Helene Lysekilde Goldberg

Reg. psykoterapeut, hypnose psykoterapeut, master hypnoterapeut, master NLP-coach, yogalærer, yogaterapeut og forfatter. Helene Lysekilde er hypnotisør i Odense.

Det er min erfaring, at alle kan finde indre ro … men det kræver af og til lidt hjælp.

På vores rejse gennem livet møder vi både små og store udfordringer. En del af udfordringerne kan vi selv lægge bag os, men somme tider møder vi noget, der for alvor påvirker vores energi eller sjælefred.

Når man mister balancen, kan det være rart at opdage, at man ikke er alene. Mange har mødt de samme udfordringer, og derfor kan vi trække på hinandens erfaringer. Løsningerne vil ofte være individuelle, men fælles for alle er, at vi har en masse ressourcer, som vi sjældent skænker en tanke.

Dem vil jeg gerne lære dig at bruge.

Jeg kan blandt andet hjælpe dig med at håndtere:

Helene Lysekilde fra Indre ro

Terapi

Få hjælp med personlig terapi

Står du i en krise? Er du kørt fast? Vil du udvikle dig personligt? Eller har du bare brug for støtte, inspiration eller nye input, mens du genfinder balancen?

Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde ”hjem i dig selv”. Somme tider kan der være brug for dybe forandringer. Andre gange vil det være nok at finjustere den måde, du møder dine udfordringer på.

Jeg er uddannet til at hjælpe dig med begge dele – både de dybe forandringsprocesser og de hurtigtvirkende ændringer af dine reaktionsmønstre.

Jeg er blandt andet registreret psykoterapeut, master NLP-coach, master hypnoterapeut og hypnose psykoterapeut.

Certificeret master Hypnoterapeut fra Hypnose Skolen
Certificeret master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen

Helt konkret betyder det, at jeg kan hjælpe dig med at forstå dig selv bedre. Somme tider vil løsningerne være ganske jordnære, andre gange findes de i din underbevidsthed.

Mest af alt lytter jeg til DINE ønsker, så du kan finde den hverdag, DU ønsker …

Yoga & Meditation

Kobl fra med Yoga og meditation

Yoga og meditation kan både hjælpe dig til at få ro i sindet og til at få kroppen i balance. Jeg starter selv dagen med Kundalini yoga og meditation. Derudover laver jeg Hormon yoga fire gange om ugen for at få balance i min overgang fra en livsfase til en ny. Sidst men ikke mindst kobler jeg fra med Yin yoga, og jeg lokker tit min mand med til at nyde de afslappende stræk sammen med mig.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig et af de ugentlige hold hos Indre ro i Odense.

I øjeblikket har jeg overladt meget af holdundervisningen til mine dygtige og professionelle kollegaer Anne-Marie og Lone, som jeg selv har håndplukket til opgaverne.

Du kan også booke mig via info@indrero-odense.dk hvis du er interesseret i eneundervisning eller terapeutisk yoga, hvor jeg sammensætter et program, der er skræddersyet til DINE behov. Eller til behovene hos en gruppe af venner eller familiemedlemmer.

Jeg er uddannet i klassisk yoga og meditation, Yin yoga, 5 elementer yoga, Hormon yoga, Kundalini yoga, (KRI), og yogaterapi og har over 1500 timers yogalærer uddannelse bag mig. Se fuld oversigt over mine yogauddannelser på mit CV.

Helene Lysekilde kundalini

Indre ro univers

Find fodfæste i hverdagen
– som medlem af Indre ro ONLINE

Jeg har skabt et medlemsunivers for dig, der gerne vil fastholde din indre ro i hverdagen.

I medlemsuniverset guider vi dig i videoer, lydfiler og kurser, som hjælper dig til at få balance i krop, sind og sjæl.

