Yoga i Odense

Yogarejse til Grækenland - meditation ved solnedgang

Få ubegrænset adgang til indre ro via medlemskab af Indre ro Univers. Som medlem får du mulighed for fordybelse i hypnose, meditation, mindfulness og yoga. Du får pauser, åndehuller og time outs, der booster dig, dit nervesystem og din ro. Meget meget mere.

Alle kan have gavn af yoga – uanset alder og størrelse. Yoga ikke er nogen konkurrence, men yoga handler i stedet om at være med det der er, og lytte til kroppen. Indre ro i Odense tilbyder vi hatha yoga, klassisk yoga og blid yoga og meditation.

På et kurterapeutisk ophold tager Indre ro afsæt i dig og dine behov. Du fordyber dig i yoga, Yogaterapi og/eller meditation, og du kan modtage øvrig terapi. Du bor på Lotus B&B værelset og har adgang til vores spa og sauna.

Indre ro tilbyder undervisning i Hormon yoga terapi (HYT). Hormon yoga terapi er et fast program, som stimulerer de kvindelige kønskirtler og skaber naturlig balance i hormonerne. Få det bedre med hormon yoga – på en helt naturlig måde.

Yoga for én er et tilbud til dig, der vil i dybden med særlige stillinger, vil have programmet skræddersyet til dig og dit behov eller ønsker den fleksibilitet, det giver, at kunne lægge yogatimen, når det passer dig.

Yoga for jer, der ønsker et unikt rum for fordybelse som par, veninder, venner eller andet. Vi arbejder fx med stillinger for to. I bliver udfordret og opnår ro og afslapning. Yoga for to er en dejlig måde at være sammen på.

En skøn pakke, som inkluderer dejlig yogaundervisning skræddersyet til dig eller jer samt adgang til spa og sauna i Lotushaven.

Ønsker du indre ro? Trænger du til et åndehul? Har du brug for nye redskaber, teknikker eller metoder? Så tag med os på ophold, kursus eller yogaretreat i Danmark eller i udlandet.

Mangler du yogaudstyr? Hos Indre ro kan du finde skønne indiske håndsyede yogatasker, yogamåtter, neti pots mv.