Spirituel hypnose og terapi

Sjælerejser – Livet mellem livene – Sjæleplanet

Vil du udvikle dig spirituelt eller have nye indsigter? Har du en oplevelse af, at du og din sjæl har eksisteret før dette liv, og tror du på, at sjælen lever videre efter døden og kan genfødes efter døden? Er du åben og nysgerrig på at lære mere? Er der noget, du ikke kan relatere til dette liv, som du gerne vil slippe? Så er spirituel terapi måske noget for dig.

Ønsker du at rejse til tidligere liv eller livet mellem livene med mig, så må du meget gerne læse denne side grundigt, især ”VIGTIG information” og ”SVAR PÅ TYPISKE SPØRGSMÅL – FAQ’s”, da spirituel terapi er lidt anderledes end øvrig terapi og kræver lidt forberedelse.

Køber du ikke helt præmissen om, at du har levet i tidligere liv og bliver født igen?
Eller skræmmer det dig? Så vil jeg anbefale, at du retter fokus mod de andre behandlingsformer, jeg tilbyder.

Se øvrige terapiformer

Se hvad jeg ellers behandler for her

Træk vejret frit med Restorativ yoga & vejrtrækning

Meget viden på området

Der eksisterer en del forskning på området, både inden for hypnose, terapi og nærdødsoplevelser, samt talrige beskrivelser fra mennesker (også børn), der i detaljer kan beskrive tidligere liv og oplevelser efter døden.

Alligevel er det ikke muligt (inden for den traditionelle videnskab), at verificere at vi lever videre efter døden eller genfødes.

I sidste ende er det derfor et spørgsmål om individuel tro.

Vil du vide mere?

Da jeg begyndte at arbejde med det spirituelle område, var det vigtigt for mig at VIDE, at det jeg oplevede ”var rigtigt”. Efter talrige personlige oplevelser og ”beviser” slap jeg dog mit ”evidens-behov”. Nu er det nok, at jeg ”mærker”, at det er rigtigt. Og at jeg gang på gang har klienter, som fortæller, at det har gjort en kæmpe forskel i deres liv.”

I mit blogindlæg kan du læse om mine personlige oplevelser med regression til tidligere liv – og min tilgang til emnet. Du finder en lang række litteraturanbefalinger.

Indre ro Podcast

I denne podcast interviewer jeg Bodil Møbjerg om hendes spændende erfaringer og indsigter. Bodil har mange års erfaringer med spirituel hypnose, regression til tidligere liv og livet mellem livene, og var blandt de første danskere, der arbejdede med spirituel hypnose.

Hvad er en sjælerejse / regression til tidligere liv?

Regression til tidligere liv er hypnose, der fører dig tilbage til erindringer fra inkarnationer i tidligere liv.

For mange er en regression til et tidligere liv en smuk og forandrende oplevelse. Et besøg i et tidligere liv kan give svar på mange spørgsmål og skabe dyb og vedvarende forandring.

Grunde til at rejse til tidligere liv kan fx være:

 • At være ”kørt fast”
 • En mistanke om, at årsagen til et traume, en fobi eller lign. findes i et tidligere liv
 • En oplevelse af, at en løsning på en problemstilling findes i et tidligere liv
 • At have prøvet ”alt” for at løse et problem, uden at være lykkes
 • At være ”kørt fast” i relationer, du har prøvet at forbedre gennem længere tid
 • At give slip på dødsangst
 • Ønske om at hente ressourcer, som du mangler i dette liv
 • Ønske om spirituel udvikling
 • Nysgerrighed (mulighed for en ren ”turistrejse”)
 • Meget mere

Turistrejse til tidligere liv vs. en terapeutisk rejse: En ”turistrejse” er en oplevelsesrejse, som du tager på, fordi du er nysgerrig og ”gerne vil vide mere”. Terapeutisk regression til tidligere liv har et terapeutisk og behandlende sigte. Det kan være at slippe et problem, et traume eller en overbevisning, som du ikke kan relatere til dette liv.

En session til tidligere liv kræver, at du tidligere – med succes – har været i hypnose, se ”VIGTIG INFORMATION”.

”Det var vildt at det viste sig, at min separationsangst, som jeg har døjet med siden jeg var lille, skulle vise sig at være pga. et tidligere liv. Det har været en kæmpe letteste at slippe det”. 

