Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Hypnoterapi & NLP Coaching

Ønsker du at ændre vaner, at ændre en uhensigtsmæssig overbevisning eller at reagere anderledes på følelser eller i specifikke situationer, så kan jeg hjælpe dig igennem hypnose. Jeg er specialist i hypnose og har en 4-årig specialuddannelse som Hypnose Psykoterapeut.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak for at høre om dine muligheder via KONTAKT.

Jeg kan fx hjælpe dig med :

 • Lavt selvværd og indre følelsesmæssige reaktioner i den forbindelse
 • Ændre uhensigtsmæssige vaner
 • Bryde med afhængighed
 • Besvær med at kontrollere følelser, som fx vrede
 • Finde årsagen til dit problem og heale og tilføre nye ressourcer til den eller de begivenheder, som ligger til grund for problemstillingen
 • Uhensigtsmæssige (evt. ubevidste) eller begrænsende overbevisninger, som forhindrer dig i at nå dit mål
 • Fjerne traumer eller fobier
 • Fjerne eller skrue ned for angst og angstpræget adfærd
 • Stress og uro/eller søvnløshed/ søvnmangel ved at tilføre mere ro og indarbejde nye mere hensigtsmæssige og understøttende rutiner
 • Smertelindring og bedøvelse i forbindelse med fx kroniske eller tilbagevendende smerter
 • Traumeforløsning
 • Vrede
 • Sorg
 • Værdier, bevidste som ubevidste
 • Selvhypnose, som kan understøtte og fastholde nye gode vaner
 • Meget, meget mere

Klienter hos mig arbejder ofte med: lavt selvværd, angst, vrede, skræk og forbier, søvnmønster, spiseforstyrrelser, overvægt, afhængighed af sukker, kaffe, alkohol mv.

Første gang vi mødes, starter vi med en indledende samtale, hvor vi afdækker din problemstilling, og hvad du gerne vil opnå. Vi arbejder derefter videre med NLP teknikker og/eller hypnoterapeutiske teknikker.

Hvor mange sessioner du har brug for, afhænger af din problematik og motivation for forandring. Nogle ting kan klares med få sessioner, men jeg anbefaler gerne mindst tre konsultationer, da dette giver os mulighed for at arbejde med årsagen til problemet (dvs. vi arbejder i dybden frem for blot at symptombehandle). Generelt kan man dog sige, at det går meget hurtigere med hypnose end med traditionel terapi.

Hypnoseterapi hos Helene fra Indre ro Odense.

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Reg. Psykoterapeut på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Priser:

Enkelt behandling (75-90 min.):
1200 kr.

Medlemmer spar 20 % på klippekort til 5 gange: 
4.800 kr. Gyldigt i 10 måneder.

Klippekort er et medlemstilbud for dig der er med i Indre ro ONLINE medlemsunivers. Vær med som medlem HER .

Se alle dine medlemsfordele HER.

Studerende: 

10% rabat.

Studerende: 

Få det bedre-pakke – Smertelindring”, “Styr på hormonerne”, “Øget selvværd”, “Bugt med overvægt” m.m.:
Priser – Se her

OBS: 

Vi gennemfører aldrig terapi til mennesker med svære psykiske/psykiatriske lidelser: skizofreni, vrangforestillinger, psykoser. Oplys venligst, hvis du har øvrige former for psykiske lidelser.  

Afbud:

Uden afregning ind til seneste hverdag 24 timer før. Senere afbud koster fuld pris.

Book tid
Book tid med det samme online
Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE

Hypnoseterapi & NLP Coaching

Hypnoseterapi betyder, at man anvender hypnose til et terapeutisk formål.

NLP coaching er en form for coaching, hvor man fokuserer mere på det, man ønsker at opnå, end på et problem.

Se mere

Få det bedre-pakker

Få det bedre-pakker (“Smertelindring”, “Øget selvværd” Bugt med overvægt”, og “Pak selv”) er tema-pakker, som kombinerer hypnose, yoga og spa.

Få styrket dit selvværd via hypnose, og træn din evne til selv at arbejde videre via selvhypnose.

Se mere

Behandling med hypnose

Via hypnose og hypnoterapi kan bl.a. du arbejde med lavt selvværd, usikkerhed, stress, angst og bekymringer, traumer, fobier, frygt og meget mere. Læs mere her.

Se mere

Fakta om Hypnose (FAQ’S)

Hvad er trance? At være i trance vil sige at være i en fokuseret tilstand – tilstanden mellem at sove og være vågen. Når du er i denne tilstand, har vi sammen adgang til at arbejde med dit ubevidste sind.

Se mere