Yogarejser, yogaretreats og yogaweekender

Yoga retreat, yogaweekend eller rejser i Danmark eller udlandet. Har du brug for fornyet indre ro? Savner du et åndehul eller har du brug for nye redskaber, metoder eller teknikker?  Så tag med Indre ro på ophold eller yogaretreat i Danmark eller udlandet. Du er også velkommen til at besøge Indre ro i Odense på dit helt personlige, skræddersyede yogaretreat eller kurterapeutiske ophold.

I Danmark eller udlandet

Vi tilbyder yoga retreat, yogaweekend eller rejser i Danmark eller udlandet.  Helene Lysekilde og klar til at guide dig på vej. Helene er uddannet yogalærer og terapeut i ind- og udland. Læs mere om Helene. Ofte kan du også møde Lise Bach på vores retreats. Lise er fysioterapeut, yoga- og meditaitionslærer og ayurvedisk coach. Læs mere om Lise her.

Yoga retreat, yogaweekend eller rejser i Danmark eller udlandet

Du kan se frem til en berigende rejse – ind i dig selv – uanset, hvortil din yogarejse går. Du kan lave yoga, meditation og mindfulness  med os allerede fra i dag i Indre ro ONLINE.

Hvad er nyt?

Se hvad der sker hos Indre ro.

Tilmeld nyhedsbrevet

Få spændende information om vores forskellige ydelser.

.

Navn:

E-mail:

På dette retreat er der lagt op til healing, fordybelse og nye indsigter. Til vores daglige undervisning dykker vi ind i Yin yogaen og en dyb healing-proces. Processen understøttes perfekt af Atlas Kasbah, et berber slot ved foden af Atlasbjergene, i eventyrlige 1001 nats omgivelser. Her kan vi læne os tilbage, lade os forkæle og nyde processen.

Få jordforbindelse på Danakilde Refugium med Helene Lysekilde fra Indre ro

Har du lyst til at opnå mere jordforbindelse, slå dybe rødder i moder jord og styrke dit fundament? Er du vild med at gå dybt ind i yogaens og meditationens verden og arbejde med dig selv? Er du til natur og ro? Til nærende plantebaseret mad der styrker krop og sjæl? Så læs videre her.

Nytårs retreat - Indre ro på langeland

Med en knivskarp intuition er det SÅ meget lettere at udleve sine drømme, leve i flow med omverdenen og universet, at boble, lyse, udvide, udvikle og blomstre. Denne weekend åbner for endnu mere klarhed og retning, så vi kan komme bedst muligt fra start i det nye år.

Helene Lysekilde deler sine personlige erfaringer med at tage på retreat i dette blog-indlæg.