Pga. EKSTRAORDINÆR interesse oprettes en ekstra rejse med ”Blid yoga og selvudvikling” i Grækenland i sep. 2019. Nu åben for booking.
Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Selvhypnose på Fyn

Lær at anvende selvhypnose hos Indre ro

Selvhypnose kan understøtte dig i at skabe forandringer og opnå dine mål. Selvhypnose kan ses som en slags mentaltræning, eller en meditation med et specifikt formål. Selvhypnose i sig selv er ikke terapi, men kan understøtte din øvrige behandling – fx i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Selvhypnose kan være gavnligt fx i forhold til at bevare fokus og fastholde motivation og forandring.

Selvhypnose kan være til gavn som supplement, fx i forbindelse med behandling af smerter (smertelindring- og smertebehandling), til behandling af søvnproblemer og søvnløshed, til behandling af angst og uro, til behandling af lavt selvværd, til at opnå sportspræstationer, og til at bevare og fastholde motivationen i forbindelse med livsstilsændringer og meget andet.

Sådan foregår det

Til selvhypnose hos Indre ro gennemgår vi opbygningen af en selvhypnose trin for trin. Du bliver guidet igennem en selvhypnose, som understøtter præcis det, du arbejder med. Vi optager selvhypnosen, som du efterfølgende får tilsendt pr. mail. Du lærer desuden at formulere specifikke og målbare mål, som du anvender i din selvhypnose. Der udarbejdes på forhånd skriftligt materiale til dig, som vi gennemgår, og som du får med dig. Efterfølgende kan du anvende din selvhypnose ved at følge dit skriftlige materiale og/eller ved at høre din lydfil.

Hvis du er i et øvrigt forløb og er vant til at være i hypnose, tager det én session at lære at anvende selvhypnose. Hvis du kun kommer for at lære selvhypnose, skal du forvente, at et tager to gange. Du kan lære flere forskellige typer af selvhypnose hos Indre ro. Du lærer én selvhypnose pr. session.

En session hvor vi arbejder med selvhypnose tager ca. 1-1,5 time hos Indre ro.


Kursus hos Indre ro i Odense

 

Selvhypnose-workshop

På dette workshop lærer du at anvende selvhypnose til at tackle følelser, diverse symptomer mv. Det kan fx være uro, smerter, søvnløshed, lavt selvværd, angst, stress og meget mere.  Selvhypnose kan også bruges til at understøtte eller fastholde personlige mål og ønsker fx: mere ro, specifikke præstationer og meget mere.

Selvhypnose kan bruges til at hjælpe dig på vej mod den forandring du ønsker. Det kan anvendes alene eller som supplement til andet terapeutisk arbejde.

Kursusprisen indeholder materiale.

Næste selvhypnose kursus:

Forløb over 6 gange med en række redskaber til mere indre ro – herunder selvhypnose.
Læs mere og tilmeld dig her 


Selvudvikling, blid yoga og selvhypnose (rejse til Grækenland)

På denne rejse lærer du at anvende selvhypnose og meget mere. En rejse ind i dig selv under sydes sommersol i Grækenland.

Læs mere og tilmeld dig her 

Indre ro yogarejse Grækenland

Indre ro selvudvikling, blid yoga og selvhypnose i Grækenland


Priser hypnoterapi:

Enkelt behandling eller første session i et forløb (ca. 1½-2 timer):
1100 kr.

Efterfølgende behandling med op til mellem 3 måneders mellemrum (ca. 1½ time):
990 kr.

Klippekort til 5 gange – (forudbetales første gang): 
4.300 kr. Gyldigt i 10 måneder.

Studerende: 
10% rabat.

Få det bedre-pakke – Smertelindring”, “Styr på hormonerne”, “Øget selvværd”, “Bugt med overvægt” m.m. inkluderer undervisning i selvhypnose:
Priser og indhold – Se her

Terapi hos Indre ro Odense