Pakker til fordybelse

Jeg har set så meget frem til at dele en af mine favoritmetoder med jer, nemlig selvhypnose. Selvhypnose er den første af mange ONLINE-pakker til fordybelse.

Selvhypnose er i min verden et helt utroligt spændende emne. Derfor er selvhypnose det første emne, jeg vil dele med jer i vores nye ONLINE pakker. Jeg underviser jævnligt i selvhypnose på selvudviklingsforløb, på retreats, på kurser og i individuelle forløb. Ofte tager det 1-2 individuelle sessioner at lære at anvende de basale principper i selvhypnose.

Jeg har selv oplevet – og igen og igen været vidne til – små såvel som store vedvarende forandringer, som understøttes af selvhypnose.

Selvhypnose-metoden er nu tilgængelig via den første af mange ”pakker” på vores nye hjemmeside indrero-online.dk. Formålet med pakkerne er at hjælpe dig med at gå dybt ind i et tema og arbejde med dig selv.

Med pakkerne bliver det lettere (og billigere) at gå i dybden med udvalgte emner, og i forhold til fx selvhypnose får du meget mere med, end du ville kunne få på fx to terapisessioner, fordi jeg har inkluderet en masse supplerende materiale, der kan understøtte dig, dine hypnoser samt baggrundsinformation.

Pakkerne har derfor mere karakter af et online-kursus vedr. selvudvikling, som du kan tilgå i dit helt eget tempo. Forskellen er blot at du bliver ved med at have adgang til materialet.

Hvordan foregår det med Indre ro ONLINE pakker?

Du opnår adgang ved at købe den pakke, du er interesseret i. Derefter logger du ind og pakker ud i dit helt eget tempo.  Og bedst af alt: når du har købt adgang, kan du blive ved med at vende tilbage til pakken og arbejde videre med emnet og opleve nye lag og aspekter af dig selv.

Selvhypnose – skab den forandring du ønsker

Med denne pakke får du alt hvad du har brug for i forhold til at lære at skræddersy hypnose til dig selv, og arbejde med dit eget mål og den forandring, DU ønsker at lave. Du kan gøre det hjemme i stuen, i haven eller på ferien – i dit helt eget tempo.

Hvad kan du anvende selvhypnose til?

Selvhypnose kan anvendes til stort set alt, hvor sindet og dine (ubevidste) værdier og begrænsende overbevisninger spiller en rolle og holder dig tilbage fra at stråle og lyse og leve som du ønsker. Dette er blot nogle eksempler:

  • Selvværd og selvtillid
  • Bekymringer
  • Uro
  • Stærke følelser, fx vrede, jalousi, tristhed mv.
  • Afhængighed
  • Angst-problematikker
  • Præstationer
  • Søvnproblemer
  • Nye gode vaner
  • Meget, meget mere

Pakken understøtter dig i at skabe den forandring, du ønsker. Du arbejder med at sætte et mål, som du understøtter med din egen hypnose (selvhypnose). Pakken hjælper dig til at finde og bevare motivationen og komme bag om, hvorfor det er så svært at ændre vaner. Endelig lærer du om, hvordan du får dit ubevidste sind til at arbejde med dig i stedet for mod dig.

Det hele understøttes med lydfiler, lydbøger, videoer og manuskripter.

Du kan få pakken på tilbud til og med 27. august.

SE MERE

Selvhypnose-pakke: Skab den forandring du ønsker

Alle pakker/ mere om pakker

Lær at anvende selvhypnose i individuelt forløb 

Yoga og hypnose i en få det bedre pakke hos Indre ro Odense