Ideen til at opstarte universet opstod, efter jeg havde erfaret, at mange af mine klienter havde haft gavn af hypnoser og meditationer, som jeg havde indspillet og udleveret til dem. På den måde kunne de understøtte deres forandringsproces ved at fortsætte med øvelserne hjemme hos dem selv, og det var der mange, der var begejstrede for.

Lise Bach og Helene Lysekilde fra Indre ro på Skagen strand

Rejser & retreats

Forkæl dig selv på et retreat (med yoga, meditation og personlig udvikling)

Retreats kan være livsændrende. Jeg bruger selv retreats og rejser til at finde VIRKELIG dybt ind i mig selv og fastholde min ro og retning i livet. Andre tager afsted for at koble fra eller forkæle sig selv.

Hos Indre ro er alle disse formål vigtige. Vi sørger desuden for, at der er et gennemgående tema på hvert retreat, der understøttes med yoga, meditation, reflektion og workshopøvelser. På den måde kan vi både komme på afstand fra hverdagen og vende hjem med fornyet klarhed og selvindsigt.

Du kan være social i det omfang, du ønsker det. Og du kan trække dig tilbage for dig selv, når du har lyst til at koble fra på dit værelse, i naturen eller i en af de mange faciliteter på retreat-stederne.

Tag med på Indre ro retreat.

Bøger

Kom helt ned i detaljen – med Indre ro bøger

Inden jeg åbnede Indre ro i 2016, arbejdede jeg som antropolog og projektleder. I den henseende var jeg forfatter på adskillige artikler og fagbøger, og jeg nød at gå i dybden med udvalgte emner, når jeg havde tid til det.

Jeg har taget kærligheden til fordybelse med mig, efter jeg skiftede karriere til terapeut og yogaunderviser, og der er emner nok at dykke ned i. Du kan læse mere om de foreløbige Indre ro bøger ved at klikke på de nedenstående links:

Vrede – en mulighed for forandring er en bog for dig, der gerne vil have det anderledes med din vrede, og ønsker at komme hele vejen rundt. Læs mere og køb her

Hvil i dig selv og din krop – forløs gamle  spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga er en bog for dig, der gerne vil hvile i din krop og have hjælp til at opbygge en lindrende yoga- og meditationspraksis.  Læs mere og køb her

Bog om vrede - Indre ro - af Helene Lysekilde Goldberg

Spirituel terapi

Omfavn din spiritualitet – hvis det er noget for dig

For nogen handler indre ro ikke kun om at finde balance i sindet eller kroppen. De skal også have sjælen med. Sådan har jeg det selv.

Jeg er uddannet spirituel psykoterapeut, men jeg har ikke altid været bevidst om min egen spiritualitet. Faktisk opdagede jeg den ved et tilfælde. Det kan du læse mere om i mine blogindlæg.

Der kan være mange grunde til at dykke ned i det spirituelle. Nogen finder en dybere mening med livet. Andre bliver mere bevidste om deres tilværelse – og de forandringer, der kan gavne dem. Og så er der mange, der oplever, at en spirituel tilgang kan hjælpe dem med at håndtere en sorg eller smerte.

Hvis du har brug for en håndsrækning på din spirituelle rejse, er du meget velkommen til at kontakte mig på info@indrero-odense.dk

Helene Lysekilde yoga

Skal jeg kontakte dig?

  Mere om min personlige rejse

  I 2016 åbnede jeg Indre ro i Odense, der består af en hyggelig lille terapi-klinik og en halvstor yogasal. Siden da har jeg arbejdet som terapeut og yogaunderviser på fuld tid, men det lå ikke ligefrem i kortene, da jeg forlod Københavns Universitet som nyuddannet antropolog i 2004.

  I mange år nød jeg min karriere som antropolog og projektleder indenfor sundheds- og socialområdet, men langsomt begyndte min interesse for personlig udvikling at fylde mere og mere. Forandringerne kom gradvist. Først dyrkede jeg bare yoga ligesom mange andre. Derefter fik jeg lyst til at uddanne mig som yogalærer, og pludselig fik jeg brug for al min viden – om at skabe balance mellem kroppen og sindet – efter jeg havde været igennem et personligt stressforløb.

