Lise og Helene er partnere i Indre ro

Vær med når Lise deler sit ”hemmelige våben” til indre ro

Hvor: LIVE hos Indre ro ONLINE
Hvornår: 1. november kl. 19.00 – det er ganske gratis.
Hvordan: Du modtager en mail med mødelink, når du tilmelder dig. 

Løber du ind i træthed i løbet af dagen? Det gør jeg 

Kender du det med, at du pludselig løber ind i træthed? Måske sker det i løbet af arbejdsdagen. Måske sker det, når du skal hjem til familien. Du vil sikkert gerne være nærværende og ordentligt til stede … men måske kniber det med energien?

Den fornemmelse kender jeg alt for godt. Da jeg hørte om Yoga Nidra troede jeg faktisk ikke på, at 30 minutters kunne give mig nok energi, når jeg var TRÆT. Men det var det virkelig.

Yoga Nidra (yogisk søvn) er løsningen

Ligesom når man genstarter en computer, kan vi mennesker også have brug for at tømme hovedet for tanker. Det gælder ikke kun bekymringer men også andre ting, der kræver energi (fx planlægning og organisering af hverdagens mange gøremål).

Yoga Nidra ”yogisk søvn” er en populær løsning. Jeg gik fra at skulle sove en lang middagslur til nu at kunne lægge mig i 20-30 minutter med en Yoga Nidra, som giver mig et energi boost. Derefter kan jeg rejse mig med fornyet energi til resten af dagen. Og samtidig hjælper den afslappende dvaletilstand mig med at finde en dyb, indre ro.

Man går ind i en alfa-tilstand – det giver ny ro

Under Yoga Nidra går man ind i en alfa-tilstand. Det vil sige en tilstand mellem søvn og vågenhed, hvor kroppen er afspændt mens sindet er bevidst. På denne måde kan man arbejde med underbevidstheden. Under Yoga Nidra stimuleres hormonerne i pinealkirtlen som frigiver melatonin, et hormon der reducerer stress, booster immunsystemet og forebygger sygdom. Regelmæssig brug af Yoga Nidra siges at hjælpe med at balancere hjernehalvdelene, hvilket har betydning for din mentale ydeevne.

Sundhedsmæssige fordele

Derudover viser undersøgelser, at Yoga Nidra har følgende sundhedsmæssige fordele:

  • Beroliger sindet og nervesystemet
  • Reducerer træthed
  • Stimulerer anti-age hormoner
  • Sænker høje kolesterol- og blodtryksniveauer
  • Styrker immunforsvaret
  • Forbedrer søvnkvaliteten
  • Reducerer smerte
  • Øger koncentrationsniveauet
  • Understøtter hjernens funktioner og øger kreativiteten

Det er derfor, jeg kalder Yoga Nidra mit hemmelige våben.

Vi ses LIVE hos Indre ro  

Lise går live hos Indre ro ONLINE

Jeg glæder mig helt vildt til at guide DIG gennem en skøn Yoga Nidra mandag d. 3. oktober kl. 16.45 – det er ganske gratis, og alt du skal gøre er at tilmelde dig her. Så vil du efterfølgende modtage en mail med et link til Zoom, som du skal logge ind på et par minutter før start

Det eneste du skal sørge for er, at du kan ligge godt på en seng, sofa, madras eller yogamåtte, eventuelt med støtte under knæene, et tæppe over dig og undgå at blive forstyrret.

Varme hilsner,

Lise fra Indre ro

PS: du kan efterfølgende finde videoen i Indre ro ONLINE medlemsunivers under “Live streams” eller meditation.

Mit hemmelige våben er yoga nidra

PS: du kan efterfølgende finde videoen i Indre ro ONLINE medlemsunivers under “Live streams” eller meditation.

angst
stress
Mindfulness hos Indre ro Odense