Pia 

Hvad er en rejse til ”Livet mellem livene” – Sjæleplanet?

Hvis du går ind for præmissen om, at sjælen lever videre efter døden, så er spørgsmålet om, hvad sjælen foretager sig, mellem man dør og bliver genfødt, måske ikke helt så mystisk?

På en rejse til Livet mellem livene eller Sjæleplanet kan du fx opleve, hvad din sjæl foretager sig på Sjæleplanet, og hvordan den forbereder sig til at blive født igen.

Regression til Livet mellem livene fører dig til Sjæleplanet hvor sjælen opholder sig, før den blev født i dette liv og efter døden. En Livet mellem livet session kan være en meget fredfyldt og smuk oplevelse, som kan bidrage med nye perspektiver, forståelse og ro i dit liv.

Du kan møde sjælevenner og opleve en dyb healing

Metoden til regression til Livet mellem livene via hypnose er især blevet velkendt, dokumenteret og udbredt af den amerikanske psykolog, forsker og hypnoterapeut Dr. Michael Newton.

Newton har grundlagt The Newton Institute for Life Between Life Hypnotherapy og skrevet en række bøger om Livet mellem livene og Sjælerejser til Livet mellem livene.

En Livet mellem livet session kræver lidt forberedelse. Se “VIGTIG INFORMATION”.

Du kan fx få svar på:

 • Hvad er formålet med dette liv?
 • Hvorfor blev jeg født i dette liv?
 • Hvad skal jeg lære af dette liv?
 • Hvad skulle jeg lære af et tidligere liv, jeg har oplevet via regression?
 • Hvorfor bliver jeg ved med at møde specifikke udfordringer i mit liv?
 • Hvad er min sjæls relation til specifikke personer?
 • Hvem er jeg som sjæl?
 • Hvad sker der mellem livene?

”Jeg er utrolig glad for mine sessioner hos Helene. Jeg har gået hos hende on-and of- igennem 2 år. Det har gjort en kæmpe forskel for mig på det personlige, følelsesmæssige og spirituelle plan. Jeg føler mig altid mødt og anerkendt og jeg ved at jeg altid er i trykke hænder.”

Ditte

VIGTIG information inden booking

Forudsætninger

Trin 1: Før vi kan rejse til ”tidligere liv” skal du først have oplevet hypnose med succes = *indledende session.

Trin 2: Derefter kan vi fortsætte til **regression til tidligere liv

Trin 3: Vil du videre til ***Livet mellem livene / Sjæleplanet, skal du først have været i regression til tidligere liv hos mig.

Priser

Trin 1: *Indledende session (spirituel hypnose/alm. hypnose) 75-90 min.
1.200 kr.

Trin 2: **Spirituel hypnose/tidligere liv hypnose ca. 75-120 min:
1.400 kr.

Trin 3: ***Spirituel hypnose/Livet mellem livene 1½-4 timer:
1.800 kr.

Spirituel pakke: 1 x indledende session med hypnose, 1 x regression til tidligere liv og 1 x Livet mellem livene: 3.800 kr.

Booking

Du kan booke “Indledende session (spirituel hypnose/alm. hypnose)” direkte i min onlinekalender. Skriv gerne en note til mig om, at det er “spirituel hypnose”. I forhold til efterfølgende sessioner kan du kigge i min kalender for at få en idé om, hvornår jeg har tid. Du kan dog ikke helt regne med det, da jeg afsætter længere tid til tidligere liv hypnose og Livet mellem livene. De øvrige sessioner booker du via mail eller når vi ses. Du kan skrive til mig på info@indrero-odense.dk.

AFBUDSVILKÅR: Spirituel pakke og tider til regression til tidligere liv og livet mellem livet forudbetales og refunderes ikke. Tiderne kan ombookes frem til 48 timer før. Indledende session kan aflyses/ombookes frem til 24 timer før.

Spørgsmål og svar – FAQ’s: 

 • Q: Hvorfor kræver spirituel hypnose forberedelse?

  A: For at du får en god oplevelse og får mest muligt ud af dit forløb. Se uddybende herunder.

 • Q: Hvorfor kan jeg ikke bare booke tid til ”Tidligere liv”?

