Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Vrede terapi og behandling

Styrer vreden mere end du ønsker? Kunne du tænke dig at håndtere din vrede anderledes? Jeg kan hjælpe dig!

Det er muligt at lære at håndtere din vrede helt anderledes! Jeg har speciale i vrede og har skrevet to bøger om emnet. Året rundt hjælper jeg mænd og kvinder, unge som ældre, med at få det helt anderledes med følelsen vrede. Jeg møder dig, der hvor du er, så du føler dig tryg, set, hørt og mødt. Jeg ved nemlig godt, at det kan være svært at tage det første skridt og få hjælp – derfor er det vigtigt, at det bliver en god og støttende oplevelse.

Specialuddannet til at hjælpe dig

Det er vigtigt for mig, at jeg ved, hvad jeg har med at gøre. Derfor er jeg specialuddannet til at hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring som terapeut og er specialuddannet til at arbejde med krop, sind og nervesystem. Jeg har bl.a. to beskyttede titler (som hypnose psykoterapeut og reg. psykoterapeut). Jeg er samtidig RAB i hypnose, yogaterapeut, yoga- og meditationslærer. Jeg kan derfor hjælpe dig med at komme hele vejen rundt om din vrede. Både så du forstår, hvad der sker i dig, når du føler vrede. Og så du begynder at reagerer anderledes i kroppen, tankerne, sindet og i dine handlinger. Jeg har skrevet bøgerne “Vrede – en mulighed for forandring” og  “Hvil i dig selv og din krop,” som begge handler om at få det anderledes med følelsen vrede.

Vrede retreat ONLNE

Sådan kan jeg hjælpe dig, der har det svært med din egen vrede:

Igennem terapi (fx psykoterapi, hypnoterapi og NLP-coaching) kan du lære at forstå og reagere anderledes på din vrede, fx ved at udtrykke dine følelser og behov og sætte grænser. Vrede er en helt naturlig følelse – den har til formål at passe på dig. Din følelse indeholder en enorm energi, og når du lærer at bruge den mere konstruktivt, kan det give dig mere glæde, overskud og bedre livskvalitet. Vi kan også arbejde med at forløse spændinger fra vrede dybt i kroppen via yoga, yogaterapi og meditation – ofte i form at øvelser, du får med dig og kan anvende i hverdagen. Der kan være behov for at arbejde med at tilgive dig selv eller andre. Og vi kan forløse gamle traumer, som ligger i dit nervesystem og dit ubevidste sind og fastholder negative vredesmønstre. Således kan du blive mere fri til at leve det liv, du ønsker.

Vi sænker kroppens kampberedskab

Med terapi og øvelser hjælper jeg dig til at få ro i dit nervesystem og sænke kroppens kampberedskab. Det kan ofte også være gavnligt at arbejde med at styrke dit selvværd, at slippe gammel sorg mm. samt at hjælpe din krop og dit sind med at finde og bevare indre ro i hverdagen. Jeg giver dig redskaber og øvelser, du kan anvende i hverdagen i det omfang, du ønsker.

Har du brug for en uforpligtende snak eller vejledning, er du velkommen til at kontakte mig via: KONTAKT. Du kan også bestille tid med det samme i min kalender. 

Tak for forløbet og din måde at være på. Den der ro jeg har nu, kan jeg slet ikke beskrive. Den er bare så rar. Det er meget sjældent, at jeg bliver irriteret på folk nu. Jeg hviler i mig selv. Og så er jeg bare så glad for at have Indre ro appen. Jeg lytter til dine hypnoser mange gange om ugen. Det er en tryghed, et godt hjælpemiddel. Jeg bliver meget afslappet.

Anne-Marie, gammel vrede og irritation

Der var virkelig er ahaoplevelse, at få mine kroniske smerter sat i forbindelse med indestængt vrede. Nu føler jeg mig parat til at tage nye skridt mod det jeg drømmer op.

Pernille Sommer, undertrykt vrede

Tak for bogen om vrede, og for behandlingen hos dig. Jeg vil samtidig også lige benytte lejligheden til at sige tak for behandlingen hos dig – jeg ved, at hvis ikke jeg havde fået mere klarhed på nogle af de issues, som der blev arbejdet med, så var der meget, som i dag ikke var sket – herunder nyt job og en masse andet, som jo også smitter af på mine omgivelser Og min vrede… den er sjælden efterhånden.

Hans

Mange tak, Helene. Det er bare så rart at jeg ved at jeg nu 100 % kan styre min vrede.

Morten, slår klik og kan ikke styre vreden

Hvad er vrede?

Vrede er en følelse, som har en kropslig fornemmelse. Følelsen kan variere fra mild til meget intens. Vrede har en forbindelse til vores tanker, fortolkninger og adfærd. Hvordan vi tolker en situation, og hvad der udløser vores vrede, er helt individuelt og afhængigt af vores temperament, hvad vi har med os i bagagen, om vi er afslappede eller spændte på det pågældende tidspunkt, og hvordan vi oplever os selv og os selv i relation til andre. Hvordan oplever vi fx kritik? Er det en mulighed for læring eller betyder det, at vi er forkerte som mennesker (se også lavt selvværd)? Har vi en indre følelse af at være gode nok, som vi er, og en overbevisning om, at andre vil os det bedste? Eller oplever vi os som forkerte, at andre er ude på at snyde os eller har onde hensigter?

Den amerikanske psykolog Paul Ekman er central i forhold til vores forståelse af følelser. Han beskrev grundfølelser – herunder vrede – som følelser, der går på tværs af kulturer. Grundfølelser som vrede har et bestemt kropssprog, en bestemt impuls og en bestemt fysisk og kemisk respons i kroppen. Alle følelser har til formål at hjælpe os med at navigere i verden. Vrede og frygt (eller angst) minder meget om hinanden. Fælles for både vrede og angst er en oplevet trussel. Men ifølge Ekman opleves vrede som en trussel, der kan overvindes, modsat frygt, der opleves som en trussel, der ikke kan overvindes. Impulsen ved vrede er tilnærmelse og kamp, versus ved frygt, hvor impulsen er undgåelse, frys og flygt. Nogle reagerer udad, når de bliver vrede, mens andre vender følelsen indad og reagerer mere med frygtmønstre, altså undgåelse, frys eller flygt.

Vrede bliver et problem, hvis den skader os selv eller andre. Har du brug for hjælp? Du er ikke alene
Hypnose terapi med angst, smerter, selvværd og selvtillid hos Helene Lysekilde hos Indre ro Odense

Jeg er her for dig:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet hypnose psykoterapeut og reg. psykoterapeut. Jeg er uddannet fra Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet, en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser indenfor hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv. Endvidere er jeg uddannet yogalærer og yogaterapeut med over 1500 timers uddannelse.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde.
Helene har også skrevet en bog om at forløse vrede
Indre ro medlemstilbud - Vrede en mulighed for forandring
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE