GENRE

Blid yoga, Hatha Yoga

SPILLETID

17.22

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Stress af – Blid yoga

Stress af – Blid yoga – Yoga mod stress, de 5 elementer, vandelementet, nyrer og blære, nervesystem

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Er du stresset, eller har du brug for at være mild og blid ved dig selv? Så er denne video til dig.

Alle kan være med. Dette blide yogaprogram foregår liggende på ryggen i et mindfuldt tempo. Du kan have øjnene lukkede i hele programmet, som foregår i et roligt tempo. Vi arbejder med rygsøjlen ved hjælp af blide, forløsende stræk.

Tip: Du kan forlænge dit program ved at lytte til en liggende meditation, fx en kropsscanning, en sovemeditation eller en Yoga Nidra meditation.

Stress af – Blid yoga

Emne: Stress af, de 5 elementer, vandelementet, nyrer og blære, nervesystem, yoga mod stress

Hvorfor Blid yoga

Blid yoga kan være sammensat af yoga i mange forskellige stilarter. Her i dette program går vi på opdagelse i blide Hatha yoga stillinger. Hatha yoga er traditionel yoga, som handler om enhed mellem krop, sind og ånd. Det lyder måske lidt abstrakt, men man kan sige, at når vi stresser og har vores alarmsystem højt aktiveret, så er vi ikke i enhed. Når vi stresser, er vi ofte i hovedet og har uro i krop og sind. Dette er det modsatte af at være i enhed eller af at være ét. Kroppen har brug for ro og restitution, men når vi virkelig stresser, kan det være svært af slappe af og finde ro. I dette program møder du blid aktivitet og bevægelse, hvilket hjælper dig ned i gear på en nænsom måde.

Mere om programmet

Stress af i krop, sind og nervesystem med dette liggende program, som foregår på ryggen i et roligt tempo. Vi arbejder med rygsøjlen med blide, forløsende stræk. Lav dette yogasæt når som helst, du trænger til at finde ro og afstresse dig selv og dit nervesystem. Du arbejder med nervesystemet og vandelementet – hvilket vil sige energikanaler som løber på kroppens bagside og forbindes til nyrer og blære. Programmet dæmper stress og giver ro. Lav det når som helst, du har brug for at komme til stede i kroppen: morgen, middag eller aften.

Kom godt i gang

Rul yogamåtten ud og tænd for denne yogavideo. Hvis du trænger til at putte dig, kan du lave programmet med et tæppe over dig og eventuelt med lukkede øjne.

Vil du med på yoga retreat?

Du er meget velkommen på Indre ro retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde SE HER

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset