Pga. EKSTRAORDINÆR interesse oprettes en ekstra rejse med ”Blid yoga og selvudvikling” i Grækenland i sep. 2019. Nu åben for booking.
Header-Kalymnos

Indre ro - yogarejse og selvudvikling på Kalymnos, Grækenland

6. juni-13. juni 2019 – UDSOLGT OG VENTELISTE

Pga. ekstraordinær stor efterspørgsel på denne rejse oprettes endnu en rejse:

19.-26. september (Afrejse fra Billund)
20.-27. september (Afrejse fra København)

Et kursus i selvudvikling med blid yoga, meditation, selvhypnose, og mulighed for én til én sessioner m.m.

På Kalymnos, Grækenland 2019 

 

Tag på en personlig rejse til billedskønne Kalymnos i Grækenland og fordyb dig i dig selv og dine behov.

På dette retreat får du fyldt sin værktøjskasse med redskaber, der kan understøtte din indre ro i hverdagen. Til vores daglige undervisning og workshops lærer du konkrete yogaprogrammer og meditations- og åndedrætsteknikker, som understøttes af materiale, du får med hjem.

Du lærer at anvende selvhypnose, som kan understøtte dig, dine mål og det liv, du ønsker.

Desuden kan du tilvælge 2 individuelle sessioner á 75 min. varighed (begrænset antal – tilvælges ved booking). Individuelle sessioner indeholder eneundervisning i yoga, meditation eller Hormon Yoga Terapi, eller Hypnoterapi eller NLP-coaching afhængig af dine behov og ønsker. Særlig retreat pris 1250 kr. for 2 sessioner. Se mere under ” Tilvalg: Individuelle sessioner”.

Det hele foregår på den græske øperle Kalymnos ved øens bedste strand, nær naturskønne vandreruter m.m.

Der bliver naturligvis også god tid til at slappe af, hygge og nyde – ligesom der bliver god tid til at fordøje alle indtryk – bl.a. i de perioder, hvor vi hver dag praktiserer stilhed.

Det kræver ikke forkundskaber at deltage – andet end et åbent sind og lysten til få nye input.

Indre ro yogarejse Grækenland
Indre ro yogarejse Grækenland

Dagligt program (med forbehold for ændringer):

 

Kl. 8:00 – 9:15:
Blid indre ro yoga og meditation i stilhed

Kl. 9:15 – 10:00:
Morgenmad i stilhed

Kl. 10:30 – 12:30:
Workshop, hvor du for fyldt op i værktøjskassen (selvhypnose, meditation, åndedrætsøvelser og nye indsigter)

Kl. 12:30 – 13.00:
Te

Kl. 13:00 – 18.00:
Mulighed for individuelle sessioner  / Fri til afslapning på egen hånd ved pool, strand, på vandretur, lær at dykke (hotellet har et internationalt anderkendt dykkercenter) m.m.

Kl. 18:00 – 19:00:
Egen praksis og integration i stilhed på værelset eller i yogasalen.

Desuden:
Aftenmeditation ved havet en gang i løbet af ugen.  

Vi bor på Hotel Elies***

Hotel Elies er et 3-stjernet hotel på Kalymnos og har fine værelser med balkon, en dejlig stor swimmingpool, en udendørs yogasal (som forbedres hele tiden) og hyggelige spisearealer. Se flere billeder.

Hotellet ligger i en gammel frugtplantage og frugttræerne (druer, figner, citrusfrugter omkring yogasalen er over 70 år gamle og skaber en vidunderlig ramme for vores yoga- og workshops.

Fra hotellet tager det cirka 5-7 minutter at gå til den nærmeste strand. Cirka 100 m fra hotellet ligger der 3-4 restauranter, hvor det er muligt at spise om aftenen.

Bemærk: Selvom hotellet er enkelt og lidt forældet især på værelserne, så er der utrolig meget charme og sjæl. Hotellet er i en process, hvor hotellet renoveres lidt efter lidt.

Indre-ro-odense-yogarejse4-web
Indre ro yogarejser Grækenland

Uddybende lang beskrivelse

 

Tag med på en personlig rejse og retreat på billedskønne Kalymnos og fordyb dig i dig selv og dine behov.

Lær nye dybder af og om dig selv og bliv bedre til at passe på dig selv i hverdagen fremover.

Kurset adskiller sig fra andre retreats. Det er både et ”få det bedre, mens du er her” – kursus og retreat, men det retter sig også mod dit hverdagsliv uden for retreatet. Hensigten er, at du efterfølgende kan benytte det, du har lært på kurset, hjemme i din egen hverdag – i det omfang, du selv ønsker.

Kurset i Grækenland er for dig, der trænger til en time out. Og for dig, der ønsker at blive tanket op og få nye input! Det er også for dig, der har for travlt i hverdagen og måske oplever stress, uro, tankemylder, lettere angst m.m. Det er også for dig der er klar til en forandring eller har brug for hjælp til at ændre vaner. Se blog-indlæg (Hvorfor er det så svært at ændre vaner).

På kurset/retreatet vil du få en stor værktøjskasse til at opnå mere indre ro, som du efterfølgende kan bruge i din hverdag: blide yogaprogrammer, meditationer (herunder Yoga Nidra og mindfulness), åndedrætsteknikker, selvhypnoser mv.

Kurset består af: 

 • Blid yoga og meditation
 • Workshops
 • Egen praksis og integration
 • Mulighed for enesessioner (tilvalg og begrænset antal) tilpasset dig og dit behov (yoga, yogaterapi eller terapi/coaching – afhængig af dit behov og ønske)

Det hele foregår i skønne omgivelser under sydens sol i Grækenland, så du bare kan slappe af og nyde processen.

Blid yoga og meditation (fællesundervisning)

Du kommer til at lære flere programmer med blid yoga á 10-40 minutters varighed.  Vi gentager dem flere gange, så du er klædt godt på til at bruge dem i din hverdag.

Yogaen har fokus på ryg, skuldre og nakke – på at geare ned og på at få mere jordforbindelse. Yogaen er baseret på blid Hatha yoga og blid Yin yoga og er bygget op omkring de 5 elementer og meridianbaner med særlig fokus på jord elementet (milt og mave) og vand elementet (nyre og blærer), da det især er disse elementer, som kommer ud af balance i forbindelse med stress, uro mv.

Yogaen er blid og simpel og kræver ingen forkundskaber. Alle kan være med, også dig, der er helt ny i yogaen.

Workshops (fællesundervisning)

De daglige workshops om krop og sind vil bestå af oplæg fra underviseren, plenumdrøftelser og undervisning i konkrete metoder og redskaber. Du vil blive mere bevidst om, hvad der fx stresser dig, eller giver dig uro mv., og lære at sætte mål og udvikle strategier for dig selv, som understøtter den du er, og det hverdagsliv, du ønsker at leve.

Du vil lære at understøtte dine mål via selvhypnose, som er en blid form for træning af det ubevidste sind. Selvhypnose kan minde om en fokuseret meditation med den forskel, at den er skræddersyet til lige præcis dig.

Du vil blive præsenteret for en række redskaber og teorier ift., hvordan du kan være og forblive forankret i dig selv.

Endvidere vil du få undervisning i åndedrætsteknikker, Yoga Nidra og meditationsteknikker på en måde, så du kan tage værktøjerne med hjem til brug i din hverdag.

Endelig vil du blive guidet i fælleshypnoser i det omfang, der er interesse for og stemning for blandt deltagerne.

Undervisningen anvender elementer fra: NLP-coaching, hypnoterapi, psykoterapi, yoga, yogaterapi, meditation og mindfulness.

Egen praksis og integration

En time med dig selv hver dag til at gå i dybden med én eller flere af de elementer, du har lært i løbet af dagen eller kurset. Din daglige praksis giver mulighed for integration af det lærte, samt mulighed for refleksion mv.

Stilhed (mauna)

Vi praktiserer stilhed (mauna) 2 gange i løbet af dagen: Fra vi står op til vi mødes til vores workshop og igen om eftermiddagen til vores egen praksis. At være stille kan give nye indsigter og dybder.

Når vi er stille, kan vi bedre lytte til og være med det, der er og vende opmærksomheden indad.

Tilvalg: Individuelle sessioner (Enesessioner)

Du har mulighed for at tilvælge 2 individuelle sessioner á ca. 75 minutters varighed. Normal pris ”hjemme” hos Indre ro er fra 900-1100 kr. pr ENKELT session. Specialpris på denne rejsen er 1250 kr. for 2 sessioner. Oplys ved din tilmelding, hvis du ønsker enesessioner (begrænset antal).

Du kan vælge mellem:

* OBS! HYT foregår sammen med de eventuelle andre kvinder, der vælger at få undervisning i HYT. HYT er et fast program, ens for alle, og ved at lægge jeres timer sammen, får I mest muligt ud af det. HYT er for kvinder, der døjer med symptomer på overgangsalder, PMS, stærke menstruationssmerter eller andre hormonelle ubalancer. Det kræver mindst 2 deltagere at oprette dette tilbud.

 

Indre-ro-odense-yogarejse19-web
Indre ro yogarejse Grækenland
Indre ro yogarejse Grækenland

Pris: 

Fra 9.048 kr. (afrejse fra København ca. 50 kr. mere)

Prisen inkluderer:

 • Overnatning i enkeltværelse 8 dage/7 nætter på hyggelige Hotel Elies (Se flere billeder)
 • Morgenmad
 • Eftermiddags te efter workshop
 • Yoga, workshops og materiale
 • Brug af yogaudstyr (du er dog velkommen til at medbringe egen yogamåtte. Medbring også gerne et stort madehåndklæde du kan folde som en meditationspude eller bruge til støtte i yogastillingerne)
 • Fly til Grækenland, Kos T/R (du sørger selv for at tage båden fra Kos til Kalymnos. Det er super let
 • Fællesmiddag 2 gange inkl. drikkevarer
 • Rejsen er omfattet af Rejsegarantifonden
 • 2 individuelle sessioner kan tilvælges + 1250 kr. Særpris på rejsen.

