Nytårs retreat: Hjertets vej 17. - 19. januar 2020
Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Selvværd og selvtillid

Ønsker du et bedre selvværd og selvtillid?

Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der døjer med lavt selvværd og selvtillid.

Sådan kan vi hjælpe dig:

Via terapi, NLP coaching eller hypnoterapi kan vi undersøge årsagen til dit problem, heale gamle traumer og skabe nye mere hensigtsmæssige overbevisninger – fx om, at du er god nok, som du er.

Via yoga eller yogaterapi kan vi arbejde energimæssigt med din forandring dybt i din krop. På vores Mindfulness-baserede-stress forløb (MBSR) og yogakurser kan du få nye redskaber til at være tilstede i nuet med det, der er, hvilket har en dybt beroligende effekt. Vores terapier og forløb aktiverer det parasympatiske nervesystem, som er en forudsætning for at opleve indre ro og afspænding. Når du har mere ro, er det lettere at skabe den forandring, du ønsker, at opnå.

Har du brug for en uforpligtende snak eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os via: KONTAKT.


Priser, terapier og metoder:

Priser afhænger af hvilken vej vi går, og om du evt. booker en pakke eller et forløb. Klik herunder og læs mere.

Neuro Psykoterapi
Hypnose
NLP-coaching
Yogaterapi
Mindfulness (MBSR)
Få det bedre-pakker
Yoga


Hvad er selvværd og selvtillid?

Er du meget afhængig af andre menneskers ros og anerkendelse? Har du en indre kritiker, der fortæller, at du ikke er god nok? Eller holder du dig tilbage med at følge dit hjerte og dine drømme, fordi andre ikke støtter op om dem? Så døjer du måske med lavt selvværd eller lav selvtillid.

Årsagerne til lavt selvværd ligger ofte tidligt i livet.

Selvværd er lig med den værdi, vi sætter på os selv som menneske. Selvtillid handler om troen på sig selv (egne evner) i specifikke situationer. Vores selvværd og selvtillid kan svinge livet igennem og i forskellige situationer.

Behandling hos Indre ro:

Igennem terapi (fx hypnoterapi og NLP coaching) hos os kan du nå din egen kerne og sandhed, lære at stå ved dig selv og få frigjort dine ubevidste ressourcer og herved styrke dit eget selvværd. Hypnoterapi og NLP coaching er særdeles effektive til behandling af lavt selvværd, fordi du kommer i kontakt med dine indre følelser og sandhed, som vi styrker og mobiliserer.

Døjer du med manglende selvtillid i specifikke situationer, kan vi undersøge årsagen og arbejde med at booste din selvtillid, så du kan opleve dig selv på nye måder i fremtiden.

Hvor mange sessioner, du har brug for, afhænger af udgangspunktet for dit selvværd. Ofte kan der være behov for et lidt længere forløb – med 5 behandlinger eller mere.

Mere om selvværd
Mere om selvtillid


Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv. Endvidere er jeg uddannet yogalærer- og yogaterapeut med over 1200 timers uddannelse.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde er certificeret Master Hypnoterapeut
& Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen,
en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Læs mere om Helene her
Medlem af foreningen FADP
Certificeret master Hypnoterapeut fra Hypnose Skolen
Certificeret master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen
RAB godkendt behandler hos Indre ro Odense