Restorativ yoga & klangmeditation

Start mandag den 26. august kl.16:45-18:30 – i alt 15 gange

Restorativ yoga & klangmeditation

Velkommen til en rolig stund, hvor vi giver slip på verden omkring os og fordyber os i en blød og blid yoga.  Holdet er for dig, der søger dyb ro og mulighed for bare at være uden at skulle præstere. Denne yogaklasse tager dig ind i den dybe afspænding ved hjælp af vejrtrækning og positionering af din krop. Vi går efter en nærmest vægtløs fornemmelse ved at støtte kroppen op, når du roligt bevæger dig ind i en yogastilling. Du ligger stille i længere tid end ved anden yoga, så du med tålmodighed giver krop og sind mulighed for at opleve tryghed og give slip. Vejrtrækning er et vigtigt værktøj til afspænding, og du kan med vejrtrækningen stimulere dit parasympatiske nervesystem til at finde ro.

Alle er velkomne: Holdet er både for dig, som har erfaring med åndedrætsøvelser og yoga, og dig, der er ny og nysgerrig på, hvad åndedrætsøvelser kan bidrage med i kombination med beroligende yoga.

Du vil blive guidet trygt i både åndedræts- og yogastillinger.

Vi runder af med blid klangmeditation, som understøtter dig til at give helt slip og finde ro.

Restorativ yoga, vejrtrækning & klang

Restorativ yoga: Nogle kalder Restorativ yoga for ”mere yin end Yin yoga”, da det ikke er et stræk, du er ude i, men en afspænding. I stillingerne kan du finde ro, afslapning og plads til selvomsorg.

Klang: Klangene og vibrationerne fra klangskålene har en blid, beroligende effekt og det er helt ok at falde i søvn.

Vejrtrækning: Når du lærer at anvende din vejrtrækning korrekt, er det den korteste vej til at få ro. Hver mødegang starter med en vejrtrækningsøvelse. Din vejrtrækning er altid tilgængelig, så du kan let tage øvelserne med ind i din hverdag, hvor få minutter om dagen kan gøre en positiv forskel.

Træk vejret frit med Restorativ yoga & vejrtrækning

“Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe at være med her”

– Mette

“Marianne passer perfekt ind i Indre ro-konceptet. Jeg er meget glad og tryg hos Marianne”

– Charlotte

Underviser Marianne Risager

Nøgleordet i al Mariannes undervisning er RO. Hun tilstræber at skabe trygge rammer, hvor du som deltager vil kunne fordybe dig, give slip på omverdenen, være til stede i nuet og vende blikket indad.

Marianne underviser i Yin og Restorativ yoga, samt mindfulness og meditation. Du vil altid møde Marianne med en klangskål under armen og hendes blide klangtoner i hendes undervisning

Marianne Risager yogaunderviser