GENRE

Blid yoga, Hatha Yoga

SPILLETID

21.54

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Blid yoga – Følelsesmæssig fleksibilitet

Følelsesmæssig fleksibilitet – Giv slip, forandring, fordøjelse, sorg, luftelementet

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Har du svært ved at håndtere forandringer eller sidder du fast i fortiden? Så er denne video til dig.

Dette blide yogaprogram foregår liggende på ryggen. Det stimulerer lungerne og tarmen og styrker evnen til at opnå større følelsesmæssig fleksibilitet.

Oplev dig selv før og efter dette program. Vildt forløsende, ikke?

Følelsesmæssig fleksibilitet  

Emne: Giv slip, forandring, fordøjelse, sorg, luftelementet

Hvorfor blid Hatha yoga?

Dette er yoga, hvor de fleste kan være med. Selv om det er blidt, arbejder yogaen meget dybt. Hatha yoga er traditionel og klassisk yoga, hvor vi skaber ro og balance. Blid Hatha yoga er en yogastil, som kan give dig mere ro og velvære, og som kan hjælpe dig til at være i nuet.

Mere om programmet 

Vi arbejder i luftens element. Det siges, at når der er balance i luftelementet, så er vi fleksible og kan hvile i livets rytme og foranderlighed. Når der er ubalance i luftens element, kan vi opleve at sidde fast i gammel sorg og opleve angst for forandring. Her renser vi ud og slipper det, vi har brug for at give slip på, så vi er mere fleksible og i stand til at acceptere livets rytme.

Det giver lethed og ro til at være flow med livet. Livets naturlige flow handler om, at alting opstår, ændrer sig, forgår og opstår på ny. Programmet foregår liggende på ryggen. Selv om det er blidt virker det meget dybt.

Kom godt i gang

Lav dette program når som helst på døgnet – også gerne sidst på dagen. Rul yogamåtten ud, og gå på opdagelse i krop, sind og følelser. God fornøjelse!

Mere yoga?

Velkommen på yoga retreat (retræte), yogaweekend eller rejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset