Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Hypnoterapi / NLP coaching

Ønsker du at forandre dig?

Ønsker du at ændre en uhensigtsmæssig overbevisning eller vane, at reagere anderledes på følelser eller i specifikke situationer, så Hypnoterapi og NLP coaching hjælpe dig. Du døjer måske med smerter, vrede, jalousi, afhængighed – eller måske du søger personlig udvikling?

Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende for at drøfte dine muligheder.
Telefon: 22 81 83 26 eller mail  info@indrero-odense.dk

Sådan foregår det:

En typisk hypnoterapi og NLP coaching session hos mig indledes med en samtale, hvor vi afdækker dit problem, samt hvad du gerne vil opnå. Første gang vil samtalen fylde mest. Hver session starter med en samtale – som kan være kortere eller længere, afhængigt af behov. Derefter guider jeg dig via den metode, som bedst kan understøtte den forandring, du ønsker at skabe. Det kan fx være regression tilbage til årsagen til problemet.

Det kan være at undersøge og fjerne en følelse i kroppen eller et indre billede. Eller det kan være at tilføre nye (ubevidste) ressourcer, således at du kan håndtere udfordrende situationer på en ny og mere hensigtsmæssig måde.

En session kan se lidt anderledes ud afhængig af din problemstilling og dit mål, og om du deltager i et længerevarende forløb eller blot kommer enkelte gange. Nogle problemstillinger kan afhjælpes ved få sessioner, mens andre kræver flere.

Jeg anbefaler gerne mindst tre sessioner med hypnoterapi og NLP coaching, så vi kan fjerne/behandle årsagen til din problemstilling, frem for blot at symptombehandle.

Mange klienter har også gavn af at få installeret et eller flere ”ressourceankre”, som de kan udløse i en situation, hvor de har brug for ressourcen. Et ressourceanker er en ressource (evne eller færdighed), du har brug for i en given situation. Det kan fx være, at du har brug for mere ro og afslapning, når du ligger i din seng om aftenen – eller det kan være, at du har brug for tryghed og selvtillid, når du skal tale foran en stor forsamling – osv.

Jeg kan også lære dig at anvende selvhypnose, så du selv kan lave hypnose, når du ønsker det.

Vi kan arbejde med rene NLP coachingmetoder. Arbejder vi også med hypnose, sættes du i en behagelig afslappet trancetilstand (tilstanden mellem at være vågen og sove), hvor vi arbejder med dit ubevidste sind via hypnose. Du vælger, om du vil ligge ned eller sidde i en behagelig lænestol under hypnosen.

En session varer omkring 90 minutter plus minus et kvarter.

Typiske spørgsmål om hypnose

Hypnose terapi med angst, smerter, selvværd og selvtillid hos Helene Lysekilde hos Indre ro Odense

Hypnose/hypnoterapi:

Hypnoterapi betyder, at man anvender hypnose til et terapeutisk formål. Hypnose er en blid og særdeles effektfuld metode til at skabe forandringer, ændre vaner og automatiske reaktionsmønstre – eller afinstallere uhensigtsmæssige overbevisninger, som forhindrer dig i at opnå, det du ønsker.

Det der gør, at hypnose er så effektfuldt er, at vi arbejder med det ubevidste sind (sædet for automatiske reaktioner, alle erindringer, følelser og personlighedsmønstre). Dette gør vi på en blid og nænsom måde.

I hypnose guides du ind i en afslappet trance (tilstanden mellem at sove og være vågen), idet vi her har bedre adgang til dit ubevidste sind. På denne måde kan vi finde årsagen til din problemstilling og arbejde med nye og mere hensigtsmæssige adfærdsmønstre og reaktionsmønstre.

NLP coaching:

Jeg kombinerer gerne hypnose med NLP coaching, eller vi kan udelukkende arbejde med NLP coaching. I NLP coaching fokuserer man mere på det, man ønsker at opnå frem for på et problem. I NLP coaching arbejder man også med det ubevidste via spontane svar og reaktioner – via forskellige metoder og teknikker.

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, og er en psykologisk metode, hvor man bruger sproget og indre neurologiske programmeringer til at ændre vores indre tilstand (repræsentationer). Sagt på almindeligt dansk betyder det, at NLP ligesom hypnose er en terapeutisk metode, som kan ændre vores følelser, indre dialoger, umiddelbare reaktioner og meget mere.

Kombinationen af NLP coaching og hypnose er særdeles effektfuld – idet man i begge metoder arbejder med det ubevidste og har mere fokus på det, man ønsker at opnå, end på det problem man gerne vil af med.

Hypnose og NLP coaching kan bruges til at skabe forandringer, ændre vaner, fjerne og lindre ubehagelige følelser, traumer og fobier, lindre smerter, arbejde med lavt selvværd, usikkerhed, afhængighed, stress, angst, søvnmønstre og meget, meget mere.

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose.
Hypnoseskolen/psykoterapeutakademiet er pt. den eneste skole i Danmark, der fra Sundhedsstyrelsen har opnået anerkendelse til at registrere hypnose psykoterapeuter (titlen ”Reg. Psykoterapeut”)– hvilket stiller omfattende krav til skolen ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Se også:

“Få det bedre-pakker” om “Smertelindring”, “”Styr på hormonerne”,  Øget selvværd”, “Bugt med overvægt” og “Pak selv”.

Betaling:

Kontant eller via MobilePay. Klippekort betales ved første fremmøde.

Afbud:

Senest 24 timer før.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE