GENRE

Yin Yoga, Blid Yoga

SPILLETID

57.39

KATEGORI

 Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Støttet Yin yoga op ad væg

Støttet Yin Yoga op ad væg – “Væg Yin, ro, støtte, stress”

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Trænger du til at lade dig støtte? Så er denne video til dig.

Hvornår har du sidst ladet dig støtte – sådan rigtigt? I denne rolige yin sekvens op ad en væg kan du bare læne dig tilbage og tillade dig selv at blive støttet og båret. Det giver ekstra mulighed for at gå dybt, slippe og give efter. Eller hvad siger du?

Tip: Du skal bruge en væg.

Støttet Yin yoga op ad væg

Emne: Væg Yin, ro, støtte, stress

Hvorfor lave Yin yoga?

Helt generelt er Yin en yogaform, der sikrer restitution, healing og ro. I Yin yoga vil du møde dybe stræk og lade tyngdekræften trække i kroppen. Yin yoga arbejder med muskler, ledbånd og bindevæv. Du skaber fornyet gennemstrømning i livsenergien, også kaldet prana eller chi.

Mere om dette Yin program

I denne video lader du tyngdekraften trække dig mod væggen, så du bare kan give slip. Du bliver støttet og båret. Oplev hvad det gør, når du bruger en væg som et ekstra fundament, du kan læne dig ind i og op ad. Vi kommer omkring hele kroppen, inklusive skuldrene i dette yogasæt. ”Advarsel”: Yin yoga op ad en væg er stærkt vanedannende. Det giver ekstra ro og sænker stress. Lav dette yogasæt når som helst, du trænger til at blive støttet og båret. Og når du trænger til at sænke stressniveauet.

Kom godt i gang

Find en væg med god plads på hver side af kroppen (du skal kunne ligge med benene udstrakt til begge sider). Rul yogamåtten ud og tænd denne yogavideo. God fornøjelse.

Vil du slappe endnu mere af?

Velkommen på yoga retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde og Indre ro

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset