GENRE

Blid Yoga, Kundalini

SPILLETID

09.10

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Kontorkundalini for ryggen

Kontorkundalini for ryggen – Skuldre, ryg, kontoryoga, korte programmer

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Er du klar til en lille pause og til at være god ved ryggen? Så er denne yogavideo til dig.

Mød tre klassiske Kundalini-stillinger, som ofte bruges til opvarmning. De er også perfekte at bruge på kontorstolen som en kort pause. Få en glad ryg, få det bedre og tag en yogapause midt på dagen.

Tip: Kan laves på kontorstolen såvel som på yogamåtten

Kontorkundalini for ryggen

Emne: Skuldre, ryg, kontoryoga, korte programmer

Hvorfor Kundalini yoga?

En vej til at slippe dybe spændinger er ved at tappe ind i Yin yogaen. Her afslapper vi kroppen og dermed sindet. Hvis du har svært ved at slappe af på andre måder, så kan yin yoga være en meget effektiv vej. Vi bruger yogastillingerne og kroppen til at være i nuet. Vi slipper smerter og spændinger. Yogastillingerne holdes længere end ellers i lange passive stræk, hvor man lader tyngdekraften trække i og modtage kroppen.

Det fornyer gennemstrømningen af livskraft, energi, chi og prana. Yin yoga handler ikke om at komme ind i stillingerne eller opnå et bestemt resultat. Men derimod om at bruge stillingen til at komme ind i kroppen med venlighed og omsorg for sig selv.

Mere om programmet 

I dette Yin program arbejder vi med overkrop, skuldre, nakke, hoved og arme.  På engelsk bruger man ofte udtrykket “it´s a pain in the neck” (”det er en smerte i nakken”) om sine udfordringer. Dette lille ordsprog siger noget om kroppen, og om skuldrene og nakken. Nemlig, at vi ofte bærer fysiske (og psykiske) byrder i vores skuldre og nakke. Helt konkret spænder vi ofte i skuldrene og nakken og trækker skuldrene op til ørene, når vi møder udfordringer.

Vi spænder på samme måde, når vi sidder fordybet i samme arbejdsstilling i timevis. Dette er desværre også opskriften på spændingshovedpine. Dette Yinprogram smelter spændingerne ud af dine skuldre, dit hoved og din nakke.

Kom godt i gang

Lav en dejlig kop te. Rul yogamåtten ud eller sæt dig godt til rette på kontorstolen. Rigtig god fornøjelse.

Vil du dybere med din yoga?

Velkommen på Indre ro yoga retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset