Helene Lysekilde yogalærer og forfatter

Jeg har bare sådan en glad følelse i maven. For JUHUUUUUU, nu varer det ikke så længe, før min nye bogbaby “Hvil i dig selv og din krop – Forløs spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga” udkommer. I bogen viser jeg dig, hvordan du kan bruge yoga til at forløse spændinger og svære følelser – som fx vrede.

 

Meeeen – inden bogbaby er klar til undfangelse, har jeg brug for din hjælp. For hvordan skal hun se ud?  Hjælp mig med at finde svaret og deltag i konkurrencen om to gratis eksemplarer. Læs mere om konkurrencen og den nye Indre ro bogbaby i denne blog…

 ”Spørg dine yogahold”, foreslog min grafiker

I tirsdags havde jeg afsluttende møde med min grafiker Gittemie, som har været en af mine fantastiske hjælpere i projektet. Vi sad med tre bogomslag med forskellige baggrundsfarver. 

Hvid, klassisk Indre ro orange eller mørk Indre ro orange

De er alle fantastiske, synes jeg, og giver mig hver især forskellige følelser. Så Gittemie foreslog, at jeg spurgte mine yogahold om råd. Fantastisk ide, ikke? Det er det, jeg er i fuld gang med, og indtil videre er afstemningen sådan ca. lige. Så fik jeg ideen at udvide afstemningen og inkludere hele Indre ro Community❤️. Derfor denne blog.

Hvad synes du?

Hvilket omslag er din favorit? Og hvorfor? Hjælp mig med dine input ved at deltage i konkurrencen. Sådan foregår det:

 

Eksemplar 1: Jeg trækker lod blandt alle deltagere om et eksemplar.

Eksemplar 2: Tilføj din begrundelse for dit valg. Jeg læser alle begrundelser. Den begrundelse, der rører mit hjerte mest, vinder et eksemplar. 

Omslag 1: klassisk Indre ro orange
Ny yogabog - stem på dit favoritomslag
Omslag 3: Indre ro mørk orange

Indre ro Community har talt

Tusinde tak for de skønne input og søde kommentarer. Jeg fik 152 besvarelser fra jer – det var helt overvældende. Tak.

54 % af jer stemte på det hvide omslag til bogen, 31 % stemte på klassisk ”Indre ro” orange og resten på den lidt mørkere nuance af orange.

Jeg har naturligvis lyttet til resultatet, så omslaget bliver hvidt. Det er således tid til, at jeg selv prøver noget nyt på bogfronten.  JUHUUU – jeg håber ligeledes, at bogen vil give DIG nye indsigter og dybe forløsninger.

Vinderne af 2 gratis eksemplarer

Jeg vil også sende jer en dybfølt tak for alle jeres begrundelser for, hvorfor I har foretrukket den ene farve frem for de andre. Jeg har læst alle jeres input flere gange, og det var meget, meget svært at vælge vinderen, for der var simpelthen så mange gode og rørende udsagn om, hvordan og hvorfor de tre omslag berørte jer hver især på forskellig vis.

Alligevel blev jeg ved med at vende tilbage til Ann-Lise Larsens begrundelse, som ramte mig lige i hjertet med det korte budskab ”Lyset”. Meget kan siges med et enkelt ord – et enkelt ord, som kan foldes ud og tolkes på mange planer. Personligt blev jeg ikke kun mindet om den stemning, jeg havde forsøgt at indfange med forsiden. Kommentaren mindede mig også om mit personlige slogan, som jeg plejer at bruge, når jeg er i tvivl: ”Vælg lyset”.

Så tak for det Ann-Lise – og tak til alle jer andre skønne lys.

Vinder af eksemplar nr. 2 blev valgt ved lodtrækning. Tillykke til Jane Dalsgaard.

Ann-Lise Lrsen Vinder yogabogen Hvil i dig selv og din krop

Ann-Lise Larsen vinder bog 1 med sit argument

Ann-Lise vandt bogen med sit korte budskab: ”Lyset”.

Jane Dalsgaard vinder yogabogen Hvil i dig selv og din krop

Jane Dalsgaard vider bog 2

Vinder af eksemplar nr. 2 blev valgt ved lodtrækning.

Bonus for alle deltagere i konkurrencen: Spar 50 kr.

Alle, der deltager i konkurrencen, modtager en rabatkupon og får mulighed for at spare 50 kr. ved køb af bogen. Jeg forventer, at bogen bliver udgivet i august 2023, men har lært ikke at love noget, da så meget kan ske i processen❤️. Jeg forventer, at bogen kommer til at koste 199 kr.

”Sikke en spændende konkurrence” tænker du måske, men hvad handler bogen om?”

Send kærlighed til dig selv

Drømmer du om at blive en mere afslappet udgave af dig selv og hvile i din krop? Så er der hjælp at hente med denne yogabog. Jeg viser dig, hvordan du kan få det anderledes og opnå en dyb forløsning i kroppen og sindet. Jeg vil vise dig, hvordan du kan sende kærlighed til dig selv, til dine spændinger og til dine svære følelser ved hjælp af yoga. Du kan på den måde bruge bogen til at skabe en dyb forløsning i din krop og dit nervesystem. Du kan også bruge bogen som en generel introduktion til at anvende yoga med et terapeutisk og healende sigte. Og til at opbygge din egen yogapraksis.

ORANGE emoji HJERTE fra emoji-copy.comORANGE emoji HJERTE fra emoji-copy.comORANGE emoji HJERTE fra emoji-copy.com

Den nye Indre ro bog er lillesøster

Bogen – Hvil i dig selv og din krop – er lillesøster 

Jeg har skrevet en omfattende selvhjælpsbog med titlen ”Vrede – en mulighed for forandring” (se herunder). Yogaøvelserne stammer derfra, men da jeg udgav ”storesøsteren”, opdagede jeg, at mange af mine læsere og klienter havde en specifik interesse i kropsperspektivet. Det har mindet mig om, hvor dyrebart det er at få kroppen med i vores forandringsprocesser. Og det har samtidig inspireret mig til at uddybe kropsperspektivet og beskrive, hvordan man kan skabe en god yogapraksis, som både healer og forløser. I bogen hjælper dig i gang med yoga og med at med at skræddersy en yogapraksis, der passer til lige netop DIG.

Bog om vrede - Indre ro - af Helene Lysekilde Goldberg

Mit afsæt og min tilgang

Bogen trækker på mine erfaringer som hhv. yogalærer og terapeut med speciale i håndtering af svære følelser. 

Helene Lysekilde Goldberg terapeut, forfatter og yogalærer.

Stem på din favorit

Er du til omslag 1, 2 eller 3? Hvorfor det?

Nye Yogabog og bogbaby “Hvil i dig selv og din krop – Forløs spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga”

Omslag 1: klassisk Indre ro orange

Omslag 1: Klassisk Indre ro orange

Ny yogabog - stem på dit favoritomslag

Omslag 2: Hvid med orange tekst

Omslag 3: Indre ro mørk orange

Omslag 3: Ny mørk Indre ro orange

Tak for din interesse i min nye bog

Jeg glæder mig til at dele bogen med dig – den kommer direkte fra hjertet.

Ny Indre ro bog: “Hvil i dig selv og din krop – Forløs spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga” er nu på gaden. God fornøjelse.

Varme hilsener,

Helene Lysekilde Goldberg fra Indre ro

Magi og hjerterum i Marokko. Tag med på yogarejse