Logo foto: Indre ro, yoga, meditation og terapi i Od

Udtalelser fra yogaeleverne

Eneundervisning

Anne-Sofie Storm Wesche (forfatter)

Jeg har gået til yoga hver mandag hos Helene. Alene. Det var først grænseoverskridende, for jeg er begynder. Men langsomt og støt fik Helene vækket min krop og mit sind. Gang for gang kunne kroppen huske flere og flere øvelser, og en morgen var gamle smerter i hoften forsvundet og erstattet af ro og smidighed. Gennem yogaen er der kommet en kropbevidsthed, jeg ikke havde før.

Jeg bærer mig selv bedre, og yogaøvelserne sniger sig stille ind i mit arbejdsliv. Når jeg ind imellem trænger til at rejse mig for at tænke over et plot, laver jeg åndedrætsøvelser eller stiller mig i et V; den øvelse får alt til at falde på plads.

Og alt det er takket være Helene og hendes tålmodige undervisning. Hendes grundige instruktioner og hendes evne til at se, hvad kroppen trænger til. Det har været den bedste start på alle uger”.

Yoga- og meditations hold

Marlene (sygeplejerske og sanger)

Kære Helene. Det er helt sikkert din fortjeneste, at jeg nu ”tror på” yoga og meditationens gode effekt for krop og sjæl. Laver vejrtrækningsøvelser dagligt og lidt balancetræning bliver det også til. Du har været med til at give mig et andet fokus og jeg har mere overskud i min sang og på scenen.
Kærlige hilsener, Marlene

Mette (lærer)
“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe!.”

Marianne Risager (Mindfulnessinstruktør)
Jeg har gennem de sidste par år deltaget på flere yogahold hos Helene og har altid nydt timerne med den særlige kombination af energi og ro, som Helene med stor sympati/empati skaber i undervisningen. Det er opladning for både krop og sjæl”.

Hanne Lillelund Ovesen (Ejendomsadministrator):
“Yoga med Helene er fantastisk fordi hun er nærværende og selv “med på rejsen” igennem krop og sjæl. Helene har udfordret mig med nye åndedrætsøvelser, som jeg normalt ville være for genert til at udøve. Hos Helene føles Yoga trygt og godt, ligesom det er anstrengende og beroligende.”

Ellen Schmidt Nielsen
“Det er intet mindre end fantastisk god yoga, og Helene er en superdygtig underviser, som forstår at skabe en meget rolig og behagelig stemning:). Man kan virkelig give sig selv en god gave ved at deltage her:).”