Fra Kos til Kalymnos

Det er meget let at komme fra fra Kos til Kalymnos. Du gør således:

1. Du ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra du tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren.

2. Du køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. Du nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når du ankommer til Kalymnos tager du atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Aftensmad er ikke inkluderet. Der er mange hyggelige restauranter i området, og vi spiser sammen flere gange i løbet af ugen, hvis du har lyst.

 

Sådan tilmelder du dig:

Book rejsen direkte hos Bering Rejser ved at indbetale depositum på 1200 kr. Restbeløbbet betales senest 2 måneder før afrejse. Du kan selv vælge du om du vil flyve fra Kastrup eller Billund.

BOOK DIN REJSE HER

Pris: 

9.048 kr.

Prisen inkluderer:

 • Overnatning i enkeltværelse 8 dage/7 nætter på hyggelige Hotel Elies (Se flere billeder)
 • Brunch/morgenmad
 • Frugt og te
 • Yoga, workshops og materiale
 • Brug af yogaudstyr (du er dog velkommen til at medbringe egen yogamåtte)
 • Fly til Grækenland, Kos T/R (du sørger selv for at tage båden fra Kos til Kalymnos. Det er super let
 • Fællesmiddag 2 gange inkl. drikkevarer
 • Rejsen er omfattet af Rejsegarantifonden
 • 2 individuelle sessioner kan tilvælges

Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Bemærk, at der kun er 9 pladser til rådighed!

Fra Kos til Kalymnos

Det er meget let at komme fra fra Kos til Kalymnos. Du gør således:

1. Du ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra du tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren.

2. Du køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. Du nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når du ankommer til Kalymnos tager du atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Aftensmad er ikke inkluderet. Der er mange hyggelige restauranter i området, og vi spiser sammen flere gange i løbet af ugen, hvis du har lyst.

 

Sådan tilmelder du dig:

Book rejsen direkte hos Bering Rejser ved at indbetale depositum på 1200 kr. Restbeløbbet betales senest 2 måneder før afrejse. Du kan selv vælge du om du vil flyve fra Kastrup eller Billund.

BOOK DIN REJSE HER

Resten af beløbet betales 2 mdr. før. Ved afbud mister du dit depositum.
Indtil 1 mdr. før kan du få 50% af beløbet refunderet minus depositum, derefter refunderes rejsen ikke.

Indre ro Yogarejse Grækenland
Indre ro yogarejse Grækenland

Dette får du på kurset i Grækenland:

 

 • 6 gange morgenyoga
 • 5 workshops á ca. 2 timers varighed
 • 5 gange egen praksis á 1 time

Mulighed for 2 individuelle sessioner á ca. 75 min varighed (begrænset antal)

Dette får du med dig hjem til hverdagen:

 • Yogaprogrammer á 10-40 minutters varighed (inkl. materiale, der kan understøtte din praksis)
 • Åndedrætsøvelser (inkl. materiale, der kan understøtte din praksis)
 • Meditationer (herunder materiale til 2 klassiske Yoga- Nidra meditationer)
 • Kompetencer til at udarbejde mål for dig selv (inkl. materiale)
 • 2 selvhypnoser, der kan understøtte dine mål (inkl. materiale til at lave selvhypnose)

Evt. øvrigt materiale fra dine 2 individuelle sessioner (materiale til at gennemføre HYT, egne yogaprogrammer m.m.)

Indre ro yogarejse Grækenland

Rejseleder og underviser i Grækenland:

Helene Lysekilde

Tidligere deltagere fortæller:

Opholdet på Kalymnos  var en  vidunderlig, inspirerende, skøn, fantastisk, berigende, indsigtsfuld og kærlig uge !!! 😍🙏🏼

Kombinationen af yoga, selvudvikling og tid for mig selv var lige, hvad jeg havde behov for og jeg har fået mange værktøjer med mig hjem, som jeg bruger flittigt.

Jeg vil være med igen !!!

Namaste

Lene 🌹

Tusind mange gange tak for en fantastisk dejlig og lærerig uge på Kalymnos 👍🙏❤️ 

Det var og er stadig en skøn oplevelse med super effekt! Jeg føler mig ladet op og er rigtig glad for mit personlige program som virker SÅ godt for mig👍🌹

Jeg glæder mig allerede til næste step, så vil følge med i dine oplæg med diverse undervisning/terapi og retreats. Jeg også bruger de øvrige lydfiler med selvhypnose etc. Det er fantastisk som de virker👍Og nu er det jo skønt nemt at vælge et trygt sted at visualisere, nemlig det dejlige sted på Kalymnos… føler nærmest jeg er tilbage der når jeg bruger lydfilerne  😊🙏🌞

Varme kærlige hilsner 

Annitta 

DSC9449-web-