Styrer vreden mere end du ønsker?

Kunne du tænke dig at håndtere din vrede anderledes?

Jeg kan hjælpe dig! Det er muligt at lære at håndtere din vrede helt anderledes! Jeg har speciale i vrede og har skrevet to bøger om emnet. Året rundt hjælper jeg mænd og kvinder, unge som ældre, med at få det helt anderledes med følelsen vrede. Jeg møder dig, der hvor du er, så du føler dig tryg, set, hørt og mødt. Jeg ved nemlig godt, at det kan være svært at tage det første skridt og få hjælp – derfor er det vigtigt, at det bliver en god og støttende oplevelse.

Specialuddannet til at hjælpe dig

Det er vigtigt for mig, at jeg ved, hvad jeg har med at gøre. Derfor er jeg specialuddannet til at hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring som terapeut og er specialuddannet til at arbejde med krop, sind og nervesystem. Jeg har bl.a. to beskyttede titler (som hypnose psykoterapeut og reg. psykoterapeut). Jeg er samtidig RAB i hypnose, yogaterapeut, yoga- og meditationslærer. Jeg kan derfor hjælpe dig med at komme hele vejen rundt om din vrede. Både så du forstår, hvad der sker i dig, når du føler vrede. Og så du begynder at reagere anderledes i kroppen, tankerne, sindet og i dine handlinger. Jeg har skrevet bøgerne “Vrede – en mulighed for forandring” og “Hvil i dig selv og din krop,” som begge handler om at få det anderledes med følelsen vrede.

Terapi for vrede

Vrede er en grundfølelse

Den amerikanske psykolog Paul Ekman er central i forhold til vores forståelse af følelser. Han beskrev grundfølelser – herunder vrede – som følelser, der går på tværs af kulturer. Grundfølelser som vrede har et bestemt kropssprog, en bestemt impuls og en bestemt fysisk og kemisk respons i kroppen. Alle følelser har til formål at hjælpe os med at navigere i verden. Vrede og frygt (eller angst) minder meget om hinanden. Fælles for både vrede og angst er en oplevet trussel. Men ifølge Ekman opleves vrede som en trussel, der kan overvindes, modsat frygt, der opleves som en trussel, der ikke kan overvindes. Impulsen ved vrede er tilnærmelse og kamp, versus ved frygt, hvor impulsen er undgåelse, frys og flygt. Nogle reagerer udad, når de bliver vrede, mens andre vender følelsen indad og reagerer mere med frygtmønstre, altså undgåelse, frys eller flygt.

Vrede bliver et problem, hvis den skader os selv eller andre. Har du brug for hjælp? Du er ikke alene

Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der har det svært med din egen vrede

Igennem terapi (fx psykoterapi, hypnoterapi og NLP-coaching) kan du lære at forstå og reagere anderledes på din vrede, fx ved at udtrykke dine følelser og behov og sætte grænser. Vrede er en helt naturlig følelse – den har til formål at passe på dig. Din følelse indeholder en enorm energi, og når du lærer at bruge den mere konstruktivt, kan det give dig mere glæde, overskud og bedre livskvalitet. Vi kan også arbejde med at forløse spændinger fra vrede dybt i kroppen via yoga, yogaterapi og meditation – ofte i form af øvelser, du får med dig og kan anvende i hverdagen. Der kan være behov for at arbejde med at tilgive dig selv eller andre. Og vi kan forløse gamle traumer, som ligger i dit nervesystem og dit ubevidste sind og fastholder negative vredesmønstre. Således kan du blive mere fri til at leve det liv, du ønsker.

Vi sænker kroppens kampberedskab

Med terapi og øvelser hjælper jeg dig til at få ro i dit nervesystem og sænke kroppens kampberedskab. Det kan ofte også være gavnligt at arbejde med at styrke dit selvværd, at slippe gammel sorg mm. samt at hjælpe din krop og dit sind med at finde og bevare indre ro i hverdagen. Jeg giver dig redskaber og øvelser, du kan anvende i hverdagen i det omfang, du ønsker.

“Mange tak, Helene. Det er bare så rart at jeg ved at jeg nu 100 % kan styre min vrede.”

Morten, slår klik og kan ikke styre vreden

“Tak for forløbet og din måde at være på. Den der ro jeg har nu, kan jeg slet ikke beskrive. Den er bare så rar. Det er meget sjældent, at jeg bliver irriteret på folk nu. Jeg hviler i mig selv. Og så er jeg bare så glad for at have Indre ro appen. Jeg lytter til dine hypnoser mange gange om ugen. Det er en tryghed, et godt hjælpemiddel. Jeg bliver meget afslappet.”

Anne-Marie, gammel vrede og irritation

Hvad er vrede?

Vrede er en følelse, som har en kropslig fornemmelse. Følelsen kan variere fra mild til meget intens. Vrede har en forbindelse til vores tanker, fortolkninger og adfærd. Hvordan vi tolker en situation, og hvad der udløser vores vrede, er helt individuelt og afhængigt af vores temperament, hvad vi har med os i bagagen, om vi er afslappede eller spændte på det pågældende tidspunkt, og hvordan vi oplever os selv og os selv i relation til andre. Se også:

Vrede består af fire komponenter:

  1. De kropslige fornemmelser
  2. Følelsen
  3. Tanker og fortolkninger
  4. Adfærd, dvs. den måde vi handler på (nogle reagerer voldsomt, mens andre undertrykker vreden).

Heldigvis er der hjælp at hente. Skal jeg hjælpe dig?

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helene Lysekilde (1976) og er indehaver af Indre ro. Uddannet master hypnoseterapeut og master NLP-coach fra Hypnose Skolen, samt uddannet hypnose psykoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet, en omfattende 4-årig seriøs og grundig uddannelse, der gør mig til specialist i hypnose.

Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Jeg er yogalærer og yogaterapeut samt certificeret til at undervise i Hormonyoga med over 1500 timers uddannelse. Reiki healer, forfatter og oprindeligt uddannet antropolog.

Jeg har i 13 år arbejdet med udvikling og store forandringsprocesser indenfor social- og sundhedsområdet – med sundhedsfremme og forebyggelse, psykiatri og voldsforebyggelse i kommune, stat og styrelse. I dag er jeg beskæftiget på fuld tid i Indre ro.

Helene Lysekilde - forfatter

“Der var virkelig er ahaoplevelse, at få mine kroniske smerter sat i forbindelse med indestængt vrede. Nu føler jeg mig parat til at tage nye skridt mod det jeg drømmer om.”

Pernille Sommer, undertrykt vrede

“Jeg vil lige benytte lejligheden til at sige tak for bogen og behandlingen hos dig. Jeg ved, at hvis ikke jeg havde fået mere klarhed på nogle af de issues, som der blev arbejdet med, så var der meget, som i dag ikke var sket – herunder nyt job og en masse andet, som jo også smitter af på mine omgivelser Og min vrede… den er sjælden efterhånden.”
Hans

 

Har du nogle spørgsmål?

    Book en tid med det samme og få styr på din vrede

    Vrede - bog af Helene Lysekilde