Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Overgangsalder

Overgangsalder og hormonel ubalance

Er du kvinde og døjer med symptomer på overgangsalder eller andre hormonelt betingede ubalancer? Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende snak for at høre om dine muligheder via KONTAKT.

Døjer du med symptomer på overgangsalder? Måske kender du til nogle af disse symptomer:

 • Tristhed
 • Depression
 • Ubalance
 • Søvnløshed
 • Irritation
 • Vrede
 • Hedeture
 • Svedeture
 • Nedsat libido (sexlyst)
 • Tørre slimhilder
 • Hårtab
 • Ledsmerter
 • og meget mere

De kvindelige kønshormoner, progesteron og østrogen, falder – statistisk set – fra 35 års alderen, og ved klimakterium, eller overgangsalderen, oplever en stor andel af kvinder et eller flere af ovenstående symptomer.

Perioden kan også være forbundet med følelsesmæssig desorientering og en følelse af tab af ungdommen og forplantningsevnen, hvilket kan være forbundet med sorgfuldhed, idet en ny livsfase indtræffer. På samme måde som i puberteten forandrer kroppen sig. Derudover er børnene måske flyttet hjemmefra, og der er kortere tid tilbage på arbejdsmarkedet. For nogle kan ovenstående være forbundet med en følelse af at miste sit livsformål og sin identitet, ”hvad skal jeg nu?”.

Omgivelserne kan have svært ved at forstå, hvad der sker. Nogle har behov for støtte eller for at skabe en eller flere forandringer.

Der er hjælp at hente:

Indre ro hjælper gerne dig, der døjer med fysiske eller psykiske gener eller anden uro forbundet med overgangsalder eller øvrig hormonel ubalance (PMS, stærke menstruationssmerter, PCOS mv).

Vi tilbyder kvinder hormon yoga terapi (HYT), som er et naturligt alternativ til kunstige eller bioidentiske hormoner. Via hormon yoga terapi sker der ofte en hurtig lindring af symptomer og gener – og det sker helt naturligt, uden kunstige hormoner.

Via øvrig terapi (hypnose, NLP coaching) kan vi afdække din livssituation, dine udfordringer og hvilken forandring, du gerne vil opnå. Terapien kan løse op for følelser af ubehag, uhensigtsmæssige reaktions- og  adfærdsmønstre.

Hypnose terapi med angst, smerter, selvværd og selvtillid hos Helene Lysekilde fra Indre ro Odense

Priser, terapier og metoder:

Priser afhænger af hvilken vej vi går, og om du evt. booker en pakke eller et forløb. Klik herunder og læs mere.

Hormon yoga terapi
Neuro Psykoterapi
Hypnose

NLP-coaching
Få det bedre-pakker
Yoga

Bliv medlem af Indre ro Univers og få ubegrænset yoga, hypnose, meditation, mindfulness ONLINE

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Endvidere er jeg uddannet yogalærer- og yogaterapeut med over 1200 timers uddannelse – herunder specialuddannet i Hormon yoga terapi for kvinder hos metoden udvikler Dinah Rodrigues

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE