Neuro Psykoterapi hos Reg. Psykoterapeut

Neuro Psykoterapi arbejder og kan forløse dit problem dybt i dit nervesystem, i din krop og i din underbevidsthed.

Ønsker du at ændre vaner, at bearbejde et trauma, at ændre en uhensigtsmæssig overbevisning eller at reagere anderledes på følelser eller tanker i specifikke situationer, så kan jeg hjælpe dig i et forløb med Neuro Psykoterapi.

Første gang vi mødes, starter vi med en indledende samtale, hvor vi afdækker din problemstilling, og hvad du gerne vil opnå.

Hvor mange sessioner du har brug for afhænger af din problematik og motivation for forandring. Det er klart, at et problem, du har båret på det meste af livet, kan tage tid at bearbejde. Jeg anbefaler gerne at starte med mindst tre konsultationer, da dette giver os mulighed for at arbejde med årsagen til problemet, dvs. vi arbejder i dybden frem for blot at symptombehandle.

Generelt kan man dog sige, at det går meget hurtigere med Neuro Psykoterapi end med traditionel terapi, fx kognitiv terapi, da Neuro Psykoterapi arbejder dybt i din krop, dit nervesystem og din underbevidsthed.

Yoga og terapi hos Indre ro

Jeg kan fx hjælpe dig med:

Neuro Psykoterapi, kort fortalt

Psykoterapi er en fællesbetegnelse for forskellige former for samtaleterapi, der består af regelmæssige samtaler og behandlinger hos en psykoterapeut. Formålet er som regel at få en bedre livskvalitet. Neuro Psykoterapi betyder, at terapien går ud over samtaleniveau og arbejder dybt i din krop, dit nervesystem og din underbevidsthed / dit ubevidste sind.

I et forløb med Neuro Psykoterapi hos Indre ro anvendes NLP-Coaching, som arbejder i vores nervesystem og sanser, og Hypnoterapi, som går dybt ind i underbevidstheden og de dybere lag i hjernen. Desuden kan anvendes yogaterapi, meditation og mindfulness, som ligeledes virker dybt i krop og nervesystem.

Via et Neuro Psykoterapeutisk forløb får du fx hjælp til:

 • At italesætte dit problem og arbejde med tanker, følelser, adfærd og hændelser, som gør dig stresset, trist, angst mv.
 • At opnå nye færdigheder eller aflære gamle uhensigtsmæssige strategier og mønstre
 • At opnå en ny bevidsthed og nye valgmuligheder
 • At undersøge, hvordan du – måske ubevidst – bliver ved med at fastholde dit problem
 • At forløse dit problem dybt i din krop og i dit nervesystem.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helene Lysekilde (1976) og er indehaver af Indre ro. Uddannet master hypnoseterapeut og master NLP-coach fra Hypnose Skolen, samt uddannet hypnose psykoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet en omfattende 4-årig seriøs og grundig uddannelse der gør mig til specialist i hypnose.

Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Jeg er yogalærer, yogaterapeut, samt certificeret til at undervise i Hormonyoga med over 1500 timers uddannelse. Jer er samtidig forfatter og oprindeligt uddannet antropolog.

Jeg har i 13 år arbejdet med udvikling og store forandringsprocesser indenfor social- og sundhedsområdet – med sundhedsfremme og forebyggelse, psykiatri og voldsforebyggelse i kommune, stat og styrelse. I dag er jeg beskæftiget på fuld tid i Indre ro.

Helene Lysekilde - forfatter

Jeg kom med et indre stormvejr af fortvivlelse, sorg, frustration, utålmodighed, angst, opgivenhed og modløshed og jeg gik med smult vande; total fred, indre fred og ro, tillid, glæde, rummelighed og frit flow af indre lys, kærlighed og livsenergi ❤

Jeg er SÅ tilfreds med hver eneste gang, jeg har været hos dig og jeg kan varmt anbefale “Indre Ro” vidt og bredt ☺

Susanne

Har du nogle spørgsmål?

  Mere fra Indre ro

  Hypnoseterapi & NLP-Coaching

  Hypnoseterapi betyder, at man anvender hypnose til et terapeutisk formål.

  NLP-coaching er en form for coaching, hvor man fokuserer mere på det, man ønsker at opnå, end på et problem.

  Få det bedre-pakker

  Få det bedre-pakker (“Smertelindring”, “Øget selvværd” Bugt med overvægt” og “Pak selv”) er tema-pakker, som kombinerer hypnose, yoga og spa.

  Få styrket dit selvværd via hypnose og træn din evne til selv at arbejde videre via selvhypnose.

  Behandling med hypnose

  Via hypnose og hypnoterapi kan du bl.a. arbejde med lavt selvværd, usikkerhed, stress, angst og bekymringer, traumer, fobier, frygt og meget mere.

  Fakta om Hypnose (FAQ’S)

  Hvad er trance? At være i trance vil sige at være i en fokuseret tilstand – tilstanden mellem at sove og være vågen. Når du er i denne tilstand, har vi sammen adgang til at arbejde med dit ubevidste sind.

  Book en tid med det samme