GENRE

Yin yoga, Blid yoga

SPILLETID

18.26

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Gear ned med væg Yin

Gear ned med væg Yin – “Væg Yin, ro, gear ned, stress, god nat, søvnløshed, bedre nattesøvn”

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Har du bruge for at komme ned i gear, eller ønsker du en bedre nattesøvn? Så er denne video til dig. 

Dette lille program er en invitation til at geare ned med bare tre stillinger. Du kan blive liggende i sidste stilling, så længe du ønsker! Programmet er godt at lave sidst på dagen – fx for at geare ned inden sengetid. Gab, godnat og sov godt.

Tip: Du kan lave programmet i din seng, hvis din seng står ind til en væg. Tag gerne en ekstra pude med!

Gear ned med væg Yin

Emne: Væg Yin, ro, gear ned, stress, god nat, søvnløshed, bedre nattesøvn

Hvad kan Yin yoga?

Yin yoga inviterer generelt til restitution og ro. Yin yoga øger cirkulation af kropsvæsker og livsenergi og hjælper dig til en dyb ro. Dette program “Gear ned med væg yin”, hjælper dig til en god nats søvn. Det kan anvendes mod søvnløshed, – og det kan hjælpe dig til at forebygge og behandle stress.

Mere om programmet

Dette blide Yin yoga program hjælper dig til at give slip og slappe af. Yin op ad en væg giver ekstra støtte og ro. Omvendte stillinger (det vil sige yogastillinger hvor vi har hovedet under hjertet) øger blodcirkulationen til hjernen. Det aktiverer receptorer i hjernen, som giver øget ro. Du får det fulde udbytte af roen med støtte fra væggen, idet du ikke selv skal bruge kræfter på at holde kroppen. Det virker også dybt afstressende.

Kom godt i gang

Rul yogamåtten ud, find gerne en pude eller yogapølle – eller lav programmet i din seng i mørket, lige inden du skal sove. Du kan selvfølgelig også lave programmet på alle andre tidspunkter af døgnet, hvor du trænger til ro og restitution.

Nysgerrig efter mere Yin yoga?

Du er velkommen på Indre ro yoga retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset