GENRE

Blid Yoga, Hatha Yoga

SPILLETID

17.09

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Jordforbindelse med flow

Jordforbindelse med flow – Ro, jordforbindelse, korte programmer

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Vil du styrke din jordforbindelse i et blidt flow? Så er denne yogavideo til dig.

I denne blide Hatha yogavideo arbejder vi med at skabe jordforbindelse. Jordforbindelse giver indre ro. Når vi har jordforbindelse, kan vi bedre slippe bekymringer og være til stede i nuet

Jordforbindelse med flow

Emne: Ro, jordforbindelse, korte programmer, jordelementet

Hvorfor blid Hatha yoga?

Dette er yoga, hvor de fleste kan være med. Selv om du her møder en blid yoga, arbejder yogaen meget dybt. Hatha yoga er også en traditionel og klassisk yogaform, som andre yogaformer udspringer fra. Blid Hatha yoga kan give dig mere ro og velvære, og den kan hjælpe dig til at være i nuet. Jordelementet forbindes også med organerne mave og milt.

Mere om programmet

Dette blide yogaprogram foregår i et roligt flow, som stimulerer din jordforbindelse og ro. Vi arbejder med jordelementet. Når vi har jordforbindelse, hviler vi i det, som er, og vi er trygge og mere ubekymrede. Vi har fødderne solidt plantet i Moder Jord.

Kom godt i gang

Lav dette program når som helst på døgnet – også gerne først eller sidst på dagen. Rul yogamåtten ud og tryk på play. God fornøjelse!

Mere yoga?

Velkommen med på yoga retreat (retræte), yogaweekend eller rejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset