Logo foto: Indre ro, yoga, meditation og terapi i Od

Undervisere hos Indre ro

Helene Lysekilde

Helene er uddannet i Hatha yoga i Indien, klassisk yoga og meditation, Hormon yogaterapi, 5 elementer yoga, Kundalini yoga, yogaterapi, og endelig i Yin yoga, og har over 1500 timers yogalæreruddannelse og mange timers retreats og fordybelse bag sig. Du kan møde Helene på yogarejser, i eneforløb med terapi, yogaterapi og meditation og i medlemsuniverset på Indre ro ONLINE.

Læs mere om Helene

Marianne Risager

Nøgleordet i al Mariannes undervisning er RO. Hun tilstræber at skabe trygge rammer, hvor du som deltager vil kunne fordybe dig, give slip på omverdenen, være til stede i nuet og vende blikket indad.

Marianne underviser i Yin og Restorativ yoga, samt mindfulness og meditation. Du vil altid møde Marianne med en klangskål under armen og hendes blide klangtoner i hendes undervisning.

Læs mere om Marianne

Lone Andersen

Lone underviser i Yin yoga og Mindfulness hos Indre ro, Odense. Lone er uddannet Hatha yoga-, Flow yoga-, Yin yoga- og Mindfulness-instruktør. Lones tilgang til yoga er mindful, og hun støtter dig i at bevare nærheden med dig selv gennem hele undervisningen. Hun oplever, at fokus på detaljer i yogastillingerne og i åndedrætsøvelserne er med til at styrke opmærksomheden og evnen til at være til stede i nuet.

Læs mere om Lone her

Lise Bach

Lise er partner i Indre ro ONLINE, hvor hun blandt andet underviser i yoga og meditation. Lise er uddannet yogalærer inden for Yin-, Chandra-, Ashtanga-, Hatha- og Vinyasa yoga samt yoga Nidra og Yin yoga massage. Derudover er hun certificeret meditationslærer hos Deepak Chopra og har læst hos Eckhart Tolle. På nuværende tidspunkt er Lise ved at uddanne sig til Ayurvedisk konsulent, også hos Deepak Chopra.

For Lise er yoga en vej ind til hendes essens. Her ophører alle roller og omstændigheder. Hendes hjerte er i den meditative Yin yoga praksis, hvor sindets bevægelser stilnes. Hun er særligt optaget af, hvordan vi kan mindske vor egen lidelse og smerte ved nærvær i nuet samt omsorg for os selv og andre og elsker at dele yogaens gaver i sin undervisning. Du kan møde Lise i medlemsuniverset på Indre ro ONLINE.

Lise er også indehaver af Skagen Yoga og uddannet fysioterapeut.

Helle Marker

Helle er MBSR-instruktør og yogalærer. Helle er endvidere uddannet Hatha yogalærer i Indien. Helle guider dig i Mindfulness på Indre ro ONLINE.

Læs mere om Helle her

Fordybelse hos Indre ro

Kommende aktiviteter

Hver kan du møde hvor? Følg med i kalenderen  og i vores nyhedsbrev.