Hypnoseterapi

Psykoterapi

NLP

Vi tilbyder terapi online

Det kan opleves ekstra trygt at sidde hjemme i din egen stol og modtage online terapi.

Du logger på med din computer eller tablet og møder mig (Helene Lysekilde) på det tidspunkt, du har booket  Jeg er en erfaren terapeut, så du er i trygge hænder. Har du spørgsmål, inden du booker tid, er du velkommen til at kontaktes mig via KONTAKT.

Det vigtigste er kemien

Mange undersøgelser viser, at det vigtigste for et succesfyldt terapeutisk forløb er kemien mellem klient og terapeut. Så følg din mavefornemmelse, når du vælger terapeut.

Du kan møde mig i videoer, guidede hypnoser og meditationer mv. på Indre ro ONLINE.

Psykoterapi

Psykoterapi eller neuro psykoterapi er rammen om al den terapi, jeg tilbyder. Fælles er, at de metoder, jeg anvender, arbejder dybt i dit ubevidste sind. Samtaleterapi sætter rammen for den eventuelle hypnoterapi eller de NLP-øvelser, vi anvender.

Samtaleterapien bygger på dine spontane og umiddelbare svar og giver dig nye indsigter i dig selv, dine mønstre og (måske ubevidste) ressourcer. På den måde vil samtaleterapien give dig en ny bevidsthed og dermed nye valgmuligheder. Samtaleterapien kan fylde hele forløbet (hvis du foretrækker det).

Under alle omstændigheder vil samtaleterapien ofte tage meget af tiden den første gang eller to.  Som regel anvendes samtaleterapien som et springbræt for at arbejde med hypnoterapi, NLP-øvelser eller andre metoder.

Hvis du er motiveret for det, kan det være, at du også vil blive anbefalet nogle hjemmeøvelser, det kan være meditationer, selvhypnoser, yogaterapeutiske stillinger og øvelser mv. Terapien anvender aspekter af mange former for terapi, herunder gestaltterapi og kognitivterapi, men den er i udgangspunktet løsningsfokuseret. Det betyder, at vi er terapien er mere optaget af dine mål og drømme end af dit problem.

Du er jo allerede ekspert i dit problem, men det interessante er, hvordan du gerne vil have det i stedet for, og hvordan du kommer derhen. Det vil du blive klædt på til i et forløb hos mig.

Terapien lagres dybt i din underbevidsthed og i dit nervesystem og virker for mange ”lettere” end traditionel terapi, som er mere problemfokuseret. De fleste oplever, at de flytter sig meget hurtigere end i tidligere terapeutiske forløb.

Jeg arbejder med en glidende overgang mellem terapiformerne – men er selvfølgelig også helt åben for, hvis du foretrækker, at bestemte tilgange eller metoder er i fokus. Hvert enkelt forløb er unikt og skræddersyes til den enkelte med afsæt i den enkeltes udgangspunkt.

Hypnoterapi eller hypnoseterapi

Hypnoterapi er en metode, hvor du lærer noget nyt dybt i dit ubevidste sind. Terapien er skræddersyet til dig og din problemstilling, og vi samtaler og laver terapi, mens du er i en trancetilstand, dvs. en afslappet behagelig tilstand, der kan minde om en meditation.

Forskellen er, at vi arbejder specifikt på at lindre dine symptomer og forløse årsagen til dit problem, mens du i meditation anvender tilstanden til bare at være. Ofte vil første og anden session være afdækkende og symptombehandlende, mens vi fra tredje gang behandler årsagen til dit problem.

Det er selvfølgelig ikke som i film eller sceneshows, som bygger på myter og ønsker om at skabe sensation og underholdning. Formålet med hypnoterapi er seriøs terapi, som skaber en dyb forandring i overensstemmelse med dig, og den du ønsker at være. Og du kan huske det bagefter – ligesom du fx kan huske opleverser under meditation.

Samtaleterapi er en del af hver session, ofte fylder samtaleterapien mere i starten.

