Nytårs retreat: Hjertets vej 17. - 19. januar 2020
Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Neuro Psykoterapi

Ønsker du at ændre vaner, at bearbejde et trauma, at ændre en uhensigtsmæssig overbevisning eller at reagere anderledes på følelser eller tanker i specifikke situationer, så kan jeg hjælpe dig i et forløb med Neuro Psykoterapi. Neuro Psykoterapi arbejder og kan forløse dit problem dybt i dit nervesystem, i din krop og i din underbevidsthed.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak for at høre om dine muligheder via KONTAKT.

Jeg kan fx hjælpe dig med:

Første gang vi mødes, starter vi med en indledende samtale, hvor vi afdækker din problemstilling, og hvad du gerne vil opnå.

Hvor mange sessioner du har brug for, afhænger af din problematik og motivation for forandring. Det er klart, at et problem du har båret på det meste af livet, kan tage tid at bearbejde. Jeg anbefaler gerne at starte med mindst tre konsultationer, da dette giver os mulighed for at arbejde med årsagen til problemet (dvs. vi arbejder i dybden frem for blot at symptombehandle). Generelt kan man dog sige, at det går meget hurtigere med Neuro Psykoterapi end med traditionel terapi, fx kognitiv terapi, da Neuro Psykoterapi arbejder dybt i din krop, dit nervesystem og din underbevidsthed.

Hypnose hos Helene fra Indre ro Odense.

 

Neuro Psykoterapi, kort fortalt

Psykoterapi er en fællesbetegnelse for forskellige former for samtaleterapi, der består af regelmæssige samtaler og behandlinger hos en psykoterapeut. Formålet er som regel at få en bedre livskvalitet. Neuro Psykoterapi betyder, at terapien går ud over samtaleniveau og arbejder dybt i din krop, dit nervesystem og din underbevidsthed / dit ubevidste sind. I et forløb med Neuro Psykoterapi hos Indre ro anvendes NLP-Coaching, som arbejder i vores nervesystem og sanser, og Hypnoterapi, som går dybt ind i underbevidstheden og de dybere lag i hjernen. Desuden kan anvendes yogaterapi, meditation og mindfulness som ligeledes virker dybt i krop og nervesystem.

Via et Neuro Psykoterapeutisk forløb får du fx hjælp til:

  • At italesætte dit problem og arbejde med tanker, følelser, adfærd og hændelser, som gør dig stresset, trist, angst mv.
  • At opnå nye færdigheder eller aflære gamle uhensigtsmæssige strategier og mønstre
  • At opnå en ny bevidsthed og nye valgmuligheder
  • At undersøge, hvordan du – måske ubevidst – bliver ved med at fastholde dit problem
  • At forløse dit problem dybt i din krop og i dit nervesystem.


Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet, en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for Neuro Hypnose og Neuro Psykoterapi. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv. Jeg er ved at afslutte min overbygning til Neuro Psykoterapeut på Psykoterapeut Akademiet og kan derefter kalde mig Reg. Psykoterapeut.


Priser:

Enkelt behandling eller første session i et forløb (ca. 1½-2 timer):
1100 kr.

Efterfølgende behandling med op til mellem 3 måneders mellemrum (ca. 1½ time):
990 kr.

Klippekort til 5 gange – (forudbetales første gang): 
4.300 kr. Gyldigt i 10 måneder.

Studerende: 
10% rabat.

Få det bedre-pakke:  “Smertelindring”, “Styr på hormonerne”, “Øget selvværd”, “Bugt med overvægt” m.m.:
Lille: 4900 kr. Stor: 9750 kr.  Se her

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde er certificeret Master Hypnoterapeut
& Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen,
en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Læs mere om Helene her
Certificeret master Hypnoterapeut fra Hypnose Skolen
Certificeret master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen
RAB godkendt behandler hos Indre ro Odense
Medlem af foreningen FADP

Hypnoseterapi & NLP Coaching

Hypnoseterapi betyder, at man anvender hypnose til et terapeutisk formål.

NLP coaching er en form for coaching, hvor man fokuserer mere på det, man ønsker at opnå, end på et problem.

Få det bedre-pakker

Få det bedre-pakker (“Smertelindring”, “Øget selvværd” Bugt med overvægt”, og “Pak selv”) er tema-pakker, som kombinerer hypnose, yoga og spa.

Få styrket dit selvværd via hypnose, og træn din evne til selv at arbejde videre via selvhypnose.

Behandling med hypnose

Via hypnose og hypnoterapi kan bl.a. du arbejde med lavt selvværd, usikkerhed, stress, angst og bekymringer, traumer, fobier, frygt og meget mere. Læs mere her.

Fakta om Hypnose (FAQ’S)

Hvad er trance? At være i trance vil sige at være i en fokuseret tilstand – tilstanden mellem at sove og være vågen. Når du er i denne tilstand, har vi sammen adgang til at arbejde med dit ubevidste sind.