Er du stresset? Ønsker du at få det anderledes?

Det er muligt! Jeg hjælper året rundt mænd og kvinder, unge som ældre, med at håndtere stress. Jeg møder dig der, hvor du er i dit stressforløb, så du føler dig tryg, set, hørt og mødt. Og jeg hjælper dig til at få det bedre og igen opleve mere klarhed og ro. Jeg er specialuddannet til at hjælpe dig.

Godt gået, du har taget første skridt til at få det bedre

For mange er det sværeste at se stressen i øjnene. Stress kan nemlig være forbundet med skyld og skam eller følelsen af at have fejlet.

Når vi først erkender stressen, har vi som regel længe overhørt vores egne og kroppens signaler.

Når du tager hånd om din stress, tager du dig selv seriøst.

Vi kommer hele vejen rundt om stressen

Jeg kan hjælpe dig med at komme hele vejen rundt om din stress. Jeg kan også hjælpe, hvis du på mange måder er ovre dit stressforløb, men alligevel oplever, at der sidder en rest stress og uro tilbage i dit nervesystem, uden at du helt kan styre det.

Er du stresset? Få hjælp hos Indre ro

Hvad er stress?

Stressen kommer ofte snigende over en længere periode, hvor vi bliver mere og mere pressede eller overbelastede. Kroppens produktion af kortisol stiger, og hormonerne adrenalin og noradrenalin, som forbereder kroppen til ”kamp og flugt”, aktiveres.

Vi mister måske evnen til at bevare overblikket, prioritere, huske og kan ikke slappe af, geare ned eller finde ro. Nogle gange opdager vi først, hvor slemt det er, ”når kæden er hoppet af” og vi må melde os syge med stress og udbrændthed.

Stressen påvirker derfor dit nervesystem, din krop, din fordøjelse, din hukommelse, din søvn mv. Ubehandlet stress kan føre til udbrændthed, angst og depression og forværre andre sygdomme og lidelser. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved uhensigtsmæssig stress – jo før jo bedre.

Specialuddannet til at hjælpe dig

Det er vigtigt for mig, at jeg ved, hvad jeg har med at gøre. Derfor er jeg specialuddannet til at hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring som terapeut og er specialuddannet i arbejdet med krop, sind og nervesystem. Jeg har bl.a. to beskyttede titler som hypnose psykoterapeut og reg. psykoterapeut. Jeg er samtidig master hypnoterapeut og RAB i hypnose. Og jeg er yogaterapeut, yoga- og meditationslærer. Mange af mine klienter har gavn af, at vi understøtter terapien med yoga, meditation eller mindfulness, som kan give ro og være meget håndgribelige redskaber, man kan tage med hjem.

Indre ro og Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der døjer med stress

Sådan kan jeg hjælpe dig:

Via psykoterapi, NLP-coaching og hypnoterapi kan vi undersøge årsagen til og niveauet af din stress og arbejde med at skabe en mere hensigtsmæssig hverdag for dig. Vi kan mobilisere nye ressourcer, skabe nye strategier og give dig redskaber, som øger din ro og afspænding. Vi kan samtidig arbejde med dyb forløsning i krop, sind og nervesystem.

Aktiverer dit parasympatiske nervesystem

Terapien arbejder dybt og aktiverer dit parasympatiske nervesystem. Det, at kunne skrue ned for kroppens alarmberedskab, er en forudsætning for at opleve ro og afspænding og sænker stresshormonerne i kroppen. Vi træner din evne til at fastholde roen i krop og sind.

Det kan i nogle tilfælde også være gavnligt at styrke dit selvværd, tage hånd om vrede, søvnproblemer og om sorg og arbejde med selvtilgivelse mv. i forbindelse med et stressforløb.

Det er muligt at inddrage yoga- og yogaterapi samt mindfulness og meditation i forløbet, som kan afspænde din krop og dit sind og være hjælperedskaber til at være til stede i nuet. Det har en stressdæmpende og forebyggende effekt.

“Jeg har levet helt ekstremt. Nu kan jeg godt se, at jeg havde overset kroppens første 117 stresssymptomer.  Da søvnen, som det sidste blev et problem, KUNNE JEG BARE IKKE MERE. Efter jeg gik ned med et brag for 2 år siden, var det bare lang vej tilbage. Jeg skal ALDRIG tilbage til det liv jeg levede. Det har været meget dyre lærepenge. Det går meget bedre nu. Tak for hjælpen, Helene. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dig. Din app og medlemsuniverset har også hjulpet mig til at fastholde roen.”

Mette, et liv i højeste gear første til stress og udbrændthed

Stress er en belastnings-tilstand:

Richard S. Lazarus definerede stress og udbrændthed som en belastnings-tilstand, når der ikke er overensstemmelse mellem den belastning, vi møder, og personlige og sociale ressourcer.

Det samfund, vi lever i, stiller store krav til os som mennesker – både i privatlivet og på arbejdsmarkedet. Flere og flere – i alle aldre – oplever at være stressede. Kortvarig stress kan øge vores koncentration og hjælpe os til at præstere bedre. Langvarig stress og overbelastning, hvor personen ikke har mulighed for at kroppen restituerer, kan derimod påvirke vores psyke og fysik negativt på en lang række måder.

Hvordan opstår stress?

Stress kan udvikle sig på baggrund af en kombination af en række forhold i livet: familieliv og konflikter, helbredsproblemer hos dig selv eller dine nærmeste, arbejdsmæssige forhold, sorg og tab, store forandringer i livet, arbejdsløshed og ledighed, ensomhed, mangel på mening, og meget, meget mere.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helene Lysekilde (1976) og er indehaver af Indre ro. Uddannet master hypnoseterapeut og master NLP-coach fra Hypnose Skolen, samt uddannet hypnose psykoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet, en omfattende 4-årig seriøs og grundig uddannelse, der gør mig til specialist i hypnose.

Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Jeg er yogalærer og yogaterapeut samt certificeret til at undervise i Hormonyoga med over 1500 timers uddannelse. Reiki healer, forfatter og oprindeligt uddannet antropolog.

Jeg har i 13 år arbejdet med udvikling og store forandringsprocesser indenfor social- og sundhedsområdet – med sundhedsfremme og forebyggelse, psykiatri og voldsforebyggelse i kommune, stat og styrelse. I dag er jeg beskæftiget på fuld tid i Indre ro.

Helene Lysekilde - forfatter

“Jeg var så ked af det efter stressen. For selv om jeg officielt var rask, kunne jeg (og familien) slet ikke genkende mig.  Jeg var slet ikke den glade og sjove pige mere. Jeg følte uro og angst, og havde slet ikke lyst til at se andre. Jeg væltede af små uforudsete ting, som jeg ikke kunne kontrollere. Allerede efter vores første session gik jeg ud af døren med en hel ny ro i kroppen – og nu – efter 4 gange – føler jeg mig som mig selv igen for første gang i 2 år. Tak for det du kan, Helene. Jeg har været meget glad for det. Familien kan også mærke, at jeg er mig igen:-). Det er meget dejligt, at jeg ved hvor du er…”

Karen, mistede mig selv efter stressforløb

“Nu hvor jeg oplever mere ro, og har arbejdet med mig selv, forstår jeg, at jeg siden jeg var barn, har været i en kronisk stresstilsand. Den største læring er måske, at jeg ikke bare, skal melde mig ud af samfundet og fællesskabet. Men at jeg kan gøre en masse for at finde roen. Jeg havde ikke selv fundet vej. Tak.”
Mathias, kronisk stress

 

Har du nogle spørgsmål?

    Book en tid med det samme og få styr på din stress