Jeg håber, at du er ved at genfinde hverdagen og rytmen selv i denne udfordrende tid. At du har mulighed for at nyde forårssolen – samt at mere og mere vender tilbage til hverdagstilstand.

Hos Indre ro har vi stadig gang i de fleste aktiviteter, og vi glæder os over at vi stadig kan tilbyde en bred vigte af yoga, terapi og andet, der forhåbentlig kan gavne dig – også her i en corona tid. Naturligvis har vi været nødt til at foretage visse ændringer for at leve op til diverse beskyttelseskrav for at passe godt på os selv og hinanden. Læs mere herunder.

Vi holder åbent med visse ændringer: 

Alle yogahold fortsætter ONLINE

frem til slutningen af maj. Vi mødes således live på holdenes mødetider. Du kan fortsat være med på alle hold.

Der er åbent for terapi.

Vi holder 2 m afstand og giver ikke hånd, når vi mødes og tager afsked. Håndtag bliver afsprittet mellem hver klient og toilet rengjort. Du kan også få onlineterapi.

Sommeryogahold afholdes (måske) med fremmøde (4 mødegange i juni).

Vi afventer grønt lys. Måske vil holdene blive gennemført med afstandskrav.  Det vil måske betyde, at deltagerantallet bliver reduceret. Vi afventer endelig vurdering. Hvis holdene ikke kan gennemføres med fremmøde, får du dine penge tilbage, så du kan trygt tilmelde dig.

Lotushaven med spa og sauna

Åbner igen fra den 11. maj. Prisen forhøjes midlertidigt med et ekstra rengøringstillæg på 200 kr. Alle overflader bliver ekstra rengjort før og efter brug, så du kan føle dig helt tryg og afslappet.

Indre ro Odense

Indre ro Odense

Retreats og rejser

Du kan trygt tilmelde dig til kommende retreats og rejser. Hvis rejsen skulle blive påvirket af Corona, er du sikret. Retreats i Danmark afholdes (hvis muligt) med reduceret deltagerantal og opfyldelse af Sundhedsstyrelsens og regeringens krav! Du kan se yderligere information om eventuelle Corona tilpasninger og forbehold på det enkelt retreat eller den enkelte rejse! Se her

Forkæl dig selv med dit eget kurterapeutiske ophold hos Indre ro

Trænger du til at være dig selv?

Til at trække stikket ud og blive forkælet oven på en hård periode med restriktioner og Corona? Vi har flere ledige tider til et personligt skræddersyet ophold hverdage i juni (booking i god tid anbefales).

Et kurterapeutisk ophold tilpasses dig og dine behov og kan vare fra 2 dage. Du kan overnatte i vores lille B&B og nyde dagene i vores spa, som du har helt for dig selv. Bor du i nærheden, og ønsker du at sove hjemme, kan det også tilrettelægges som et dagsretreat, hvor vi mødes hver dag. Vi tager de nødvendige coronahensyn.

Indre ro yogarejse Grækenland

Indre ro yogarejse

Pris:

Opholdet er skræddersyet til lige netop dig, så prisen afhænger af, hvordan du sammensætter opholdet. Eksempelvis vil 2 overnatninger på et 3 dages retreat med 3 individuelle yoga/meditation/terapi sessioner inkl. spa koste ca. 5000 kr., mens samme ophold med 5 sessioner vil koste ca. 6.500 kr. Endelig vil 4 overnatninger på et 5 dages retreat inkl. spa med én session om dagen koste ca. 7.500 kr. Du kan selv regne prisen ud ved at se på vores hjemmeside, hvilke ydelser du ønsker– eller du kan sende en mail med din ønskeliste, så modtager du en pris fra os.

Se her

Afslapning hos Indre ro i Odense

Afslapning på ophold hos Indre ro i Odense