GENRE

Blid Yoga, Hatha Yoga

SPILLETID

30.52

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Stress mere af – Blid yoga

Stress mere af – Blid yoga – Ro, 5 elementer, vandelementet, nyrer og blære, nervesystem, yoga mod stress

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Er du stresset, eller har du brug for ro? Så er denne video til dig.

I dette blide yogaprogram arbejder du med ryggen og nervesystemet. Programmet dæmper stress og giver ro. Lav det når som helst, du har brug for at komme til stede i kroppen: morgen, middag eller aften.

Tip: Du kan forlænge dit program ved at lytte til en liggende meditation, fx en kropsscanning, en sovemeditation eller en Yoga Nidra meditation.

Stress mere af – Blid yoga

Emne: Stress af, de 5 elementer, vandelementet, nyrer og blære, nervesystem, yoga mod stress

Hvorfor Blid yoga

I denne video går vi på opdagelse i den blide Hatha yoga. Blid yoga og Hatha yoga kan hjælpe dig til mere balance. Når vi er stressede, kommer vores krop og sind ud af balance og rytme. Vi aktiverer dermed kroppens stress-respons med stresshormonerne kortisol, adrenalin og noradrenalin. Dette belaster især binyrerne og kan også give en nervøs blære. Når vi er stressede, kan det derfor være svært af slappe af og finde ro, selv om både kroppen og sindet har brug for det. I dette program møder du blide bevægelser, der hjælper dig mod mere ro på en nænsom måde.

Mere om programmet

Dette yogaprogram arbejder med kroppens bagside. Du ligger på ryggen, du står på alle fire og du kommer ned på maven. Du arbejder med nervesystemet og især med vandelementet, som forbindes til nyrer, blære og udrensning. Vi aktiver vandelementets energikanaler (meridianbaner), som løber langs rygsøjlen og på bagsiden af benene. Du møder også nogle dybe stræk for bagsiden af dine ben. Stress forbindes især med ubalance og overbelastning af nyrer og blærer (vandelementet). Dette yogasæt fornyer energistrømmen til dine nyre og blære.

Kom godt i gang

Tænd for videoen, find plads på yogamåtten og giv dig selv et tiltrængt åndehul. Ånd ind og ud. God fornøjelse.

Vil du mere?

Du er velkommen på yogaretreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde og Indre ro

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset