Nytårs retreat: Hjertets vej 17. - 19. januar 2020

Yoga i Odense

Yoga hos Indre ro Odense

Faste hold

Alle kan have gavn af yoga – uanset alder og størrelse. Yoga ikke er nogen konkurrence, men yoga handler i stedet om at være med det der er, og lytte til kroppen. Indre ro i Odense tilbyder vi hatha yoga, klassisk yoga og blid yoga og meditation.

Yoga hos Indre ro Odense

Skønne, private yogaophold

Har du brug for en dag til fordybelse med yoga, spa og sauna? Træk stikket ud og vær god til dig selv! Dette ophold for en eller to kan bookes året rundt hos Indre ro i Odense. Det er også muligt at booke ekstra yoga, hypnoseterapi eller meditation.

Yoga for en hos Indre ro i Odense

Kurterapeutisk ophold

På et kurterapeutisk ophold tager Indre ro afsæt i dig og dine behov. Du fordyber dig i yoga, Yogaterapi og/eller meditation, og du kan modtage øvrig terapi. Du bor på Lotus B&B værelset og har adgang til vores spa og sauna.

Mindfulness hos Indre ro Odense

Hormon yoga

Indre ro tilbyder undervisning i Hormon yoga terapi (HYT). Hormon yoga terapi er et fast program, som stimulerer de kvindelige kønskirtler og skaber naturlig balance i hormonerne. Få det bedre med hormon yoga – på en helt naturlig måde.

Yoga hos Indre ro Odense Yogaterapi

Yoga for én

Yoga for én er et tilbud til dig, der vil i dybden med særlige stillinger, vil have programmet skræddersyet til dig og dit behov eller ønsker den fleksibilitet, det giver, at kunne lægge yogatimen, når det passer dig.

Yoga for to hos Indre ro Odense

Yoga for to

Yoga for jer, der ønsker et unikt rum for fordybelse som par, veninder, venner eller andet. Vi arbejder fx med stillinger for to. I bliver udfordret og opnår ro og afslapning. Yoga for to er en dejlig måde at være sammen på.

Yoga hos Indre ro Odense

Just for you or two

En skøn pakke, som inkluderer dejlig yogaundervisning skræddersyet til dig eller jer samt adgang til spa og sauna i Lotushaven.

Yogasal templet yogaweekend med Indre ro i Danmark

Yogarejser m.m.

Ønsker du indre ro? Trænger du til et åndehul? Har du brug for nye redskaber, teknikker eller metoder?  Så tag med os på ophold, kursus eller yogaretreat i Danmark eller i udlandet.

Yoga måtter kan købes hos Indre ro i Odense

Yogaudstyr

Mangler du yogaudstyr? Hos Indre ro kan du finde skønne indiske håndsyede yogatasker, yogamåtter, neti pots mv.