Undervisere hos Indre ro

Helene Lysekilde

Helene er uddannet i klassisk Hatha yoga i Indien, klassisk yoga og meditation, Hormon yogaterapi, 5 elementer yoga, Kundalini yoga , yogaterapi, og endelig i klassisk Yin yoga, og har over 1500 timers yogalæreruddannelse og mange timers retreats og fordybelse bag sig. Du kan møde Helene på yogahold, til workshops, eneundervisning og på Indre ros retreats og rejser.

Læs mere om Helene

Lone Andersen

Lone Andersen underviser i Hatha yoga og Blid yoga og meditation hos Indre ro, Odense. Lone er uddannet Hatha yoga, flow yoga og mindfulnessinstruktør. Lones tilgang til yoga er mindful og hun støtter dig i at bevare nærheden med dig selv gennem hele undervisningen. Hun oplever, at fokus på detaljer i yogastillingerne og i åndedrætsøvelserne er med til at styrke opmærksomheden og evnen til at være til stede i nuet.

Læs mere om Lone her

Inge Strandby

Inge Strandby er Kvalificeret MBSR instruktør, uddannet fra Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet. Inger leder de 8 ugers videnskabelige dokumenterede forløb i Mindfulness Baseret Stress Reduktion hos Indre ro.  Inge glæder sig til at tage imod dig og guide dig i et spændende forløb.

Læs mere om Inge her

Inge Stradby MBSR Indre ro

Helle Marker

Helle Marker er MBSR-instruktør og yogalærer. Helle er endvidere uddannet hatha yogalærer i Indien. Helle guider dig i mindfulness på Indre ro ONLINE.

Læs mere om Helle her

Fordybelse hos Indre ro

Kommende aktiviteter

Hver kan du møde hvor? Følg med i kalenderen  og i vores nyhedsbrev.