GENRE

Blid Yoga, Hatha Yoga

SPILLETID

 08:07

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Glade skuldre og nakke – Blid yoga

Glade skuldre og nakke – Skuldre og nakke, forebyg hovedpine, spændingshovedpine, kontoryoga

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Er du klar til at lette dine skuldre? Så er denne yogavideo til dig.

Lav denne korte Hatha-sekvens for at få glade skuldre og nakke, mens du sidder på kontorstolen eller når som helst, du har brug for det. Sekvensen er perfekt til en kort pause. Og den er god til at forebygge hovedpine.

Glade skuldre og nakke

Emne: Skuldre og nakke, forebyg hovedpine, spændingshovedpine, kontoryoga

Hvorfor blid Hatha yoga?

Dette er en blid Hatha yoga, hvor de fleste kan være med. Hatha yoga er traditionel og klassisk yoga, som skaber ro og balance. Blid Hatha yoga er yoga som kan give dig mere ro og velvære, og som kan hjælpe dig til at være i nuet.

Mere om programmet 

Her arbejder vi nænsomt med dine skuldre og nakke. Det er dejligt og kan med fordel gøres ofte. Lav gerne sættet dagligt eller endda flere gange om dagen for at forebygge hovedpine og spændinger i skuldrene og nakken. Lav programmet på yogamåtten eller på din kontorstol. På engelsk siger man ofte om udfordringer, at “it’s a pain in the neck” (”det er en smerte i nakken”). Dette lille ordsprog siger meget. Vi bærer ofte fysiske (og psykiske) byrder i vores skuldre og nakke. Helt konkret spænder vi ofte i skuldre og nakke og trækker skuldrene op til ørene, når vi møder udfordringer. Derfor er det godt at lette vores byrder fra skuldrene. Det kan du gøre med omsorg og nænsomhed med dette lille program.

Kom godt i gang

Lav programmet i løbet af dagen som en kort pause. Det giver øget klarhed og ro.

Mere yoga med Helene Lysekilde?

Velkommen på Indre ro yoga retreat (retræte), yogaweekend 

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset