Indre visdom – Nytårsretreat
Yogaweekend retreat den 17. – 19. januar 2025

RetrStart året med at åbne op for din indre visdom, vække dine drømme – og tage et kvantespring ind i det nye år

Indre ro’s populære nytårsretreat afholdes igen i 2025 på skønne Shanti Retreat på Langeland

Yoga og nytårs retreat

Shanti Retreat i Spodsbjerg på Langeland

 

Styrk din indre visdom

På Indre ro’s populære nytårs-yogaretreat er der lagt op til nye lag af indsigter, ro og klarhed, når vi lander i året der gik, vækker intuitionen og går på opdagelse i drømme og visioner for det nye år. Gennem Kundalini og Yin yoga, meditation, reflektions- og workshopøvelser går vi indad og vækker vores egen visdom (erfaring ikke nødvendig).

Forkælelse for hele dig

Vi skal også forkæle og blødgøre krop, sind og ånd med dejlig varme og kolde bade. Du kan glæde dig til sauna og spa (tilgængelig for dem, der har lyst).

Og maverne kan se frem til nærende vegetarmad, tilberedt af friske råvarer og madglæde af vegetar- og plantekokken Nick.

Weekenden er således en gave fra dig til dig. Du sætter din krop og sjæl i centrum og får rum til fordybelse, selvforkælelse og ny klarhed, som kan give dig et stærkt afsæt for det nye år.

Program:
(med forbehold for ændringer)

Fredag:

Kl. 15.30-16.30: Ankomst, indkvartering og eftermiddagssnacks
Kl. 16.30-19.00: Velkomst, refleksion, Yin yoga og meditation
Kl. 19.00: Middag
Kl. 20.00: Sauna og spa, for dem der har lyst.

Lørdag:

Kl. Før 8.00: morgen i stilhed
Kl. 8.00-10.00: Refleksion, Kundalini yoga (rebirthing) og meditation
Kl. 10.15: Brunch
Kl. 12.00-13.30: Workshop for drømme og indre visdom
Kl. 13.30-15.30: Pause – måske med en frisk gåtur til vandet eller en lille lur
Kl. 15.30: Eftermiddagssnacks
Kl. 16.30-18.30: Yin yoga og meditation for krop og sjæl – stilhed starter
Kl. 18.30: Aftensmad i stilhed – i spisestuen eller pejsestuen
Kl. 19.30: Sauna og spa i stilhed eller stille refleksion/fordøjelse i pejsestuen

Søndag:

Kl. Før 8.00: morgen i stilhed
Kl. 8.00-10.00: Refleksion, Kundalini yoga og meditation
Kl. 10.15: Brunch
Kl. 11.15-12:00 Afrejse

Datoer

17. januar – 19. januar 2025
Fra fredag kl. 15.30 til søndag kl. 12.00

Adresse: Shanti Retreat, Spodsbjergvej 275, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing

Med en knivskarp intuition er det SÅ meget lettere at udleve sine drømme, leve i flow med omverdenen og universet, at boble, lyse, udvide, udvikle og blomstre… Denne weekend åbner for endnu mere klarhed og retning, så vi kan komme bedst muligt fra start i det nye år. 

Din guide er Helene Lysekilde fra Indre ro, og vores hjem for denne weekend er hyggelige Shanti Retreat, som danner den perfekte ramme, når du går på opdagelse i din indre visdom (se mere under “Her skal vi bo”).

PÅ VEJ MED MEDRE SELVVÆRD

Yoga & Workshop

Underviser Helene Lysekilde har specialiseret sig i indre ro og er kendt for sine konceptuelle rejser og retreats med dybde, som ud over yoga omhandler et tema eller et koncept med fx supplerende workshops.

Hun holder meget af kombinationen af Kundalini og Yin yoga, som vi vil arbejde med på dette retreat. Kundalini yoga er energiyoga, som løfter og transformerer dig, mens Yin yoga er yoga, som giver dig mulighed for healing og restitution. Kundalini yoga har et traditionelt og mere spirituelt udtryk, mens Yin yogaen vil blive guidet, så den understøtter healing, omsorg og dyb integration af dagens program. Helene guider dig, så du kan tage hensyn til eventuelle skavanker og være tryg i processen.