  A: De fleste har mange spørgsmål om, hvad hypnose er, som fylder meget første gang. At prøve hypnose er for de fleste en stor oplevelse, der skal have lov til at få plads. Nogle er også lidt nervøse. Det kræver, at du har ro i sindet og føler dig tryg ved mig, før vi kan rejse til tidligere liv. At hypnosen lykkes, er en forudsætning for din Tidligere liv-session.

 • Q: Hvorfor kan jeg ikke bare booke en session med ”Livet mellem livet”?

  A: Det korte svar er, fordi jeg følger retningslinjerne fra min uddannelse og Michal Newton metoden.

  For mig handler det dog mere om, at du får den bedst mulige oplevelse. Og rejsen til Livet mellem livene / Sjæleplanet går – som regel – via et tidligere liv. Så at du kan rejse til tidligere liv, er en forudsætning for din rejse til Sjæleplanet.

  For mange er rejsen til et tidligere liv i sig selv er stor oplevelse, som lige skal fordøjes. Og det er rart at kunne samle op på spørgsmål mv., når vi ses igen til din ”Livet mellem livet” session.

 • Q: Skal jeg forberede noget?

  A: Inden din ”Livet mellem livene” session sender jeg dig et dokument med spørgsmål, som du bedes besvare og medbringe til vores møde. De øvrige sessioner kræver ingen forberedelse.

 • Q: Hvad nu hvis jeg blokerer og ikke kan gå til tidligere liv?

  A: Det kan langt de fleste, når de er trygge og har haft en god oplevelse med hypnose. De gange, det ikke er lykkes hos mig, kan tælles på én hånd. Der har det været fordi, der var noget andet, der skulle arbejdes med først – og det har altid givet mening for klienten, at det skulle være sådan. Lykkes det ikke, bruger vi i stedet tiden på at tage hånd om det, der viser sig for dig.

 • Q: Jeg er vant til at arbejde med hypnose og hypnoterapi, kan vi gå direkte til tidligere liv?

  A: Ja

 • Q: Hvis jeg er i et alm. terapeutisk forløb hos dig – eller gerne vil i et forløb med fx 5 gange – kan jeg så komme i tidligere liv som en del af forløbet?

  A: Ja. Og det koster ikke ekstra, hvis vi holder os indenfor op til 90 min – og det vil vi som regel gøre, hvis du er vant til hypnose og til at arbejde med mig.

Jeg håber du fik svar på dine spørgsmål.
Ellers er du velkommen til at kontakte mig.

Helene Lysekilde - forfatter

Har du nogle spørgsmål?

  Du er i trygge hænder – mine kompetencer

  Der eksisterer talrige kurser over få dage eller weekender, hvor man kan lære at guide mennesker til tidligere liv. Jeg har derimod uddannet mig på det spirituelle område til Spirituel Psykoterapeut på Hypnose Skolen / Psykoterapeut Akademiet. Her kræver det en omfattende terapeutisk grunduddannelse og uddannelse til psykoterapeut (4 år og over 1500 timer) inden man tager en overbygning og bliver Spirituel Psykoterapeut.

  Jeg har videreuddannet mig til at:

  • guide mennesker til tidligere liv
  • guide mennesker til fremtidige liv
  • guide mennesker til at kontakte det højere selv
  • guide mennesker til Livet mellem livene (via blandt andet Michael Newtons metode)
  • guide mennesker til at kontakte guider og hjælpere
  • arbejde terapeutisk med det, mennesker oplever på Sjæleplanet eller i tidligere liv.

  “Jeg har stor glæde af Helene og hele ”Indre Ro”s univers, og jeg har bl.a. brugt regressionsterapien i arbejdet med relationer, stagnation, handle -og tankemønstre m.m. ved at få indblik i problematikkers oprindelse samt den energi, der binder sig til dette.  Sjælerejser og regressionsterapi har forbundet mig til kernen i min sjæl og vist mig styrken i at leve i overensstemmelse med min intuition.

  Jeg har bevæget mig fra et liv i stagnation til et liv, hvor jeg er stærkt på vej til at kunne leve af min passion – som kunstner – med hjælp fra bl.a. regressionsterapien!

  Jeg kan kun give Helene mine varmeste anbefalinger.”

  Lærce Østergaard

  Lærce Østergaard/ Kunstner https://baryhl-art.dk