  Stress

  Ligesom andre, der har været i nærkontakt med stress, fik jeg mange aha-oplevelser. Det var ikke rart, mens det stod på, men jeg kom styrket ud på den anden side. Og en af de ting, jeg lærte, var at lytte til mig selv og mit hjerte … der blandt andet fortalte mig, at jeg skulle lære noget mere om selvudvikling og psykologi og dele det med andre.

  Den beslutning er jeg glad for. Det var godt nok kun meningen, at jeg ville have drevet Indre ro som en deltids-virksomhed, men jeg var knap nok færdig med min første hypnoseterapiuddannelse, før jeg kunne mærke, at jeg skulle sige mit akademikerjob op. Det var både skræmmende og befriende at tage springet, men jeg forsøger stadig at kombinere det bedste fra begge verdener.

  Uddannelse & faglig fordybelse

  Jeg går meget op i uddannelse og faglig fordybelse, og du kan se en oversigt på mit CV, hvis du vil danne dig et overblik over den viden, jeg trækker på i mit daglige arbejde som terapeut. Du kan også læse min blog, hvis du vil lære mig at kende fra en knap så formel side. Eller du kan tilmelde dig Indre ros nyhedsbrev for at holde dig opdateret om alt vi kan finde på til dig, der ønsker balance mellem krop, sind og sjæl.

  Book en tid med det samme

  CV Helene Lysekilde Goldberg

  Terapeutiske uddannelser

  • Optaget i FADP med tilladelse til at anvende den beskyttede titel reg. psykoterapeut (2020)
  • Afsluttet 4-årig uddannelse ved Psykoterapeut Akademiet (med karakteren 12) med tilladelse til at anvende den beskyttede titel hypnose psykoterapeut (2020)
  • Afsluttet psykoterapeutisk speciale om behandling af søvnbesvær (med karakteren 12) (2020)
  • Afsluttet overbygning som spirituel psykoterapeut ved Psykoterapeut Akademiet (2020)
  • Certificeret yogaterapeut (2018), The Elemental Yoga School
  • RAB i hypnose (2017)
  • Overbygning i spirituel hypnose  (2017), Hypnoseskolen
  • NLP Master Practitioner (2017), Hypnoseskolen
  • Master hypnoterapeut (2017), Hypnoseskolen
  • Certificeret til at undervise i Hormon yoga terapi (2017) ved Dinah Rodriguez i Berlin
  • Hypnoterapeut (2016), Hypnoseskolen
  • NLP Practitioner (2016), Hypnoseskolen

  Yoga og meditation

  • Kundalini Business School (2022), RA MA Institute, New York
  • Kundalini yoga (KRI) (2020), RA MA Institute, New York
  • Yin yoga, Sattva yoga (2019), København
  • 5 elementer yoga (2018) The Elemental Yoga School, Bali
  • Klassisk yoga og meditation (2015), Ananda mandala, Sverige
  • Hatha yoga og meditation (2013), Ayur Yoga Asram, Indien

  Øvrige uddannelser

  • Projektleder og facilitator (2008), DJØF efteruddannelse
  • Antropolog (2004), Københavns Universitet

  Akademiske ansættelser

  • Socialstyrelsen (2015-2016)
  • Guldborgsund Kommune (2007-2014)
  • Københavns Kommune, Fyns Amt, SDU m.fl. (2005- 2007)
  • Ph.d. stipendium (2005) New York University

  Mine bøger

  • Hvil i dig selv og din krop – Forløs spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga (2023)
  • Vrede – En mulighed for forandring (2021)

  Øvrige bøger:

  • Reconcieving the Second sex. Men, Masculinity, and Reproduction (antropologi) (2009)
  • Slottet med de mange værelser (børnebog) (2008)