Helene er desuden hypnose psykoterapeut med speciale i at arbejde med underbevidstheden og forløse eventuelle begrænsninger, så vi kan stråle som de fantastiske væsener, vi er. Til workshoppen inddrages elementer af coaching og forløsning via visualisering og hypnose – og i forbindelse med yogasessionerne vil du møde små reflektionsøvelser – husk notesbogen.

Helene Lysekilde Yin og Kundalini yogalærer hos Indre ro

Shanti Retreat

Her skal vi bo og lade os forkæle

Vores hjem for denne weekend

Shanti Retreat ligger på skønne Langeland i Det Sydfynske Øhav i naturskønne omgivelser og i gåafstand til strand, skov og den hyggelige lille havneby Spodsbjerg. Retreatet afholdes i flotte historiske bygninger samt en vinterhyggelig have med gamle frugttræer.

”Shanti”, som betyder fred og indre ro, danner den perfekte ramme for vores weekend. Shanti Retreat indbyder fysisk og mentalt til rekreation og fordybelse.

Shanti Retreat har en stor yogashala på ca. 140 m2, en spisestue og en rummelig dagligstue med brændeovn, hvor vi kan hygge os om aftenen blandt andet med meditation.

Der er 13 værelser til rådighed. Badeværelsesfaciliteter er fælles (4 badeværelser).

Vi anbefaler, at man medbringer tykke sokker eller indesko, da alle indendørs områder er skofrie.

Der er mulighed for at koble sig på Shanti Retreats WI-FI.

Da Shanti Retreat er tænkt som et sted, hvor man skal have mulighed for ro til fordybelse, henstiller vi til, at man taler roligt og lavmælt og ikke benytter sin telefon/tablet på fællesarealerne.

Wellness og forkælelse

For nogle er spa og vand en mulighed for ekstra nydelse, ro og velvære. Har du det sådan?  Så kan du glæde dig: Shanti byder nemlig på HELT NYE spafaciliteter (bygget i 2023): koldvandsbad, udebrusere, spa og sauna. Det kan du nyde fuldt ud, hvis du har lyst, fredag og / eller lørdag aften (se programmet).

stilleretreat
Spa på Indre ros nytårs retreat på Langeland

Transport

Langeland er en brofast ø i Det Sydfynske Øhav. Det tager knap 2 1/2 time at køre i bil fra fx København og Århus og 1 time fra Odense. Alternativt kan man tage toget til Svendborg eller Nyborg og bus 930 videre til Rudkøbing. Der går desuden Flixbus direkte fra København – Rudkøbing (ca. 3 timer). Herfra kan man tage en taxi til Shanti Retreat, som ligger blot 5 km fra Rudkøbing. En anden transportmulighed er at tage færgen fra Tårs på Lolland – Spodsbjerg.

Fællestransport: Hvis du har plads i bilen til en eller flere andre deltagere og gerne vil have selskab, må du meget gerne skrive det i tilmeldingsblanketten + skrive, hvor du kører fra. Så sender vi info ud til hele gruppen med dit navn, mailadresse og telefonnummer senest en uge før retreatet, så kan I selv koordinere.

Yoga Indre ro på Shanti

Maden

Maden er en kærlighedserklæring til krop og sjæl. Maden er vegetarisk og økologisk – så vidt muligt – og baseret på lokale økologiske råvarer – og madglæde.

Nick er en mester i det vegetariske og plantebaserede kulinariske køkken. Han får generelt topevalueringer af gæster på Shanti Retreat. Du kan læse mere om Nick nedenfor.

“Jeg har i mere end 20 år lavet mad professionelt. For mig er mad ikke bare noget man spiser. Det er en kærlighedshandling. Måltider er noget vi giver og deler med hinanden og mange historier samt minder bindes sammen ved spisebordet. Mad er også medicin og den benzin, som vi fylder på vores organisme.

Jeg har specialiseret mig i at lave vegetarisk mad og for nogle år tilbage begyndte jeg  pga. helbredsmæssige årsager også at interessere mig for plantebaseret kost.  Jeg lagde samtidig min livsstil fuldstændigt om, og resultatet var forbløffende. Plantebaseret mad er det lækreste univers af farve og smag, og så er det oven i købet sundt.
 
Jeg laver mad med fokus på sundhed, smag og velvære med et ønske om at pirre alle sanser. Jeg glæder mig til at forkæle jer med dejlig mad.”

