Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Sukkerafhængighed

Sukkerafhængighed / sukkertrang

Har du brug for en uforpligtende snak eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os via: KONTAKT.

Sukkerafhængighed og sukkertrang er et underbelyst fænomen, men flere og flere bliver opmærksomme på, at de er afhængige af sukker eller har et decideret misbrug. Sukkerafhængighed kan have mange årsager: omsorgssvigt, angst, stress, depression, tristhed, modløshed, lavt selvværd mv.

Sukkerafhængighed og -trang kan medføre overvægt, type to diabetes og en række andre sygdomme – eller bare uro og ubalance. Det kan være svært at håndtere en sukkerafhængighed eller sukkertrang, især fordi sukker er alle vegne og er socialt accepteret samt forbundet med hygge og omsorg.

Mange oplever en stærk trang til sukker og indre uro og oplever først at finde ro, når de har fået deres sukker.

I et forløb med NLP coaching og hypnoseterapi vil vi undersøge hvad der ligger bag ved din sukkertrang, dvs. hvad du indtil nu ”har fået ud af” at have dette problem. Derefter vil vi undersøge, hvordan du kan opnå det positive, som du får via sukker, på en mere hensigtsmæssig måde, som er i tråd med det liv, du ellers lever eller ønsker at leve. Via hypnoseterapi eller NLP coaching får du mulighed for at kappe båndene til din sukkerafhængighed og tilføre ny ro og balance.

Sukkerafhængighed og sukkertrang, kan også anskues som en energimæssig ubalance. Via – eller med et supplement af – yogaterapi eller enkelte yogastillinger, kan du genskabe balancen i kroppen.

Priser, terapier og metoder:

Priser afhænger af hvilken vej vi går, og om du evt. booker en pakke eller et forløb. Klik herunder og læs mere.

Neuro Psykoterapi
Hypnose
NLP-coaching
Yogaterapi
Mindfulness (MBSR)
Få det bedre-pakker

Bliv medlem af Indre ro Univers og få ubegrænset yoga, hypnose, meditation, mindfulness ONLINE

Hypnose terapi med angst, smerter, selvværd og selvtillid hos Helene Lysekilde hos Indre ro Odense

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Endvidere er jeg uddannet yogalærer- og yogaterapeut med over 1200 timers uddannelse.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE