Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Selvhypnose på Fyn

Lær at anvende selvhypnose hos Indre ro

Selvhypnose kan understøtte dig i at skabe forandringer og opnå dine mål. Metoden kan ses som en slags mentaltræning, eller en meditation med et specifikt formål. At hypnotisere sig selv er ikke terapi, men kan understøtte din øvrige behandling – fx i et terapeutisk forløb hos Indre ro. Selvhypnose kan være gavnligt fx i forhold til at bevare fokus og fastholde motivation og forandring.

Metoden kan være til gavn som supplement, fx i forbindelse med behandling af smerter (smertelindring- og smertebehandling), til behandling af søvnproblemer og søvnløshed, til behandling af angst og uro, til behandling af lavt selvværd, til at opnå sportspræstationer, og til at bevare og fastholde motivationen i forbindelse med livsstilsændringer og meget andet.

Sådan foregår det

Vi gennemgår opbygningen af en selvhypnose trin for trin. Du bliver guidet igennem hypnosen, som understøtter præcis det, du vil arbejder med. Vi optager selvhypnosen, som du efterfølgende får tilsendt pr. mail. Du lærer desuden at formulere specifikke og målbare mål, som du anvender i din egen hypnose. Der udarbejdes på forhånd skriftligt materiale til dig, som vi gennemgår, og som du får med dig. Efterfølgende kan du selv anvende din hypnose ved at følge dit skriftlige materiale og/eller ved at høre din lydfil.

Hvis du er i et øvrigt forløb og er vant til at være i hypnose, tager det én session at lære at anvende metoden. Hvis du kun kommer for at lære selvhypnose, skal du forvente, at et tager to gange. Du kan lære flere forskellige typer af selvhypnose hos Indre ro. Du lærer én selvhypnose pr. session.

En session hvor vi arbejder med selvhypnose tager ca. 1-1,5 time hos Indre ro.

OBS NU KAN DU LÆRE AT LAVE SELVHYPNOSE PÅ VORES ONLINE SELVHYPNOSE KURSUS– SE HER

Indre ro ONLINE medlemsunivers er et fællesskab

Kursus og workshop hos Indre ro i Odense

Retreat: Selvudvikling, blid yoga og selvhypnose

Du lærer du at anvende hypnose selv og en række andre redskaber til ro og selvudvikling. En rejse ind i dig selv.

SE alle retreats.

Få det bedre-pakke – Smertelindring”, “Styr på hormonerne”, “Øget selvværd”, “Bugt med overvægt” m.m. inkluderer undervisning i selvhypnose:
Priser og indhold – Se her