Behandlinger som skaber forandringer i dig

Har du brug for hjælp til at skabe forandringer i dit liv? De fleste, der kommer hos mig, har allerede prøvet at løse deres problem ”ad logikkens vej” eller har arbejdet via mere traditionel kognitiv terapi, men uden at flytte sig væsentligt. De har oplevet, at deres problem ”stak dybere”. Problemer af den karakter kan komme til udtryk som reaktioner, man føler, at man ikke selv kan styre. Som følelser, “der sidder fast i kroppen”. Eller vaner, som skader én selv eller omgivelserne.

Det kan være en stor hjælp at arbejde dybere med transformerende terapier som hypnoseterapi, neuro psykoterapi eller NLP-coaching. Er du klar til at komme videre?

Jeg hjælper dig gerne med:

Se mere om terapi her

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helene Lysekilde (1976) og er indehaver af Indre ro. Uddannet master hypnoseterapeut og master NLP-coach fra Hypnose Skolen, samt uddannet hypnose psykoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet, en omfattende 4-årig seriøs og grundig uddannelse, der gør mig til specialist i hypnose.

Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Jeg er yogalærer og yogaterapeut samt certificeret til at undervise i Hormonyoga med over 1500 timers uddannelse. Jeg er desuden forfatter og oprindeligt uddannet antropolog.

Jeg har i 13 år arbejdet med udvikling og store forandringsprocesser indenfor social- og sundhedsområdet – med sundhedsfremme og forebyggelse, psykiatri og voldsforebyggelse i kommune, stat og styrelse. I dag er jeg beskæftiget på fuld tid i Indre ro.

Helene Lysekilde - forfatter

Har du nogle spørgsmål?

  Hypnoterapi

  Hypnoterapi betyder, at man anvender hypnose til et terapeutisk formål. Vi arbejder med det ubevidste sind og kan skabe dybe og vedvarende forandringer.

  Få det bedre-pakker

  Få det bedre-pakker (“Smertelindring”, “Øget selvværd”, “Bugt med overvægt” og “Pak selv”) er tema-pakker, som kombinerer hypnose, yoga og spa.

  Få styrket dit selvværd via hypnose, og træn din evne til selv at arbejde videre via selvhypnose.

  NLP-coaching

  NLP-coaching er en form for coaching, hvor man bl.a. fokuserer mere på det, man ønsker at opnå, end på et problem. Via dybtvirkende metoder har tilgangen en motiverende og forandrende effekt.

  Neuro Psykoterapi

  Med Neuro Psykoterapi går vi ud over samtaleniveau. Vi arbejder i vores nervesystem og sanser, og går dybt ind i underbevidstheden og de dybere lag i hjernen.

  Book en tid med det samme og få det bedre