Nytårs retreat: Hjertets vej 17. - 19. januar 2020
Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Søvnmangel og søvnbesvær

Søvnmangel – søvnbesvær – søvnløshed

Har du brug for en uforpligtende snak eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os via: KONTAKT.

Mange mennesker lider af søvnmangel og søvnbesvær.  Hvis du ikke sover ordentligt om natten, får din krop ikke mulighed for at restituere sig, og på sigt kan du komme alvorligt ud af balance og blive syg. Når du har søvnmangel, kan det give dig lyst til at dulme din træthed med mad, sukker, alkohol osv. Flere undersøgelser peger på, at der er en sammenhæng mellem søvnmangel og overvægt. Når du døjer med søvnbesvær, kan du opleve, at du mangler overskud, ikke kan fokusere, har en kortere lunte, bliver deprimeret, trist og meget mere.

Søvnbesvær kan have mange årsager: måske du har ændret dit søvnmønster eller din livssituation, eller måske du oplever stress, sorg, vrede, et traume, overgangsalder (hormonelle ændringer), angst, bekymringer eller noget helt andet. Søvnbesvær kan selvfølgelig også skyldes larm og uro i dine omgivelser. Søvnbesvær og søvnmangel er ofte et symptom og ikke en årsag.

I et forløb med hypnoseterapi og NLP coaching behandler vi både symptomet og undersøger årsagen, således at vi kan få fjernet eller minimeret årsagen – afhængigt af, hvad du ønsker, og hvad der er muligt. Mange der døjer med søvnbesvær har gavn af at lære selvhypnose.

Med yoga, mindfulness (MBSR) og åndedrætsøvelser kan du også opnå mere ro og balance og dermed forebygge søvnmangel og søvnløshed.


Priser, terapier og metoder:

Priser afhænger af hvilken vej vi går, og om du evt. booker en pakke eller et forløb. Klik herunder og læs mere.

Hypnose
NLP-coaching
Selvhypnose
Yogaterapi
Mindfulness (MBSR)
Få det bedre-pakker
Yoga

Se gode råd om søvn her.

Solid uddannelse:

Jeg, Helene Lysekilde, står klar til at byde dig velkommen i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Jeg er uddannet på Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Skolen har patent på titlen ”Hypnose Psykoterapeut”, der er en omfattende 4-årig uddannelse til Psykoterapeut med speciale i hypnose. Skolen er med i den eneste psykoterapeutiske registreringsordning hos Styrelsen for Patientsikkerhed (med titlen ”Reg. Psykoterapeut”), som administreres af den psykoterapeutiske brancheforening FADP. Dette betyder omfattende krav ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Endvidere er jeg uddannet yogalærer- og yogaterapeut med over 1200 timers uddannelse.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde er certificeret Master Hypnoterapeut
& Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen,
en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Læs mere om Helene her
Medlem af foreningen FADP
Certificeret master Hypnoterapeut fra Hypnose Skolen
Certificeret master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen
RAB godkendt behandler hos Indre ro Odense