Yogarejser, yogaretreats og yogaweekender

Yogaretreat, yogaweekend eller rejser i Danmark eller udlandet. Har du brug for fornyet indre ro? Savner du et åndehul, eller har du brug for nye redskaber, metoder eller teknikker?  Så tag med Indre ro på ophold eller yogaretreat i Danmark eller udlandet. På et retreat med ”Indre ro” vil du opdage, at firmanavnet skal tages helt bogstaveligt. Du er også velkommen til at besøge Indre ro i Odense på dit helt personlige, skræddersyede yogaretreat eller kurterapeutiske ophold.

I Danmark eller udlandet

På mine retreats og yogarejser er omdrejningspunktet fordybelse i et udvalgt tema, og din individuelle intention med rejsen vil forme din oplevelse og det, du tager med dig. Vi arbejder med healing, forløsning, transformation og ro i krop, sind og sjæl ved hjælp af yoga, dybe meditationer, workshops, korte oplæg, refleksionsøvelser, hypnose og andre selvudviklende øvelser, som giver dig ny inspiration og indsigter.

Yogaretreat eller yogarejser – i et trygt rum – og inspirerende omgivelser

Jeg skaber et trygt rum til processen i inspirerende rammer. Hvert retreat har således sit eget tema, som passer til lokationen. Det tilføjer fx en ekstra dimension, når vi arbejder med jordforbindelse på Danakilde Refugium, hvor træer, kilder, bække, marker, stensætninger, vildmarksbad, meditationshuse i træer og finurlige udskæringer arbejder sammen som en smuk helhed.

Tilsvarende har mange følt sig genfødte efter en uge på berberslottet Atlas Kasbah i Marokko. Området er som taget ud af 1001 nats eventyr, og værternes hjerterum er i den grad med til at understøtte vores dybe healingproces. Vi bliver forkælet på alle leder og kanter. Det er rent guf for krop og sjæl.

Endelig er der Shanti Retreat på Langeland, som vibrerer af stemning og hygge. Retreat centret er designet til yoga og fordybelse og tilbyder som noget nyt spa ude i naturen. Det er det helt rigtige sted til vinter, mørke, stearinlys og Indre ros årlige Nytårsretreat, hvor vi styrker vores intuition og vækker vores drømme.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også møde mig i Odense eller ONLINE inden dit retreat.

Tryghed med rejsebureau, som står for alt det praktiske

På alle rejser til udlandet har jeg valgt at samarbejde med Bering Travels – et lille professionelt rejsebureau. Det betyder, at du som deltager kan være tryg ift. booking af flybilletter, aflysninger, transfer mv., som indgår i pakken. Du skal bare møde op – så er der sørget for resten. Har du spørgsmål af rejseteknisk karakter, hjælper Bering Rejser dig med glæde videre: TLF 71 99 65 50

Jeg glæder mig til at have DIG med på eventyr og fordybelse,

Varme hilsener,

Helene fra Indre ro

Se kommende retreats og yogarejser herunder

Hvad er nyt?

Se hvad der sker hos Indre ro.

Tilmeld nyhedsbrevet

Få spændende information om vores forskellige ydelser.

.

Navn:

E-mail:

På dette retreat er der lagt op til healing, fordybelse og nye indsigter. Til vores daglige undervisning dykker vi ind i Yin yogaen og en dyb healing-proces. Processen understøttes perfekt af Atlas Kasbah, et berberslot ved foden af Atlasbjergene, i eventyrlige 1001 nats omgivelser. Her kan vi læne os tilbage, lade os forkæle og nyde processen.

Nytårs retreat på Langeland

Med en knivskarp intuition er det SÅ meget lettere at udleve sine drømme, leve i flow med omverdenen og universet, at boble, lyse, udvide, udvikle og blomstre. Denne weekend åbner for endnu mere klarhed og retning, så vi kan komme bedst muligt fra start i det nye år.