Behandlinger i Odense eller online
Få det bedre med terapi og hypnose

Terapi for vrede

Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der døjer med vrede og/eller ønsker, at håndtere din vrede anderledes.

angst

Døjer du med angst? Angst kommer i mange former og udtryk. Angst kan have en stor og negativ indvirkning på livskvaliteten. Kom i dybden med din angst og lær nye redskaber og metoder til at håndtere den eller til helt at sige farvel til din angst.

PÅ VEJ MED MEDRE SELVVÆRD

Indre ro i Odense og Helene Lysekilde er klar til at hjælpe dig, der døjer med lavt selvværd og/eller selvtillid. Vi kan undersøge årsagen til dit problem, heale gamle traumer og skabe nye mere hensigtsmæssige overbevisninger – fx at du er god nok, som du er.

Skyld og skam

Skyld og skam kan æde dig op indefra. Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der har brug for hjælp. I terapien kan vi arbejde med dyb forløsning af gamle overbevisninger, oplevelser og eventuelle traumer, som ligger i dit nervesystem og dit ubevidste sind.

Præstationsangst - få hjælp hos Helene Lysekilde

Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der har brug for hjælp til at håndtere din præstationsangst. Døjer du med præstationsangst vil det sige, at du er overdrevet bekymret over at skulle præstere. Du frygter at blive vurderet og dømt af andre.

Forløs dit trauma - få hjælp af Helene hos Indre ro

Indre ro i Odense og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der har været udsat for et eller flere traumer – herunder dig, som døjer med Post Traumatisk Stress Syndrom (PTSD).

Tilgiv dig selv eller andre. Få hjælp hos Helene Lysekilde

Indre ro i Odense og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der har brug for hjælp til at tilgive – og slippe – vrede, skyld og skam.

Mit hemmelige våben er yoga nidra

Søvnmangel – søvnbesvær – søvnløshed. Uden din nattesøvn kan du mangle overskud, få en kortere lunte, blive deprimeret, trist og syg. Hos Indre ro behandler vi både symptomet og årsagen. Mange med søvnbesvær har også gavn af selvhypnose.

Sorg - for hjælp med terapi hos Helene Lysekilde fra Indre ro

Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der har brug for at bearbejde din sorg. Du kan være i krise og oplever sorg eller går måske med en gammel sorg, som du aldrig har fået bearbejdet.

Frygt - behandling med terapi og hypnose i Odense

Eksamensangst, flyskræk, klaustrofobi, m.m. Med hypnoterapi og NLP-coaching kan vi vende tilbage til før traumet eller fobien og genskabe den tilstand, du havde inden traumet eller fobien. Vi kan også løsne op for din følelsesmæssige reaktion.

smerter i kroppen? Få hjælp med hypnose i Odense

Med hypnoterapien hos Indre ro kan vi fjerne, bedøve eller skrue ned for smerten – og via det terapeutiske arbejde kan vi behandle årsagen til dit problem. Du kan også lære at anvende selvhypnose, så du selv kan lindre dine smerter.

Er du stresset? Få hjælp hos Indre ro

Få hjælp hos Indre ro. Vi kan undersøge årsagen til og niveauet af din stress og arbejde med at skabe en mere hensigtsmæssig hverdag for dig. Sammen mobiliserer vi nye ressourcer, skaber nye strategier og giver dig redskaber, som øger din ro og afspænding.

Er du afhængig af sukker?

I et terapeutisk forløb undersøger vi din sukkertrang, samt hvordan du kan opnå det, du får via sukker, på en mere hensigtsmæssig måde. Du får mulighed for at kappe båndene til din sukkerafhængighed og opnå ro og balance.

Ovargangsalder

Døjer du med symptomer på overgangsalder eller andre hormonelt betingede ubalancer? Via fx Hormon yoga terapi kan du uden kunstige eller bioidentiske hormoner opnå hormonel balance og sige farvel til hedeture, tristhed, irritation og meget mere.

I et terapeutisk forløb hos Indre ro i Odense kan du få hjælp til at: bryde med afhængighed, ændre vaner, slippe følelser (fx vrede og depression), nå dit mål og meget, meget mere. Book tid hos Helene Lysekilde med det samme.