Selvværd og selvtillid

Er du din egen værste kritiker? Vil du have det bedre med dig selv?

Det er muligt! Jeg hjælper året rundt mænd og kvinder, unge som ældre, med at få styrket selvværdet og troen på sig selv. Jeg møder dig der, hvor du er, så du føler dig tryg, set, hørt og mødt.

Godt gået, du har taget første skridt til at få det bedre med dig selv

For mange er det sværeste at se i øjnene, at de har det dårligt med sig selv. Lavt selvværd og manglende tro på sig selv kan opstå efter kriser og forandringer, eller det kan være noget gammelt, vi har gået med mange år – måske helt siden barndommen. Lavt selvværd og manglende tro på sig selv er opslidende. Heldigvis er det muligt at få hjælp til at få det anderledes med sig selv.

PÅ VEJ MED MEDRE SELVVÆRD

Specialuddannet til at hjælpe dig

Det er vigtigt for mig, at jeg ved, hvad jeg har med at gøre. Derfor er jeg specialuddannet til at hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring som terapeut og er specialuddannet til at arbejde med krop, sind og nervesystem. Jeg har bl.a. to beskyttede titler (som hypnose psykoterapeut og reg. psykoterapeut). Jeg er samtidig RAB i hypnose, yogaterapeut, yoga- og meditationslærer. Jeg kan derfor hjælpe dig med at komme hele vejen rundt om dit selvværd og hjælpe dig til at få kroppen og kroppens udtryk med.

I omkring 80-90 % af de behandlingsforløb jeg tilbyder, kommer vi omkring behandling af selvværdet. Jeg vil også gerne hjælpe dig. 

Sådan kan jeg hjælpe dig:

Igennem terapi (fx hypnoterapi, NLP-coaching og psykoterapi) kan du nå din egen kerne og sandhed, lære at stå ved dig selv og få frigjort dine ubevidste ressourcer og herved styrke dit eget selvværd. Denne tilgang er særdeles effektiv til behandling af lavt selvværd, fordi du kommer i kontakt med dine indre følelser og sandhed, som vi styrker og mobiliserer.

Døjer du med manglende selvtillid i specifikke situationer, kan vi undersøge årsagen og arbejde med at styrke din selvtillid, så du kan opleve dig selv på nye måder i fremtiden.

Vi undersøger årsagen til dit problem, healer gamle traumer og skaber nye mere hensigtsmæssige overbevisninger – fx om, at du er god nok, som du er.

Velvære og øget livskvalitet

Det er muligt at inddrage yoga- og yogaterapi samt mindfulness og meditation i forløbet, som kan afspænde din krop og sind. Eller styrke dig og din energi, så du kan stå anderledes stærkt i dig selv og hvile i dig selv på en ny måde. Det kan styrke din oplevelse af ro, velvære og din livskvalitet. Mange med lavt selvværd har gavn af at lytte til mine selvværdsstyrkende hypnoser, som du kan få adgang til som klient hos Indre ro.

“Jeg sender denne mail for at sige tusind tak for den første hypnoterapi hos dig. Siden i fredags i sidste uge, har jeg ikke følt mig ked af det, jeg har ikke haft tanken om, at jeg er alene. Selvfølgelig er jeg god nok: Sådan en tanke har jeg haft i hovedet.”

Kenneth – lavt selvværd 

Hvad er selvværd og selvtillid?

Selvværd er lig med den værdi, vi sætter på os selv som menneske. Selvtillid handler om troen på sig selv (egne evner) i specifikke situationer. Vores selvværd og selvtillid kan svinge livet igennem og i forskellige situationer.

Er du meget afhængig af andre menneskers ros og anerkendelse? Har du en indre kritiker, der fortæller, at du ikke er god nok? Føler du dig ofte forkert eller skamfuld? Eller holder du dig tilbage med at følge dit hjerte og dine drømme, fordi andre ikke støtter op om dem? Så døjer du måske med lavt selvværd eller lav selvtillid.

Årsagerne til lavt selvværd ligger ofte tidligt i livet. Eller opstår i forbindelse med kriser, sygdom, forandringer, traumatiske begivenheder mv.

Få hjælp i dag.

Jeg tror på dig:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg tror på dig, og jeg tror på, at du allerede har det indeni, du skal bruge, for at få det bedre med dig selv. Jeg hjælper dig med at finde det frem.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helene Lysekilde (1976) og er indehaver af Indre ro. Uddannet master hypnoseterapeut og master NLP-coach fra Hypnose Skolen, samt uddannet hypnose psykoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet, en omfattende 4-årig seriøs og grundig uddannelse, der gør mig til specialist i hypnose.

Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Jeg er yogalærer og yogaterapeut samt certificeret til at undervise i Hormonyoga med over 1500 timers uddannelse. Reiki healer, forfatter og oprindeligt uddannet antropolog.

Jeg har i 13 år arbejdet med udvikling og store forandringsprocesser indenfor social- og sundhedsområdet – med sundhedsfremme og forebyggelse, psykiatri og voldsforebyggelse i kommune, stat og styrelse. I dag er jeg beskæftiget på fuld tid i Indre ro.

Helene Lysekilde - forfatter

“Jeg har fundet mig selv og er så taknemmelig for den jeg er blevet i dag. Jeg hviler så meget mere i mig selv og jeg har ikke på samme måde brug for andres accept for at føle mig god nok. Jeg føler mig som en sommerfugl der var en larve før jeg kom til dig, så gik jeg i en puppe efter mit forløb hos dig. Nu er jeg på vej ud af puppen og mine vinger er ved at tørre og folde sig ud.”

Anja, NU har jeg fundet MIG

“Jeg kom med et indre stormvejr af fortvivlelse, sorg, frustration, utålmodighed, angst, opgivenhed og modløshed og jeg gik med smult vande; total fred, indre fred og ro, tillid, glæde, rummelighed og frit flow af indre lys, kærlighed og livsenergi ❤

Jeg er SÅ tilfreds med hver eneste gang, jeg har været hos dig og jeg kan varmt anbefale “Indre Ro” vidt og bredt☺”

Susanne, jeg er også værd at elske

Har du nogle spørgsmål?

    Book en tid med det samme og tag hånd om dit selvværd