Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Tilgivelse og selvtilgivelse-terapi

Har du behov for at tilgive dig selv eller andre? Der er hjælp at hente.

Tilgivelse og selvtilgivelse-terapi hos Indre ro. Helene Lysekilde står klar til at hjælpe dig, der har brug for terapi for at tilgive andre eller tilgive dig selv. Måske du oplever vrede mod dig selv eller andre, eller måske du konstant bebrejder dig selv, oplever skyld og skam (se også behandling af lavt selvværd og skyld og skam).

Sådan kan vi hjælpe dig:

Via samtaleterapi, NLP-coaching eller hypnoterapi undersøger vi årsagen til dit problem og via tilgivelsesprocesser heale og forløser vi fortiden. Ofte er vrede mod dig selv eller andre en del af problemstillingen. Tilgivelse af dig selv eller andre er noget af det dybeste og mest forløsende og frisættende terapeutiske arbejde, du kan lave.

Via yoga eller yogaterapi kan vi arbejde energimæssigt med din forandring dybt i din krop. På vores Mindfulness-baserede-stress forløb (MBSR) og yogakurser kan du få nye redskaber til at være til stede i nuet med det, der er, hvilket har en dybt beroligende effekt. Vores terapier og forløb aktiverer det parasympatiske nervesystem, som er en forudsætning for at opleve indre ro og afspænding. Når du har mere ro, er det lettere at skabe den forandring, du ønsker at opnå og sætte dig selv fri af fortiden.

Har du brug for en uforpligtende snak eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os via: KONTAKT.

Priser, terapier og metoder – tilgivelse og selvtilgivelse terapi:

Priser afhænger af, hvilken vej vi går, og om du evt. booker en pakke eller et forløb. Klik herunder og læs mere.

Neuro Psykoterapi
Hypnose (terapi)
NLP-coaching (terapi)
Yogaterapi
Mindfulness (MBSR)
Få det bedre-pakker
Yoga
Bliv medlem af Indre ro Univers ONLINE yoga, hypnose, meditation, mindfulness

Hvad er tilgivelse og selvtilgivelse? 

Tilgivelse vil sige, at du slipper vrede og det nag, du har over den uret, der er begået mod dig. Det betyder, at du sætter dig fri af fortiden. Eller at du tilgiver dig selv for det, du mener, du selv har gjort forkert, så du slipper skyld, skam og dårlig samvittighed. Du kan også tilgive dig selv for følelsen af at være forkert (se også selvværd). Med tilgivelsen slipper du vrede mod dig selv og andre, du slipper fortiden og orienterer dig mod nuet og fremtiden. Tilgivelse betyder ikke, at den uret, der blev begået mod dig var i orden – det betyder derimod, at den ikke er en del af din hverdag længere.

Argumenter for at tilgive (selv når det er svært):

  • Tilgivelse er for din skyld og ikke for krænkerens skyld
  • Tilgivelse er den største gave, du kan give dig selv, som vil sætte dig fri af fortiden
  • Tilgivelse betyder, at du ikke længere vil lide og betale prisen for andres ugerninger
  • Tilgivelse handler om frisættelse, ikke om at glemme
  • Prisen for vrede og had er manglende ro
  • Tilgivelse forandrer ikke fortiden, men sætter dig fri af den

Citat fra psykiater Brian Weiss om tilgivelse:

“Når du er kærlig og frygtløs kan du tilgive. Du kan tilgive andre, og du kan tilgive dig selv. Du begynder  at se tingene i rette perspektiv. Skyld og vrede er afspejlinger af samme frygt. Skyld er subtil vrede, der er rettet indad. Tilgivelsen opløser skyld og vrede. De er unødvendige, skadelige følelser. Tilgiv, det er en kærlighedshandling.” (fra “Kun kærligheden varer ved”).

Hypnose terapi med angst, smerter, selvværd og selvtillid hos Helene Lysekilde hos Indre ro Odense

Terapi og hjælp til tilgivelse hos Indre ro:

Tilgivelse vil ofte være et aspekt af et terapeutisk forløb, hvor vi arbejder med andre problemstillinger – det kan være behandling af vrede, lavt selvværd, sorg, angst eller andre emner eller kriser. Via hypnoterapi og NLP-coaching kan vi gå dybt ind i dit ubevidste sind og hjælpe dig til at tilgive eller til at igangsætte en proces med tilgivelse, så det skaber en dyb healing og forløsning i dig.

Arbejde med tilgivelse indgår ofte senere i forløbet med andre problemstillinger. Ofte kan det være i lidt længere forløb, hvor vil vi mødes 5 gange eller mere. Det er selvføleligt helt individuelt – efter hvad du har behov for.

Mere om tilgivelse 

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er Reg. Psykoterapeut uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv. Endvidere er jeg uddannet yogalærer- og yogaterapeut med over 1500 timers uddannelse.

Helene Lysekilde
Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE