Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Smerter

Smerter, kroniske eller periodiske

Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende snak om dine smerter og hør om dine muligheder via KONTAKT.

Smerter er subjektive oplevelser af stærkt personlig fysisk ubehag. Smerter kan være vedvarende (kroniske) eller opstå jævnligt (fx migræne). En smerte er ofte en stærk fysisk alarmklokke om, at noget er galt. Med hypnose/hypnoterpi kan vi undersøge årsagen til din smerte, samt kroppens og det ubevidstes positive hensigt med smerterne.

I hypnosen/hypnoterapien kan vi fjerne, bedøve eller skrue ned for den ubehagelige følelse – og via det terapeutiske arbejde kan vi behandle årsagen. Jeg kan lære dig at anvende selvhypnose, så du selv kan behandle og dulme dine smerter. Gennem vores arbejde kan du få dine smerter mindsket eller måske helt fjernet. Yoga, mindfulness og åndedrætsøvelser er også særdeles effektive til at tackle og til at lindre smerter. Teknikkerne har bl.a. den effekt, at de opbygger mere rummelighed ift. det, der er.

Forskning viser, at smerte kan reduceres ved hypnose. Det er ikke kun en subjektiv oplevelse af smerte-reduktion, men kan dokumenters via scanning af hjernen i hypnose. Se lille video her.

Der er mange veje til at lære at leve bedre med og takle smerte, hvad enten de er kroniske eller periodiske. Sammen undersøger vi mulige veje for dig.

Se også blog-indlæg, om hvordan kroppens evne til at heale sig selv, kan understøttes via terapi. Se her

Priser, terapier og metoder:

Priser afhænger af hvilken vej vi går, og om du evt. booker en pakke eller et forløb. Klik herunder og læs mere.

Neuro Psykoterapi
Hypnose
NLP-coaching
Selvhypnose
Yogaterapi
Mindfulness (MBSR)
Få det bedre-pakker
Yoga mod stress

Yoga

Bliv medlem af Indre ro Univers og få ubegrænset yoga, hypnose, meditation, mindfulness ONLINE

Hypnose terapi med angst, smerter, selvværd og selvtillid hos Helene Lysekilde hos Indre ro Odense

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Endvidere er jeg uddannet yogalærer- og yogaterapeut med over 1200 timers uddannelse.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE