere om NLP coaching

NLP blev skabt af Richard Bandler og John Grinder. De var interesserede i at undersøge, hvorfor nogle terapeuter, sammen med deres klienter, havde meget større succes med at nå i mål og skabe dybe og vedvarende forandringer end andre. Derfor studerede de nogle af verdens dygtigste og mest succesfulde terapeuter.

De analyserede terapeuternes arbejdsmetode og kortlagde på denne baggrund, hvad de havde til fælles, dvs. essensen af det, der virkede, eller den forskel, som gjorde en forskel. Denne essens er det, der blev til NLP-psykologien.

NLP’en anvender sproget og de indre sansninger til at skabe en ubevidst om-programmering i retning af det ønskede mål. Idet en af terapeuterne, der blev studeret, var Milton Erikson, faderen til den moderne hypnoterapi, er der flere overlap mellem NLP-coaching og hypnoterapi.

NLP har en række forskellige forandringsmetoder. Overordnet set bygger de på, at klienten bevæger sig væk fra problemet mod målet (den ønskede tilstand) ved at tilfører nye ressourcer.

NLP’en har en række ordsprog eller forudsætninger, fx:

 • Der er en positiv hensigt bag enhver adfærd
 • Det, du bliver bevidst om, kan du gøre noget ved
 • Hvis noget ikke virker, så gør noget andet

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helene Lysekilde (1976) og er indehaver af Indre ro. Uddannet master hypnoseterapeut og master NLP-coach fra Hypnose Skolen, samt uddannet hypnose psykoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet en omfattende 4-årig seriøs og grundig uddannelse der gør mig til specialist i hypnose.

Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Jeg er yogalærer, yogaterapeut, samt certificeret til at undervise i hormonyoga med over 1500 timers uddannelse. Reiki healer, forfatter og oprindeligt uddannet antropolog.

Jeg har i 13 år arbejdet med udvikling og store forandringsprocesser indenfor social- og sundhedsområdet – med sundhedsfremme og forebyggelse, psykiatri og voldsforebyggelse i kommune, stat og styrelse. I dag er jeg beskæftiget på fuld tid i Indre ro.

Helene Lysekilde - forfatter

Jeg er så taknemmelig for den rejse jeg er kommet på efter jeg for snart et par år siden var klient hos dig. Jeg kom til dig fordi jeg ønskede forandringer. Jeg ville gerne have et skrub til at komme igang mit eget.

Men rejsen viste sig at være en anden, den handlede om at holde af mig selv og at jeg ikke have brug for at skulle vise/bevise en hel masse for min omverden for at jeg var god nok ved at have succes.

Jeg har fundet mig selv og så taknemmelig for den jeg er blevet i dag. Jeg hvilede så meget mere i mig selv og jeg har ikke på samme måde brug andres accept for føle mig god nok. Jeg føler mig som en sommerfugle der har der var en larve før jeg kom til dig, så gik jeg i en puppe efter mit forløb hos dig. Nu er jeg på vej ud af puppen og mine vinger er ved at tørre og fole sig ud.

Livet er vidunderligt og jeg føle jeg har fundet hjem, hjem i mit eget liv. Forløbet gjorde også at det usunde forhold jeg var i blev jeg nød til at stoppe og i dag er jeg bliver stærk nok til at være kommet ud af det. Jeg er så lettet og føle jeg kan trække vejret helt ned i maven og bare være mig. Min næste opgave er at være der på en god måde for min datter på 11 år som skal til vende sig til nye liv som skilsmissebarn. Jeg vil fokuser på nærvær og omsorg.

Forløbet hos dig er det bedste jeg nogen siden har gjort for mig selv.

Af hjerte tak!

Anja

Har du nogle spørgsmål?

  Mere fra Indre ro

  Hypnoseterapi & NLP-Coaching

  Hypnoseterapi betyder, at man anvender hypnose til et terapeutisk formål.

  NLP-coaching er en form for coaching, hvor man fokuserer mere på det, man ønsker at opnå, end på et problem.

  Få det bedre-pakker

  Få det bedre-pakker (“Smertelindring”, “Øget selvværd” Bugt med overvægt” og “Pak selv”) er tema-pakker, som kombinerer hypnose, yoga og spa.

  Få styrket dit selvværd via hypnose og træn din evne til selv at arbejde videre via selvhypnose.

  Behandling med hypnose

  Via hypnose og hypnoterapi kan du bl.a. arbejde med lavt selvværd, usikkerhed, stress, angst og bekymringer, traumer, fobier, frygt og meget mere.

  Fakta om Hypnose (FAQ’S)

  Hvad er trance? At være i trance vil sige at være i en fokuseret tilstand – tilstanden mellem at sove og være vågen. Når du er i denne tilstand, har vi sammen adgang til at arbejde med dit ubevidste sind.

  Book en tid med det samme