Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Søvnproblemer, søvnmangel og søvnbesvær

Søvnmangel – søvnbesvær – søvnløshed – insomni

Er det blevet en besværlig kamp at skulle sove? Eller har du ligefrem udviklet søvnangst?

Du er ikke alene. Som regel vil du hurtigt begynde at sove bedre, når du gør noget ved dit søvnproblem. Året rundt hjælper jeg mænd og kvinder til at få det anderledes med deres nattesøvn.

Jeg møder dig, der hvor du er, så du føler dig tryg, set, hørt og mødt. Det kan være svært at tage det første skridt og få hjælp – derfor er det vigtigt, at det bliver en god og støttende oplevelse.

Jeg ved, hvad jeg har med at gøre, og søvn er et område, som jeg særligt brænder for. På min 4-årige hypnose psykoterapeut uddannelse, skrev jeg speciale om behandling af søvnbesvær med blandt andet hypnose.

Krop, sind og nervesystem

Jeg har endvidere mange års erfaring som terapeut og er specialuddannet til at arbejde med krop, sind og nervesystem, hvilket er relevant, når det drejer sig om søvnproblemer. Jeg har bl.a. to beskyttede titler som hypnose psykoterapeut og reg. psykoterapeut. Jeg er samtidig RAB i hypnose, master hypnoteraput, yogaterapeut, yoga- og meditationslærer. Mange af mine klienter med søvnproblemer er glade for mine små yogaprogrammer målrettet søvnbesvær samt mine sovemeditationer, som du kan lytte til ved indsovningen. Jeg lærer også klienter at anvende selvhypnose eller indtaler hypnoser, som kan hjælpe dig.

Du kan booke tid med det samme i min kalender. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig i dag: KONTAKT

Mit hemmelige våben er yoga nidra

Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der døjer med søvnproblemer.

Sådan kan jeg hjælpe dig:

Via terapi (fx NLP-coaching, hypnoterapi og psykoterapi) undersøger vi årsagen til og formen på dit søvnproblem, og hvordan den kommer til udtryk og påvirker dit liv. Det kan være relevant at komme omkring søvnhygiejne og soverutiner samt at skabe nye strategier, overbevisninger og tankemønstre, som kan hjælpe dig til sove anderledes. Vi kan evt. forløse gamle oplevelser, følelser eller traumer, som forstyrrer dit nervesystem og din underbevidsthed om natten.

Via terapi og øvelser hjælper jeg dig til at få ro i dit nervesystem og sænke kroppens angstberedskab, så det er lettere at falde i søvn og fastholde søvnen, så du kan vågne med fornyet overskud.

Det er en god ide at arbejde målrettet med dit søvnbesvær, da du på den måde hurtigt vil opleve, at der sker en forskel. Det kan ofte også være gavnligt at arbejde med stress, håndtering af store omvæltninger i dit liv, sorg, vrede, bekymringer eller andre ting, som påvirker din søvnkvalitet. Jeg giver dig redskaber og øvelser, du kan anvende i hverdagen, hvis du ønsker.

Lige en lille opdatering efter end forløb hos dig. Alt i alt går det simpelthen så fint med at sove ved siden af min mand. Når jeg vågner om natten er jeg ikke pr. automatik irriteret, hvilket giver overskud og ro til at falde i søvn igen. Så tak for hjælpen, det var helt sikkert ikke sket uden.

Tanja, søvnproblemer og irritation ved lyde om natten

Det er ikke til at tro. Men jeg sover bedre end jeg har gjort i 20 år. Det er sjældent jeg vågner i angst. Og når det sker, har jeg redskaberne til at tage hånd om det. Tak, Helene

Susanne, søvnangst

Det er så dejligt at sove igen. Jeg troede at jeg var ovre min skilsmisse, men søvnbesværet var den sidste rest af skyld og dårlig samvittighed, jeg skulle deale med. Jeg føler mig fri, glad og med nyt overskud. Tak.

Peder, søvnproblemer efter skilsmisse

Indre ro klinik i Odense

Hvad er søvnproblemer

Mange mennesker lider af søvnmangel og søvnbesvær, kronisk eller periodisk.

Søvnproblemer handler om kvaliteten og kvantiteten af din søvn. Det kan handle om problemer med at falde i søvn. Problemer med at fastholde søvn. Udmattelse ved opvågning. Uro om natten. Forstyrrende drømme. Ofte kan man komme ind i en negativ spiral, så negative tanker og overbevisninger fastholder problemet. Søvnproblemer handler om din subjektive oplevelse af din søvn. Søvnproblemer kan også opstå på baggrund af sygdom mv.

Bedre søvn vil give dig mere overskud

Søvnproblemer er ofte et symptom på andre problemstillinger. Alligevel er målrettet behandling af søvnbesværet et godt sted at starte, så du kan mærke, at du får det bedre. Bedre søvn vil give dig mere overskud.

Hvis du ikke sover ordentligt om natten, får din krop ikke mulighed for at restituere sig, og på sigt kan du komme alvorligt ud af balance og blive syg. Når du har søvnmangel, kan det give dig lyst til at dulme din træthed med mad, sukker, alkohol osv. Flere undersøgelser peger på, at der er en sammenhæng mellem søvnmangel og overvægt. Når du døjer med søvnbesvær, kan du opleve, at du mangler overskud, ikke kan fokusere, har en kortere lunte, bliver deprimeret, trist og meget mere.

Søvnbesvær kan have mange årsager: måske du har ændret dit søvnmønster eller din livssituation, eller måske du oplever stress, sorg, vrede, et traume, overgangsalder (hormonelle ændringer), angst, bekymringer eller noget helt andet. Søvnbesvær kan selvfølgelig også skyldes larm og uro i dine omgivelser. Søvnbesvær og søvnmangel er ofte et symptom og ikke en årsag.

Hypnose kan hjælpe

Der er lavet mange undersøgelser omkring effekten af forskellige behandlingsformer. Der er mange muligheder, det hjælper at gøre noget. Der er evidens for, at hypnose kan hjælpe. Det samme kan yoga, meditation og mindfulness.

Hypnose terapi med angst, smerter, selvværd og selvtillid hos Helene Lysekilde hos Indre ro Odense

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet, en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser indenfor hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Endvidere er jeg uddannet yogalærer og yogaterapeut med over 1500 timers uddannelse.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE