Intuitiv dans, yin yoga & klangmeditation

Start uge 38, torsdag den 19. september kl.19:00-20:45 – i alt 9 gange

Intuitiv dans, yin yoga & klangmeditation

Et hold for dig, der ønsker at nære din feminine urkvinde med blød, forløsende, intuitiv dans/bevægelse, blide yin-stræk og dyb afspænding med klangmeditation.

Læs mere om holdet herunder. Intuitiv dans, yin yoga & klangmeditation:

Yogasal hos Indre ro

Intuitiv dans/bevægelse:

I dansen bevæger vi os ud fra det, der lige nu og her rører sig i os hver især – helt uden opskrift følger vi den blide musik og det, musikken vækker i kroppen. Vi vender opmærksomheden ind ad og bevæger os – måske med lukkede øjne – og vækker sanserne. Seancen varer ca. 5-10 minutter.

Yin yoga

Vi fortsætter med Yin yoga – som giver ro og afslapning. Det foregår i liggende eller siddende stillinger – med meditativ opmærksomhed. Yin yoga arbejder dybt i bindevævet og giver fornyet ro og klarhed. Vi går på opdagelse i kroppen med blide stræk. Vi ligger i hver stilling 3-5 minutter, efterhånden lidt længere og altid med respekt for kroppen. Vi bruger udstyr som yogapølle/blok og tæpper til at understøtte kroppen. Yin yogaen varer ca. 60 minutter.

Klangmeditation

Vi afslutter med en guidet klangmeditation for dyb ro og afspænding. Klangen skaber ro i nervesystemet med blide vibrationer og dyb forløsning. Klangen kan rense ud i den mentale aktivitet og åbne op for de indre sansninger. Meditationen foregår liggende med tæppe over kroppen og varer ca. 30 minutter.

Væk din indre urkvinde og vær med på dette bløde og blide hold.
Kun for kvinder
Yin med klangmeditation hos Indre ro

“Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe at være med her”

– Mette

“Marianne passer perfekt ind i Indre ro-konceptet. Jeg er meget glad og tryg hos Marianne”

– Charlotte

Underviser Marianne Risager

Nøgleordet i al Mariannes undervisning er RO. Hun tilstræber at skabe trygge rammer, hvor du som deltager vil kunne fordybe dig, give slip på omverden, være til stede i nuet og vende blikket indad.

Marianne underviser i Yin og Restorativ yoga, samt mindfulness og meditation. Du vil altid møde Marianne med en klangskål under armen og hendes blide klangtoner i hendes undervisning

Marianne Risager yogaunderviser