Hot stone yoga workshop fredag den 25. oktober
Mindfulness hos Indre ro Odense

Blid yoga og meditation

 

Nyt hold fra mandag den 26. august 2019:

Mandag kl. 16.45-18.30 

I alt 15 gange. Start 26. august – slut 16. december. Ingen yoga 16. sep og 14. okt.

 

Få mere ro og balance med yoga, meditation og åndedrætsøvelser. Vi arbejder med blide yoga stillinger, meditation og åndedrætsøvelser.

Du vil møde:

  • Øvelser, der frigiver spændinger
  • Øvelser der aktiverer og beroliger nervesystemet og giver øget ro
  • Meditation
  • Åndedrætsøvelser
  • Meditativ dybdeafspænding

Bemærk holdet er for dig der gerne vil tage det rolig, (fx er stressramt), har skavanker, er helt ny i yogaen, eller bare synes bedst om de blide yogastillinger (dvs. ingen solhilsener). Yoga og meditation giver øget ro og overskud, frigør spændinger og øger koncentrationsevnen.

Max. 10 deltagere.

Tilmelding og betaling:

Find holdet på oversigten og tilmeld dig: TILMELDING

 

Praktisk:

 

Yogamåtte:

Medbring din egen yogamåtte. Alternativt kan du leje en yogamåtte hos Indre ro for 10 kr. Du kan også købe en yogamåtte hos os. Se her.

Skavanker:

I udgangspunktet kan alle være med til yoga. Yoga er ikke en konkurrence, men handler om at arbejde, der hvor du er. Det er dit ansvar at lytte til kroppen og dine grænser, så du ikke kommer galt af sted.

Hvis du har særlige skavanker, bedes du gøre os opmærksomme på det. Hvis du er i tvivl, om du kan deltage i yoga pga. skavanker, bedes du konsultere din læge.

Påklædning:

Tøj, der ikke strammer, som du kan bevæge dig i. Yoga foregår på bare tæer, og gerne uden briller. Medbring strømper og tæppe til afspænding.

Spise:

Yoga er rarest på tom mave. Det er derfor en god idé ikke at have spist 2-3 timer før.  Hvis det ikke er til at holde ud, kan du spise noget let som fx knækbrød eller en banan.

Workshop hos Indre ro Odense