Nytårs retreat: Hjertets vej 17. - 19. januar 2020
Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Stress og udbrændthed

Få brugt med stress og udbrændthed i hverdagen 

Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der døjer med stress og udbrændthed samt uro.

Sådan kan vi hjælpe dig:

Via terapi, NLP coaching eller hypnoterapi kan vi undersøge årsagen til og niveauet af din stress og arbejde med at skabe en mere hensigtsmæssig hverdag for dig. Vi kan mobilisere nye ressourcer, skabe nye strategier og give dig redskaber, som øger din ro og afspænding.

Via yoga eller yogaterapi kan vi arbejde energimæssigt med din forandring dybt i din krop. På vores Mindfulness-baserede-stress forløb (MBSR), hold i Yoga mod stress og øvrige yogakurser kan du få nye redskaber til at være tilstede i nuet med det, der er, hvilket har en stressdæmpende og forebyggende effekt.

Vores terapier og forløb aktiverer det parasympatiske nervesystem, som er en forudsætning for at opleve ro og afspænding og sænke stresshormonerne i kroppen. Det kan i nogle tilfælde også være gavnligt at styrke dit selvværd.

Har du brug for en uforpligtende snak eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os via: KONTAKT.

 


Priser, terapier og metoder:

Priser afhænger af hvilken vej vi går, og om du evt. booker en pakke eller et forløb. Klik herunder og læs mere.

Neuro Psykoterapi
Hypnose
NLP-coaching
Yogaterapi
Mindfulness (MBSR)
Få det bedre-pakker
Yoga mod stress

Yoga


Hvad er stress?

Richard S. Lazarus definerede stress og udbrændthed som en belastnings-tilstand, når der ikke er overensstemmelse mellem den belastning, vi møder, og personlige og sociale ressourcer.

Det samfund, vi lever i, stiller store krav til os som mennesker – både i privatlivet og på arbejdsmarkedet. Flere og flere – i alle aldre – oplever at være stressede. Kortvarig stress kan øge vores koncentration og hjælpe os til at præstere bedre. Langvarig stress og overbelastning, hvor personen ikke har mulighed for at kroppen restituerer, kan derimod påvirke vores psyke og fysik negativt på en lang række måder.

Stressen kommer ofte snigende over en længere periode, hvor vi bliver mere og mere pressede eller overbelastede. Kroppens produktion af kortisol stiger, og hormonerne adrenalin og noradrenalin, som forbereder kroppen til ”kamp og flugt”, aktiveres.

Vi mister måske evnen til at bevare overblikket, prioritere, huske og kan ikke slappe af, geare ned eller finde ro. Nogle gange opdager vi først, hvor slemt det er, ”når kæden er hoppet af” og vi må melde os syge med stress og udbrændthed.

Stressen påvirker derfor dit nervesystem, din krop, din fordøjelse, din hukommelse, din søvn mv. Ubehandlet stress kan føre til udbrændthed, angst og depression og forværre andre sygdomme og lidelser. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved uhensigtsmæssig stress – jo før jo bedre.

Læs mere om stress hos Stressforeningen

 

Få hjælp til din stress og udbrændthed hos Indre ro i Odense

 

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Endvidere er jeg uddannet yogalærer- og yogaterapeut med over 1200 timers uddannelse.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde er certificeret Master Hypnoterapeut
& Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen,
en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Læs mere om Helene her
Medlem af foreningen FADP
Certificeret master Hypnoterapeut fra Hypnose Skolen
Certificeret master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen
RAB godkendt behandler hos Indre ro Odense