Terapi med Helene Lysekilde i Odense eller ONLINE

Hypnoterapi er en særdeles effektfuld metode til at ændre vaner og automatiske reaktionsmønstre, skabe forandringer eller ændre uhensigtsmæssige overbevisninger, som forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

I NLP’en arbejder vi gennem terapeutiske samtaler, øvelser og metoder. Vi indkredser dit mål og skaber nye strategier og handlemønstre, der får dig derhen. Du bliver ikke bare bevidst om målet, men oplever det med alle dine sanser.

Har du smerter, ubalance i de kvindelige kønshormoner, lavt selvværd, vægtproblemer mv.? Få det bedre-pakken kombinerer hypnose/hypnoterapi og yogaterapi for at skabe dyb forandring.

Har du energimæssig ubalance? Via yoga terapi ud fra 5-elementer teorien og fokus på meridianbaner og åndedræt kan du genfinde balancen og få et bedre helbred. Yoga terapi genskaber balancen i krop, sind og ånd.

Behandl din overgangsalder eller hormonelle ubalance uden kunstige eller bioidentiske hormoner. Få det bedre – på en helt naturlig måde.

Via spirituel terapi (Regression og rejser til Livet mellem livene) kan du løsne op for traumer, bryde lidelsesmønstre, der holder dig tilbage, eller få dybe, forandrende og eksistentielle svar omkring, hvem du er, og hvad din opgave er.

Neuro Psykoterapi betyder, at terapien går ud over samtaleniveau og arbejder dybt i din krop, dit nervesystem og din underbevidsthed / dit ubevidste sind.

Klienter som kommer her, oplever fx at nå i mål med “det sidste”, som de ikke fik løst via traditionel terapi. Her kan du læse om nogle af klienternes erfaringer.

Uanset hvor du befinder dig, kan vi gennemføre terapi. Det kræver blot en internetforbindelse. Du logger på med din computer eller tablet og møder Helene Lysekilde på det tidspunkt, du har booket.