Kæreste du

Det er så dejligt at være i gang med retreats igen! Dette udtrykker jeg både som underviser og som hyppig retreat-deltager😉

Tak, tak, tak for skønne oplevelser, dybder og tilbagemeldinger til jer, der har været med mig på retreats siden Indre ro fra efteråret igen kunne udbyde retreats. Det har været en ære og en fornøjelse at møde jer og guide jer. Jeg kan endnu mærke solen og den healende bjergluft fra Marokkorejsen i november. Det var på alle måder en vild, dyb og transformerende oplevelse. Og den boblende fornemmelse fra en overraskende og uforglemmelig weekend på Danakilde i september 2021. Læs evt. mere om dette i blogindlægget: “Jeg kan ikke få armene ned over Danakilde Refugium.”

Og sidst, men ikke mindst, glæden ved at møde 2022 med en gruppe sprudlende, powerfulde og livsglade kvinder på årets nytårsretreat på Kurhotel Villa Fjordhøj (info om nytårsretreat 2023 kommer snart).

Jeg tager også selv på retreats som deltager – flere gange om året – og jeg har det bedst, hvis jeg hele tiden kan se frem til et nyt retreat i kalenderen (jeg har fornylig været afsted på Ærø sammen med en kær veninde – og skal nu have planlagt det næste forkæl-mig-selv-retreat 😉)

En af grundene til, at jeg er så glad for at deltage i retreats, er, at de både giver mig en mulighed for at tanke ny energi og finde roen til at mærke, om der er noget, jeg vil justere i min hverdag. Min rolle er selvfølgelig anderledes, når jeg selv er arrangør, men jeg ELSKER mindst lige så meget at guide andre i disse processer, fordi jeg ved, hvor dybe og transformerende de kan være.

Med dette blogindlæg inviterer jeg dig, der vil med – eller med igen – på nye retreats . Jeg glæder mig til at se eller gense dig, der vil med! Skriv endelig, hvis du har spørgsmål til noget😉

star-pine-lodge-bering-rejser-soveplads-400x400

Indre ro retreats

Sidst i blogindlægget byder jeg velkommen til vores nye yogalærer i Odense, Anne-Marie Brummersted. Hun passer perfekt til Indre ro. Jeg er så glad for at kunne tilføje hende til teamet. Du kan glæde dig til at blive guidet af Anne-Marie.

Anne-Marie byder velkommen på yogahold i Odense 😊

Hver gang jeg har talt med Anne-Marie, er jeg blevet i godt humør. Hun er et af de der lattermilde mennesker, som lyser og spreder god energi. Og så har hun en STOR erfaring med sig med over 30 års personlig rejse og opdagelse i yogaverdenen – så hun er lidt af et scoop, synes jeg! Det er vores anden yogalærer Lone, der har peget på, at vi skulle have Anne-Marie med i huset – og jeg er sikker på, at Anne-Marie vil tage godt imod dig. Det glæder mig at kunne invitere dig ind i yogaen med endnu en kompetent Indre ro underviser.

Anne-Marie bidrager med meget stor yogaviden. Og hun lægger vægt på klassiske yogadyder som åndedræt og meditation og at møde stillingerne med grundighed og nysgerrighed.

Bliv guidet af Anne-Marie i yoga og meditation:

Find dit Indre ro yogahold i Odense (HER)

photo-1506126613408-eca07ce68773

Indre ro retreat til Marokko med Helene Lysekilde
Indre ro retreat til Danakilde med Helene Lysekilde