Du får:

  • Overnatning i ene- eller dobbeltværelse i den ønskede kategori (så længe ledige værelser haves)
  • Måltider
  • Mulighed for at låne alt yogaudstyr, du har brug for
  • Sauna, spa og koldvandsbad
  • 10 timers undervisning

Prisen inkluderer ikke

  • Transport til og fra Shanti Retreat
  • Sengelinned og håndklæde, som kan lejes (bestilles på bookingformularen) for 150 kr. for weekenden

Priser & booking

Værelser

Pris for overnatning i delt dobbeltværelse med din egen makker: 3.750 kr.

Tillæg ved eneværelse: 450 kr.

Depositum og indbetaling

Rate 1 betales ved booking 1.650 kr.
Rate 2 betales 4 uger før retreatet.
Hvis I er 2, der deltager sammen, indbetaler I beløbet gange 2 på samme booking = 3.300 kr. depositum + 2 gange restbeløb 4 uger før. Restbeløbet trækkes automatisk 4 uger før på dit kort.

Afbestillingsbetingelser:

Op til 5 uger før: Hvis du er forhindret i at deltage, bedes du give besked senest 7 dage før indbetaling af rate 2, som ellers trækkes automatisk 4 uger før retreatet.
Ved afbud op til 5 uger før retreatet mister du dit depositum.  Ved senere afbud mister du det indbetalte beløb – du er dog velkommen til at give din plads til en anden – husk at give os besked.

Afbud pga. sygdom: Vi anbefaler, at du tjekker med dit forsikringsselskab, hvordan du er dækket, hvis du bliver syg. De fleste forsikringsselskaber tilbyder som en del af deres afbestillingsforsikring at dække udgifterne til dit retreat.

Betingelserne kan være forskellige fra selskab til selskab. Dækker din egen forsikring ikke, kan du købe en afbestillingsforsikring for få hundrede kroner hos Europæiske HER, som dækker dig godt ind.

Bliver vi tvunget til at aflyse retreatet grundet force majeure – herunder epidemi eller pandemi – deltagernes sikkerhed eller regeringens eller sundhedsmyndighedernes restriktioner og/eller anbefalinger, flyttes retreatet til samme weekend året efter.

De penge, du har indbetalt, overføres til dette retreat. Har du ikke mulighed for at deltage på de nye datoer, tilbydes et alternativt Indre ro retreat eller et gavekort med tilgodehavende hos Indre ro.​

Omfattet af rejsegarantifondens dækning

“Retreatet er en pakkerejse, som er omfattet af Rejsegarantifondens dækning. Det er Bering Travel ApS, der er den teknisk ansvarlige rejseudbyder. Bering Travel ApS har CVR-nr. 36027924 og reg.nr. 2529 i Rejsegarantifonden. Indre ro, Odense er formidler for Bering Travel ApS”

Hvad siger tidligere deltagere?

Tak for en dejlig weekend i skønne omgivelser! Det var helt fantastisk for mig at opleve kontrasterne i de to yogaformer, den dybe ro i yin yogaen og den kraftfulde energi i kundalini yogaen.

Der er ingen tvivl om, at der for mig er noget at komme efter i begge yoga former og måske især i kombinationen af dem. Jeg synes, du er en meget kompetent underviser, og kurset var bygget rigtig godt op. Det var så fint med dine teoretiske oplæg til de enkelte sessions, og så fint at mærke “den røde tråd” i weekendens tema: Indre visdom. Det gav stor mening for mig!

Det smukke rum (ude og inde), din kompetente guidning med både  blidhed og styrke, deltagernes entusiasme, ja hele atmosfæren var fortryllende!

Det er helt klart min hensigt, at jeg skal længere ad den vej, som du viste!

Tak for dine henvisninger og spillelister.

Tak for denne gang! ☀️

Kh Pia

Pia
Indre ro nyder sauna hos Skagen Habour hotel

En fantastisk oplevelse. Du er en virkelig god underviser. Jeg har personligt oplevet, at min krop kan mere end jeg troede.

Effektfuldt og det er ikke sidste gang jeg booker et kursus.

Susanne

Tak for endnu en dejlig weekend med tid til ro og fordybelse i dejlige omgivelser. Det er godt for krop og sjæl.

Maria

Det var fantastisk at være afsted – glæder mig til næste nytårsretreat. Det var virkelig en berigende oplevelse både for sind og krop – og et fantastisk sted. 

Dorte

Galleri