Behandling af smerter

Døjer du med kroniske eller periodiske smerter, og har du mod på at arbejde med dig på selv en anden måde?

Jeg vil gerne hjælpe dig.

Med nye værktøjer og strategier kan jeg hjælpe dig med at håndtere smerterne anderledes i hverdagen.

Terapeutiske smerteforløb hos mig vil ofte inkludere hypnose og hypnoterapi. Nogle gange er det muligt, at smerterne helt forsvinder. Andre gange kan smerterne reduceres. Andre gange igen bliver det bare lettere at rumme og acceptere smerterne og slippe vrede, sorg, stress og meget mere, som kan følge med i kølvandet på et liv med kroniske smerter.

smerter i kroppen? Få hjælp med hypnose i Odense

Smerter kan reducere livskvaliteten

Kroniske vedvarende smerter kan føre til angst og depression

Smerter er subjektive oplevelser af stærkt fysisk ubehag. Smerter kan være vedvarende (kroniske) eller opstå jævnligt (fx migræne). En smerte er ofte en stærk fysisk alarmklokke om, at noget er galt. Smerten får ofte kroppen til at stresse og spænde, hvilket øger smerteniveauet.

Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der døjer med smerter

Via terapi (fx NLP-coaching, hypnoterapi og psykoterapi) undersøger vi smerten og evt. den fysiske eller psykiske årsag til den.

Med hypnose/hypnoterapi kan vi fjerne, bedøve eller skrue ned for den ubehagelige følelse – og via det terapeutiske arbejde kan vi behandle årsagen til smerterne. Gennem vores arbejde kan du finde lindring af dine smerter.

Yoga, mindfulness, meditation, åndedrætsøvelser og afspændingsøvelser, du kan få med hjem, kan hjælpe dig med at tackle smerter og reducerer smerter. Jeg kan også lære dig at anvende selvhypnose, så du selv kan behandle og dulme dine smerter – eller jeg kan indspille personlige hypnoser til dig, som du kan bruge hjemme.

Ovenstående teknikker hjælper også med at sænke dit stressniveau og øger din afslappethed og ro, hvilket samtidig sænker smerteniveauet.

Der er mange veje til at lære at leve bedre med og takle smerte, hvad enten de er kroniske eller periodiske. Sammen undersøger vi mulige veje for dig.

Smerterne kan være et udtryk for gamle ubearbejdede følelser, der har sat sig som en prop i kroppen. Det kan være følelser som: Vrede, sorg, skam og meget mere. Forløsning af den følelsesmæssige årsag eller blokering kan således virke smertereducerende.

“Efter min søns død var jeg lammet. Jeg kunne ikke rumme sorgen. Jeg kastede mig over arbejdet, det med sorg overlod jeg til min kone, som jeg støttede efter bedste evne. Det var først 3 år efter, da jeg begyndte at døje med migræneanfald, at det slog mig, at det måske kunne handle om sorg. Tak for hjælpen. Jeg har genfundet energien og livsglæden. Min kone og jeg har genfundet hinanden, og jeg har lært at have min søn med mig i hverdagen. Kærligheden varer ved. Migrænen er nu – stort set – ikke eksisterende.”

Klaus – kronisk migræne

Hypnose mod smerter:

Forskning viser, at smerte kan reduceres ved hypnose. Det er ikke kun en subjektiv oplevelse af smerte-reduktion. Smertereduktionen kan dokumenteres via scanning af hjernen under hypnose.

Væk din selvhelbredende kraft

Kroppen og underbevidstheden har en iboende selvhelbredende kraft. Dine overbevisninger understøtter det, der er muligt for dig. Din selvhelbredende kraft kan styrkes og vækkes via terapi og hypnose.

Kroniske smerter og vrede

Forskning viser, at der er en sammenhæng mellem kroniske smerter og kronisk vrede. Hvis du går med en gammel uforløst vrede eller har svært ved at håndtere din vrede konstruktivt, er det således muligt, at behandling af din vrede vil reducere dine smerter.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helene Lysekilde (1976) og er indehaver af Indre ro. Uddannet master hypnoseterapeut og master NLP-coach fra Hypnose Skolen samt uddannet hypnose psykoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet, en omfattende 4-årig seriøs og grundig uddannelse, der gør mig til specialist i hypnose.

Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Jeg er yogalærer og yogaterapeut samt certificeret til at undervise i Hormonyoga med over 1500 timers uddannelse. Reiki healer, forfatter og oprindeligt uddannet antropolog.

Jeg har i 13 år arbejdet med udvikling og store forandringsprocesser indenfor social- og sundhedsområdet – med sundhedsfremme og forebyggelse, psykiatri og voldsforebyggelse i kommune, stat og styrelse. I dag er jeg beskæftiget på fuld tid i Indre ro.

Helene Lysekilde - forfatter

“Du har fixet min hjerne. De havde givet op på smerteklinikken. De sagde at smerten var noget der skete inden i hjernen, og at de ikke kunne gøre mere. Det kunne du.
Tak.”

Mogens

“Det er faktisk lidt af en milepæl for mig at få smerterne i kroppen sat i forbindelse med indestængt vrede. For jeg har altid vendt vreden indad. Nu føler jeg mig klar til at tage nye skridt mod det, jeg ønsker.”

Pernille Sommer – kroniske smerter

Har du nogle spørgsmål?

    Links til mere om terapier, metoder og muligheder:

    Indre ro klinik i Odense

    Book en tid med det samme og tag hånd om sine smerter