For de fleste er hypnoterapi en afslappet og behagelig vej til at skabe dybe og vedvarende forandringer. Det er dog en myte, at man kan hypnotisere nogle mod deres vilje, så du skal selvfølgelig være indstillet på din forandring og motiveret på, at det kræver et stykke arbejde ligesom ved alle andre former for terapi.

Der findes ingen tryllestav, der kan forvandle det hele for dig, men hypnoterapi løfter og motiverer mange i et helt andet tempo end andre former for terapi, fordi din underbevidsthed arbejder med dig, frem for mod dig.

Du kan øve dig på hypnose inden vi mødes, hvis du har lyst, via en guidet hypnose i Indre ro ONLINE medlemsunivers. Du kan også få adgang til enkelte hypnoser via shoppen.

NLP-Coaching

NLP står for neuro lingvistisk programmering og arbejder ligeledes i underbevidstheden. Vi oplever verden gennem vores sprog og sanser og genspiller helt ubevidst de samme mønstre igen, igen og igen. Det gode ved det er, at et program eller mønste kan omprogrammeres.

Det sker i NLP via samtaleterapi og øvelser, hvor du bruger dine sanser (det du ser, hører og mærker), og opnår en ny bevidsthed. Via arbejdet med dine sanser, indre forestillinger og fornemmelser sker omprogrammeringen dybt i dit nervesystem og i din underbevidsthed. Vi anvender visualiseringer og arbejder med, at du sætter mål og udvikler nye strategier og handlemønstre.

Nogle citater fra NLP, som er værd at huske:

  • Det, du bliver bevidst om, kan du gøre noget ved, det du ikke er bevidst om, gør noget ved dig
  • Hvis noget ikke virker, så gør noget andet
  • Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed
  • Der er en positiv hensigt med alt, hvad jeg siger og gør

NLP kan opleves som mere let og legende. Vi arbejder med det ubevidste sind og alle vores sanser.  NLP-psykologien blev skabt af Richard Bandler og John Grinder ved at de studerede og sammenfattede læren fra dem, der i deres øjne var verdens dygtigste terapeuter.

De var nysgerrige efter at forstå, hvorfor der var nogle terapeuters klienter, som blev helbredt og fik det meget bedre end andre terapeuters klienter. De troede på, at det havde noget at gøre med terapeuternes tilgang og værdier. Essensen af deres studier blev til NLP’en. NLP spiller rigtig godt sammen med hypnoterapi

Praktisk

Hvordan foregår onlineterapi?

Du modtager et link til Zoom ved booking af din onlinesession. Det kræver blot en stabil internetforbindelse. På det aftalte tidspunkt logger du ind og møder mig i onlineklinikken. Det er super let. Jeg glæder mig til at logge ind og møde dig.
Er du ny på Zoom? Se her

Vær med i Universet og opnå mange fordele. Få indre ro med det samme

Medlemsunivers

Jeg er Reg. Psykoterapeut uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet, en af Danmarks mest omfattende uddannelser inden for Neuro Psykoterapi og hypnoterapi. Uddannelse på skolen giver ret til at anvende den beskyttede titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, hvilket bygger på en omfattende 4-årig uddannelse til psykoterapeut med speciale i hypnose og NLP.

At være psykoterapeut er ellers ikke en beskyttet titel, der kræver en bestemt uddannelse, hvorfor der i 2015 blev oprettet Danmarks eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med den beskyttede titel  ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP.

Hypnose psykoterapeut-uddannelsen giver mulighed for at blive ”Reg. Psykoteraput”. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv. Jeg er medlem af FADP og DAKOBE (Danmarks komplementære behandlere) og er registreret alternativ behandler RAB.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt og har forpligtet mig til en række etiske regelsæt via Hypnoseskolen, DAKOBE og FADP.

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et online terapeutisk forløb. Du kan møde mig straks i videoer og lydbøger, som medlem af Indre ro medlemsunivers.