Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Trauma

Ønsker du at forandre dig?

Indre ro i Odense og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der har været udsat for et eller flere traumer – herunder dig, som døjer med Post Traumatisk Stress Syndrom (PTSD).

Sådan kan vi hjælpe dig:

Via terapi (fx Neuro Psykoterapi, NLP-coaching og hypnoterapi) behandler vi dit trauma med henblik på en dyb forløsning i såvel din krop som dit nervesystem. Ofte kan angst udvikle sig i kølvandet på traumatiske oplevelser, og det samme kan selvbebrejdelse og lavt selvværd. Vi undersøger derfor, hvordan traumet har påvirket dig, og arbejder evt. med at implementere nye strategier, tanke- og adfærdsmønstre.

På vores Mindfulness-baserede-stress forløb (MBSR) og yogakurser kan du få nye redskaber til at være tilstede i kroppen og nuet med det, der er, hvilket har vist sig at have en positiv, forløsende og beroligende effekt. Yin yoga og yogaterapi er desuden særdeles virksomme supplementer til traumaarbejde, da begge har en dybt forløsende effekt i kroppen.

Har du brug for en uforpligtende snak eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os via: KONTAKT.

Priser, terapier og metoder:

Priser afhænger af hvilken vej vi går, og om du evt. booker en pakke eller et forløb. Klik herunder og læs mere.

Neuro Psykoterapi
Hypnose
NLP-coaching
Yogaterapi
Mindfulness (MBSR)
Få det bedre-pakker
Fobier og frygt
Yoga mod stress
Yoga
Bliv medlem af Indre ro Univers og få ubegrænset yoga, hypnose, meditation, mindfulness ONLINE

Hvad er Trauma?

Et traume eller trauma kommer fra græsk og betyder et sår eller en skade. Sådan et sår kan være fysisk eller psykisk. Et trauma opstår på baggrund af noget, der var uventet. Du følte dig magtesløs og kunne måske ikke forhindre det. Det kunne fx være et overfald, et trafikuheld eller lign. Det kan også være utroskab, skilsmisse, svigt, overgreb, operationer, traumatiske fødsler og mange andre ting, som du ikke havde set komme. Desuden kan det selvfølgelig opstå på baggrund af voldsomme oplevelser i forbindelse med fx krig og terror. Traumer sidder i kroppen, i nervebanerne. Og kroppen husker.

Fire komponenter vi finder i forbindelse med traumer er:

Stærk affekt:
Kroppens reaktion ved den voldsomme stress, den udsættes for ved traumet, fx puls, urolig vejrtrækning mv.

Sammentrækninger:
Nervesystemet koncentrerer energi der, hvor vi skal bruge den. Vi får fx uanede kræfter, eller reagerer på andre måder, vi ellers ikke ville kunne.

Spaltning:
En slags ”ud af kroppen-oplevelse”. Vi erindrer måske ikke, hvad vi gjorde bagefter. Eller vi følte ikke, at det var os, det skete for. Vi har en oplevelse af, at tiden står stille eller går hurtigt, eller måske andre forskydninger af sanseindtryk (perceptionsforstyrrelser).

Fastfrysning:
En følelse af lammelse, hjælpeløshed og af ikke at kunne røre sig.

Ovenstående kan opleves i større eller mindre grad i forbindelse med traumer. Dette er en del af vores naturlige forsvar.

Det er hensigtsmæssigt at bearbejde større traumer, dels fordi kroppen husker dem, og de kan sidde i kroppen og blokere og skabe sygdom og lidelser. Og dels fordi uhensigtsmæssig angst kan udvikles i kølvandet på traumer. Det er her værd at pointere, at det er subjektivt, hvad der opleves som store og større traumer. Det handler således ikke om, hvor stor truslen var objektivt set, men hvor voldsomt det blev oplevet af personens nervesystem i den givne situation.

Heldigvis er der hjælp at hente. Traumer kan forløses ved forskellige psykoterapeutiske og kropsterapeutiske metoder.

Hypnose terapi med angst, smerter, selvværd og selvtillid hos Helene Lysekilde hos Indre ro Odense

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet, en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Jeg er desuden uddannet yogalærer- og yogaterapeut med over 1200 timers uddannelse.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE