Få det bedre pakke hos Indre ro Odense - angst, stress, søvnløs, overgangsalder

Få det bedre-pakker

Få det bedre-pakker (“Smertelindring”, “Styr på hormonerne”, “Øget selvværd”, “Bugt med overvægt”, og “Pak selv”) er tema-pakker, som kombinerer hypnose, NLP-coaching, yoga(terapi) og spa.

Når du arbejder målrettet med en problematik, kan gentagelser og kombinationen af forskellige tilgange virke endnu mere effektivt, end hvis du kun tackler problematikken fra en enkelt vinkel.

Har du en idé til et nyt “Få det bedre” tema, så skriv endelig til mig.

Få det bedre-pakke ”Smertelindring”

Døjer du med smerter?  Få det bedre-pakken ”Smertelindring ” kombinerer hypnose,
yoga og spa. Programmet tilrettelægges i samarbejde med dig alt efter din smerteproblematik.

Du får et personligt tilrettelagt og enkelt yogaprogram med dig hjem (med dybdeafspænding, åndedrætsøvelser eller yogastillinger), som du kan lave i hverdagen.

Der er tale om meget enkle stillinger, som ikke kræver forudsætninger ift. yoga eller meditation. Det kan fx være blide øvelser, der styrker dine led, åndedrætsøvelser, der giver dig ro, eller lignende. Vi arbejder yderligere med smertelindring i hypnosen. Det kan ofte være en stor befrielse at opleve smertefrihed i hypnose. Vi oparbejder denne evne til smertelindring hos dig via selvhypnose, således at du kan sætte dig selv i hypnose, når du ønsker det.

Spa og sauna giver afslapning og løsner op for stivhed i kroppen, og kan dermed bidrage til yderligere velvære.

Få det bedre-pakken ”Smertelindring” kan ikke stå i stedet for den øvrige behandling, du evt. modtager. Du skal være udredt af en læge, for at modtage pakken.

Få det bedre-pakke ”Styr på hormonerne”

Døjer du med hormonel ubalance? Få det bedre-pakken ”styr på hormonerne” kombinerer hormon yoga for kvinder, hypnoseterapi og evt. spa (valgfrit – kan byttes til én ekstra gang hormon yoga eller hypnoterapi). Hormon yoga-programmet følger metoden udviklet af yogaterapeuten Dinah Rodrigues. Via de dynamiske yogastillinger, kraftige åndedrætsøvelser og visualiseringer stimulerer du de endokrine kirtler og skaber balance i dit kvindelige hormonsystem.

Via yogaprogrammet kan du lindre eller fjerne typiske lidelser som PMS, hedeture, manglende energi, tristhed – eller forberede livmoderen til graviditet, hvis du lider af barnløshed mv.
Læs mere om hormon yoga her.

I hypnoseterapien arbejder vi videre med øvrige gener som fx tristhed, depression og understøtter dit almene velbefindende.

Få det bedre-pakke ”Øget selvværd”

Døjer du med selvværdsproblemer? Få det bedre-pakken ”Øget selvværd” kombinerer hypnose, yoga og spa. Programmet tilrettelægges i samarbejde med dig alt efter din selvværdsproblematik. Via åndedrætsøvelser og yogastillinger sætter vi fokus på solar pleksus området, så energien kan flyde frit. Dette vil ifølge yogateori styrke dit selvværd.

Desuden får du et personligt tilrettelagt, enkelt program med dig hjem (med fx dybdeafspænding, åndedrætsøvelser og yogastillinger), som du kan lave i hverdagen for at styrke solar pleksus området. Programmet tilrettelægges ud fra dine forudsætninger.

Vi arbejder yderligere med at styrke dit selvværd via hypnosen og træner din evne til selv at arbejde videre efterfølgende via selvhypnose. I hypnose kan vi fx arbejde med at ændre en indre stemme, der skælder ud eller fortæller dig, at du ikke er noget værd, justerer den fysiske følelse af mindreværd, eller lignende.

