GENRE

Yin Yoga, Blid Yoga, Meditation

SPILLETID

45.08

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Yin – Dit indre ocean

Dit indre ocean – “Vandelementet, de 5 elementer, healing, nyrer og blære, stress, ro, angst”

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Vil du heales, udrenses og opleve nye aspekter af dig selv? Så er denne video til dig.

I dette program dykker du dybt ind i dit eget ocean med Yin stillinger og enkelte blide Hatha stillinger.  Du arbejder især med ”vandelementet”, som forbindes med udrensning og healing. Programmet virker afstressende og udrensende.

Programmet starter med en kort meditation og slutter på ryggen med en kort guidet afspænding, som du kan forlænge, hvis du har lyst, fx med liggende meditationer som en kropsscanning, en sovemeditation eller en Yoga Nidra meditation.

Tip: Du skal bruge et bælte. Det kan være et yogabælte, et bælte fra morgenkåben eller et andet bælte.

 

Dit Indre Ocean – Yin

Emne: Vandelementet, de 5 elementer, healing, nyrer og blære, stress, ro, angst

Hvorfor Yin yoga?

Yin yoga er yoga for restitution, healing og ro. Du møder dybe stræk og lader tyngdekræften trække i kroppen. Du skaber fornyet gennemstrømning af livsenergien, også kaldet prana eller chi. Yin yoga arbejder også med dine muskler og ledbånd, samt dit bindevæv

Hvorfor Yin yoga på denne måde?

I denne video arbejder vi med energikanaler (meridianer) for vandets element: organerne nyrer og blære. Energikanalerne løber på kroppens bagside og på bagsiden af benene. Vandelementet forbindes også med frygt og angst (ved ubalance). Men når vi dykker ind i vores indre ocean og møder det, der er, som det er, kan det give ny selvindsigt, visdom og ro. Vi kan også heale og forløse stress. Vandelementet forbindes også med healing og selvindsigt.

Kom godt i gang

Find et yogabælte, tag plads på yogamåtten. Måske vil du sidde med støtte under bagdelen i den indledende meditation. Hav evt. et tæppe i nærheden til den liggende, guidede meditation til sidst. Indånd og udånd. Heal gammel angst og forløs stress.

Vil du mere yoga?

Du er velkommen på retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde og Indre ro

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset