Hypnose og terapi hos Indre ro

Klienterfaringer og udsagn

Klienter hos mig arbejder ofte med: selvværdsproblematikker, angst, skræk (flyskræk, køreskræk, mørkeræd mv.) og fobier, søvnmønster og søvnløshed, spiseforstyrrelser, overvægt, afhængighed af sukker, kaffe, alkohol, uhensigtsmæssige vaner som neglebidning, hårudtrækning (trikotillomani), smerter, stress, vrede, jalousi mv.

Jeg har også ofte klienter, som har været i lange psykologiske eller  terapeutiske forløb, som kommer for at nå i mål med “det sidste”, som de oplever ikke kan løses via traditionel terapi.

Her kan du læse om nogle af klienternes erfaringer.

At være mig-selv, Susanne

Jeg kom med et indre stormvejr af fortvivlelse, sorg, frustration, utålmodighed, angst, opgivenhed og modløshed og jeg gik med smult vande; total fred, indre fred og ro, tillid, glæde, rummelighed og frit flow af indre lys, kærlighed og livsenergi ❤

Jeg er SÅ tilfreds med hver eneste gang, jeg har været hos dig og jeg kan varmt anbefale “Indre Ro” vidt og bredt ☺

At finde hjem, Anja 

Jeg er så taknemmelig for den rejse jeg er kommet på efter jeg for snart et par år siden var klient hos dig. Jeg kom til dig fordi jeg ønskede forandringer. Jeg ville gerne have et skrub til at komme igang mit eget.

Men rejsen viste sig at være en anden, den handlede om at holde af mig selv og at jeg ikke have brug for at skulle vise/bevise en hel masse for min omverden for at jeg var god nok ved at have succes.

Jeg har fundet mig selv og så taknemmelig for den jeg er blevet i dag. Jeg hvilede så meget mere i mig selv og jeg har ikke på samme måde brug andres accept for føle mig god nok. Jeg føler mig som en sommerfugle der har der var en larve før jeg kom til dig, så gik jeg i en puppe efter mit forløb hos dig. Nu er jeg på vej ud af puppen og mine vinger er ved at tørre og fole sig ud.

Livet er vidunderligt og jeg føle jeg har fundet hjem, hjem i mit eget liv. Forløbet gjorde også at det usunde forhold jeg var i blev jeg nød til at stoppe og i dag er jeg bliver stærk nok til at være kommet ud af det. Jeg er så lettet og føle jeg kan trække vejret helt ned i maven og bare være mig. Min næste opgave er at være der på en god måde for min datter på 11 år som skal til vende sig til nye liv som skilsmissebarn. Jeg vil fokuser på nærvær og omsorg.

Forløbet hos dig er det bedste jeg noglesiden har gjort for mig selv.

Af hjerte tak!

Eksamens- og præstationsangst, Mia

Jeg bliver simpelthen nødt til at sige tusinde tak for al din hjælp! Jeg var slet ikke nervøs dagene op til eksamen i fredags. Da jeg nåede fredag var jeg nervøs, men slet ikke voldsomt. Jeg sad og smilede derinde og tog det stille og roligt og jeg fik 7. Jeg var så lykkelig at jeg græd af glæde haha. Og jeg fik også jobbet.

Søvnproblemer og irritation ved lyde om natten, Tanja

Lige en lille opdatering efter end forløb hos dig. Alt i alt går det simpelthen så fint med at sove ved siden af min mand. Når jeg vågner om natten er jeg ikke pr. automatik irriteret, hvilket giver overskud og ro til at falde i søvn igen. Så tak for hjælpen, det var helt sikkert ikke sket uden.

Selvværd og ensomhed, Kenneth

Jeg sender denne mail for at sige tusind tak for den første hypnoterapi hos dig. Siden i fredags i sidste uge, har jeg ikke følt mig ked af det, jeg har ikke haft tanken om, at jeg er alene. Selvfølgelig er jeg god nok: Sådan en tanke har jeg haft i hovedet.

Lavt Selvværd, Sarah H, gymnasielærer  

Som hypnoterapeut er Helene yderst kompetent. Som klient har jeg altid følt mig tryg og godt behandlet fra start til slut, da Helene er rolig, nærværende og lyttende i sin tilgang. Jeg har gennem Helenes hypnoterapi opnået et bedre selvværd og et bedre forhold til nogle af mine nærmeste og kan på det varmeste anbefale Helene.

Begrænsende overbevisning, Frank Nielsen, Maler

Tak for hjælpen med jeg nu har fået ændret min gamle overbevisning. Det har virkelig været en gave til mig, og jeg kan nu se og mærke hvordan det er anderledes. Jeg har følt mig tryg og mødt i dit rum. Kærlig hilsen Frank Nielsen

Sukkerafhængighed F. Larsen, konsulent

Til min store overraskelse og glæde har hypnose vist sig at være et meget effektivt middel til at løse min store sukkerafhængighed, som jeg har prøvet at få bugt med igennem mere end 10 år.

Jeg har forgæves prøvet diverse metoder i både korte og lange perioder, men det tog kun to sessioner hos Helene, inden jeg blev fuldstændig fri for trangen til at proppe mig med slik og kager til både hyggeformål og optankning af “energidepoterne”. Jeg har nu været uden sukkerafhængighed i over et halvt år.

Sara L. – Terapeutisk ophold

Jeg havde et fantastisk ophold hos Helene. Der blev taget utrolig godt og personligt imod mig. Opholdet startede med en velkomst og rundvisning inden yoga ene-undervisning, hvor Helene tog udgangspunkt i mig og min praksis, og hvad jeg gerne ville have nye input til. Jeg tilkøbte både meditation og hypnoterapi, som var tilrettelagt mine behov – Helene er en utrolig dygtig underviser og terapeut.

Personlig udvikling, Tina G. – Specialkonsulent 

Hypnose ved Helene er fuldstændig fantastisk! Man føler sig fuldstændig tryg og afslappet fra man træder ind af døren. En på alle måder nærværende og fantastisk oplevelse.

Jeg, Helene Lysekilde brænder for at understøtte din forandring. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnoterapi. Skolen er pt. den eneste skole i Danmark, der fra Sundhedsstyrelsen har opnået anerkendelse til at registrere hypnose psykoterapeuter (titlen ”Reg. Psykoterapeut”)– hvilket stiller omfattende krav til skolen ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Yoga og hypnose i en få det bedre pakke hos Indre ro Odense
Hypnoterapi hos Helene Lysekilde Indre ro
Hypnoseterapi hos Helene fra Indre ro Odense.