Når vi døjer med selvværdsproblemer, er vi ofte ikke så gode til at drage omsorg for og forkæle os selv.  Dette får du lov til at træne i Lotushaven, hvor spa og sauna indbyder til ren selvforkælelse.

Få det bedre-pakke ”Bugt med overvægt”

Døjer du med vægtproblemer? Få det bedre-pakken ”Bugt med overvægt” kombinerer hypnose, yoga og spa. Programmet tilrettelægges i samarbejde med dig alt efter din udfordring og dine forudsætninger. Yogaprogrammet tilrettelægges med henblik på at give dig øget kropsbevidsthed og kropstillid.

Vi arbejder yderligere med din vægtproblematik via hypnosen og træner din evne til selv at arbejde videre efterfølgende via selvhypnose.

I hypnosen kan vi fx arbejde med sukkerafhængighed, at spise på dine følelser, at få kroppen til ”at give slip på fedtet” eller andet, som du oplever er centralt for din udfordring. Vægttab skal helst ikke opleves som en straf, men som et ønske om øget velvære og et godt helbred.

Derfor er det centralt, at vi er gode ved os selv, når vi gerne vil tabe os. I Lotushaven får du mulighed for ren selvforkælelse og øget kropsligt velvære.

Få det bedre-pakken ”Bugt med overvægt” kan ikke stå i stedet for sund og varieret kost og daglig bevægelse. Har du også brug for kostvejledning, anbefalers det, at du opsøger en diætist.

Få det bedre-pakke ”Pak selv”

Her kan vi via hypnose arbejde med et eller flere temaer efter dit eget ønske, ligesom vi målretter yogaprogrammet til dine behov. Du lærer også selvhypnose og får adgang til selvforkælelse i spa og sauna i Lotushaven.

Den lille Få det bedre-pakke (Smertelindring, Styr på hormonerne og Selvværd):

  • Indledende samtale ½ time
  • 3 gange hypnose/NLP coaching á ca. 1½ times varighed
  • 3 gange yoga eller yogaterapi á ca. 75 minutter
  • 1 gang adgang til spa og sauna i Lotushaven

Pris:

6.700 kr. Gyldigt i 6 måneder.

OBS tillæg på 750 kr. for adgang til online-materiale i hormonyoga

Den store Få det bedre-pakke (Smertelindring, Selvværd, Bugt med overvægt og pak selv):

  • Indledende samtale ½ time
  • 6 gange hypnose/NLP coaching á ca. 1½ times varighed
  • 6 gange yoga eller yogaterapi á 75 minutter (eller en blanding) se Yoga for én  eller Yogaterapi
  • 1 gang adgang til spa og sauna i Lotushaven
  • 1 gange 1 time, hvor du undervises i selvhypnose

Pris:

11.900 kr. Gyldigt i 10 måneder.

Betaling:

Pakken betales kontant eller via MobilePay eller bankoverførsel ved første fremmøde.

OBS:
Vi gennemfører aldrig terapi til mennesker med svære psykiske/psykiatriske lidelser: skizofreni, vrangforestillinger, psykoser. Oplys venligst, hvis du har øvrige former for psykiske lidelser.

Afbud:
Afbud terapi meldes hurtigst muligt og senest hverdagen 24 timer før. Senere afbud koster fuld pris. OBS afbud yoga, meditation, spa og samt dobbelt-tider senest 2 hverdage og 48 timer før.

Praktisk:

Til spa: 

Medbring badetøj, håndklæde og gerne badekåbe og badetøfler. Alternativt kan badekåbe og håndklæde lejes hos Indre ro for 50 kr. pr. gang. Det er rart at kunne tage en badekåbe på, når du kommer op af vandet – især om vinteren.

Til yoga:

Medbring din egen yogamåtte. Alternativt kan du leje en yogamåtte hos Indre ro for 10 kr.
Du kan også købe en yogamåtte hos os.

Yogasal hos Indre ro
Hormon yoga på fyn - naturlige hormoner
Hypnoterapi hos Helene Lysekilde Indre ro
Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE