Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Vrede terapi og behandling

Ønsker du at forløse vrede eller at håndtere din vrede anderledes?
Der er hjælp at hente!

Er du vred på andre – eller på dig selv? Reagerer du som en vulkan? Eller bliver du ked af det og græder? Eller bliver du mut og får ondt i maven? Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der døjer med vrede og/eller ønsker, at håndtere følelsen anderledes.

Sådan kan vi hjælpe dig:

Via psykoterapi, NLP-coaching eller hypnoterapi kan vi undersøge årsagen til din vrede, heale og forløse gamle traumer og skabe nye mere konstruktive strategier og måder at håndtere og udtrykke din vrede på.

Via yoga, meditation eller yogaterapi kan vi arbejde med at forløse vreden dybt i din krop, så du kan slippe dybe spændinger.

Vores terapi og behandlinger aktiverer det parasympatiske nervesystem og styrker din evne til at holde hovedet koldt, så du kan reagere mere logisk og rationelt. Du får mere ro, hvilket gør det lettere at skabe den forandring, du ønsker at opnå ift. din håndtering af vrede.

Har du brug for en uforpligtende snak eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os via: KONTAKT.

Få hjælp med Helenes bog om vrede – køb her

Hvad er vrede?

Vrede er en følelse, som har en kropslig fornemmelse. Følelsen kan variere fra mild til meget intens. Vrede har en forbindelse til vores tanker, fortolkninger og adfærd. Hvordan vi tolker en situation, og hvad der udløser vores vrede, er helt individuelt og afhængigt af vores temperament, hvad vi har med os i bagagen, om vi er afslappede eller spændte edt pågældende tidspunkt, og hvordan vi oplever os selv og os selv i relation til andre. Hvordan oplever vi fx kritik? Er det en mulighed for læring eller betyder det, at vi er forkerte som mennesker (se også lavt selvværd)? Har vi en indre følelse af at være gode nok, som vi er, og en overbevisning om at andre vil os det bedste? Eller oplever vi os som forkerte, at andre er ude på at snyde os eller har onde hensigter?

Den amerikanske psykolog Paul Ekman er central i forhold til vores forståelse af følelser. Han beskrev grundfølelser – herunder vrede – som er en følelse, der går på tværs af kulturer. Grundfølelser som vrede har et bestemt kropssprog, en bestemt impuls og en bestemt fysisk og kemisk respons i kroppen. Alle følelser har til formål at hjælpe os med at navigere i verden. Vrede og frygt (eller angst) minder meget om hinanden. Fælles for både vrede og angst er en oplevet trussel. Men ifølge Ekman opleves vrede som en trussel, der kan overvindes, modsat frygt, der opleves som en trussel, der ikke kan overvindes. Impulsen ved vrede er tilnærmelse og kamp, versus ved frygt, hvor impulsen er undgåelse, frys og flygt. Nogle reagerer udad, når de bliver vrede, mens andre vender følelsen indad og reagerer mere med frygtmønstrer, altså undgåelse, frys flygt.

Hypnose terapi med angst, smerter, selvværd og selvtillid hos Helene Lysekilde hos Indre ro Odense

Behandling af vrede hos Indre ro:

Igennem terapi (fx psykoterapi, hypnoterapi og NLP-coaching) kan du lære at forstå og reagere anderledes på din vrede – fx ved at udtrykke dine følelser og behov og sætte grænser. Vrede er en helt naturlig følelse – den har til formål at passe på dig. Din følelse indeholder en enorm energi, og når du lærer at bruge den mere konstruktivt, kan det give dig mere glæde, overskud og bedre livskvalitet. Vi kan også arbejde med at forløse spændinger fra vrede dybt i kroppen via yoga, yogaterapi og meditation – ofte i form at øvelser, du får med dig, og kan anvende i hverdagen. Der kan være behov for at arbejde med at tilgive dig selv eller andre.

Hvor mange sessioner, du har brug for, afhænger af dit udgangspunkt, og hvorvidt vreden knytter sig til noget meget bestemt, eller din måde at håndtere vrede på er et dybtliggende mønster, som du også kender til fra andre aspekter af dit liv. Du skal forvente min. 3 behandlinger – måske mere.

Mere om emnet

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet hypnose psykoterapeut og Reg. Psykoterapeut. Jeg er uddannet fra Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet, en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser indenfor hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv. Endvidere er jeg uddannet yogalærer og yogaterapeut med over 1500 timers uddannelse.

Jeg vil slippe vreden – book tid her
Jeg vil slippe vreden – book tid her
Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde.
Helene har også skrevet en bog om at forløse vrede
Køb Helenes bog – Forløs vrede
Indre ro medlemstilbud - Vrede en mulighed for forandring
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE